Cum să porți fusta din piele în această toamnă. 20 de ținute din care să te inspiri

Această piesă vestimentară este perfectă pentru ținute sofisticate și se află în tendințe de câteva sezoane. Află cum să porți fusta din piele și cu ce să o asociezi
Fusta din piele a revenit în atenția tuturor în 2020. Acest material structurat pare un candidat surprinzător, însă are capacitatea de a transforma instant piesele vestimentare de bază dintr-unele plictisitoare într-unele care atrag imediat atenția.

Materialul are un cuvânt extrem de important de spus în ceea ce privește multe dintre hainele pe care le purtăm. De exemplu, fusta furou, datorită materialului mătăsos și satinat din care este realizată de obicei, are acel ceva care o transformă într-o piesă vestimentară sexy și rafinată.

Fusta din piele este una dintre vedetele acestui an, fiind ideală pentru sezonul rece.
Există numeroase modele, croilei și culori din care poți alege.

Fusta creion din piele este perfectă pentru birou, însă fusta midi cu o croială de tip A este o alegere excelentă datorită versatilității sale. Detaliile retro precum nasturi, curele, buzunare și culorile de toamnă nu se demodează niciodată, dar dacă vrei să încerci un model în trend, atunci poți alege o fustă maxi din piele pentru toamna 2020.

Citește și: Ce pulovere se poartă în toamnă 2020 și cum să le incluzi în ținute stylish


Modelele petrecute au un aspect feminin și elegant, putând fi incluse cu succes în ținutele de zi sau cele office. Un avantaj al fustei din piele este faptul că te protejează de frig în zilele reci de toamnă.
În astfel de zile poți să asociezi o fustă midi sau maxi cu cizme înalte, astfel încât picioarele să nu fie expuse la frig.

Fustele din piele pot fi incluse și în ținute casual și relaxate de zi. De exemplu, fashionistele le asociază adesea cu pantofi sport și jachete de tip bomber. Rezultatul este un look modern și original, care se potrivește perfect pentru weekend. 

Un truc pe care ar trebui să-l iei în considerare atunci când porți fusta din piele este acela de a-ți pune talia în valoare. Fustele cu o croială de tip A, care sunt strânse în talie și tot mai largi către poale, te ajută să-ți pui silueta în evidență și să creezi aspectul unei talii mai subțiri.
Alege o fustă cu talie înaltă și nui uita ca de fiecare dată să bagi topul sau cămășa în fustă. Este valabil chiar și atunci când porți fusta din piele cu pulover. Vei crea un look inedit dacă bagi puloverul în fustă în partea din față. 

Puloverele supradimensionate pot fi purtate și deasupra fustei, însă este o asociere care nu te avantajează dacă ești mică de înălțime.

Un alt trend important al acestui sezon este fusta din piele cu pliseuri. Această piesă are un aspect elegant și sofisticat, fiind ideală pentru o seară petrecută în oraș. Poți să incluzi și în ținutele de zi, inclusiv cele office.
Diferența este dată de pantofii și accesoriile pe care le alegi, astfel încât să creezi stilul care se potrivește cel mai bine momentului sau ocaziei.

În prezent, piesele vestimentare din piele nu trebuie să fie neapărat din piele. Există numeroase variante de piele ecologică și materiale care imită perfect pielea naturală, fiind în același timp prietenoase cu mediul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod