Ce pantofi să porți cu fustele și rochiile maxi

Rochiile și fustele maxi sunt excelente din mai multe motive: sunt foarte confortabile, ușor de purtat și te ajută să te răcorești în zilele caniculare de vară.
Dar există o problemă cu care numeroase femei se confruntă adesea - ce tip de pantofi să porți cu rochiile și fustele maxi?

Dacă alegi pantofi sau sandale cu talpă joasă, ar putea să ți se pară că ținuta ta arată banal, iar dacă alegi pantofi cu toc poți avea senzația că ai un look prea elaborat pentru zi. Dar indiferent de ocazie și stilul rochiei sau fustei, există întotdeauna o combinație perfectă. 

Iată ce pantofi să porți cu fustele și rochiile maxi:


Espadrile cu platformă

Espadrilele, fie că sunt cu platformă înaltă sau cu talpă joasă, arată excelent cu rochiile și fustele vaporoase de vară. Îți vor completa perfect ținutele de vacanță sau ținutele de zi din timpul liber.
Echilibrează outfitul atunci când porți o rochie maxi pentru te ajută să obții un look rafinat, dar care nu pare prea sofisticat pentru o ținută de zi. Ducesele Kate și Meghan apelează des pe timp de vară la combinația de rochie maxi cu espadrile cu talpă înaltă. Aceste încălțări nu doar că sunt confortabile, dar te vor ajuta să pari mai înaltă atunci când le porți cu fuste sau rochii lungi.

Sandale cu talpă joasă


O ținută ideală pentru vară este compusă dintr-o rochie sau fustă maxi în asociere cu sandale cu talpă joasă, precum cele în stil roman. Nu este o variantă prea bună în cazul în care ești mignonă și alegi o rochie până în pământ.
Este de preferat să porți sandalele cu talpă joasă și barete subțiri cu rochii și fuste care îți ajung până la nivelul gleznei.

Sandale cu toc pătrat



Acest tip de sandale sunt în tendințe vara aceasta și se potrivesc perfect cu ținutele sofisticate care includ o rochie sau o fustă maxi. Este o combinație potrivită atât pentru birou, cât și pentru ieșiri în oraș sau un cocktail. Tocul gros îți oferă stabilitate, ceea ce înseamnă că aceste sandale nu doar că arată excelent, dar sunt și foarte confortabile.

Pantofii sport



Fustele și rochiile casual, de lungime maxi, sunt opțiuni ideale pentru ținutele tale relaxate de zi. Iar dacă le asortezi cu pantofi sport, vei obține un look cât se poate de confortabil, lejer, dar și modern.
Poartă-le fie cu teniși albi clasici, cu pantofi sport în stil Stan Smith, sau cu pantofi sport masivi, care sunt în tendințe anul acesta.

Sandale cu toc și barete subțiri



Sandalele cu toc mediu, barete subțiri și vârf pătrat sunt încălțările care fac furori în vara 2019. Sunt purtate de majoritate fashionistelor și arată excelent în asociere cu o rochie sau fustă maxi. Te vor ajuta să creezi ținute rafinate de zi, dar și look-uri sofisticate pentru seară. Optează pentru un toc mediu sau kitten, care sunt confortabile și îți oferă stabilitate.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod