Ce pulovere se poarta in toamna 2020

Ce pulovere se poartă în toamnă 2020 și cum să le incluzi în ținute stylish

Puloverul este o piesă vestimentară esențială pentru toamnă și îl poți include cu ușurință în ținute care arată perfect. Află ce pulovere se poartă în toamnă 2020
Nu există o piesă mai versatilă pentru toamnă decât clasicul pulover. Deși modelele clasice sunt de nelipsit din colecțiile noastre de pulovere, uneori merită să investești în pulovere care sunt în tendințe, pentru a le oferi ținutelor tale un suflu proaspăt și modern.

În ultimii ani am văzut o revenire în forță a puloverelor supradimensionate. Masive, confortabile și călduroase, acestea reușesc să ne aducă zâmbetul pe buze în cele mai friguroase și mohorâte zile de toamnă sau iarnă. De asemenea, fashionistele par să-și fi redescoperit dragostea pentru cardigane, piese pe care le putem întâlni la fiecare scroll pe Instagram.
De la cele scurte și până la modelele cu broderii, cardiganele sunt folosite ca piese complementare în ținutele pentru zile răcoroase. Cu cât este mai interesant și original cardiganul tău, cu atât mai bine. 

Citește și: Cum să porți sacoul cu jeanși în această toamnă. 7 asocieri în tendințe

Sunt în trend și stiluri clasice, care nu se demodează niciodată, precum puloverul cu dungi marinărești, puloverul cu guler înalt sau cel în nuanțe nude de camel sau bej, care adaugă un strop de rafinament oricărei ținute de toamnă.

Iată ce pulovere se poartă în toamna 2020 și cum să le incluzi în ținutele tale:


Cardigan tricotat masiv

Vrei o piesă pe care să o incluzi cu ușurință în ținutele tale stratificate pentru zilele friguroase? Atunci ai nevoie de un cardigan tricotat masiv, cu nasturi supradimensionați.
Se poartă modelele cu manșete strânse și o croială bombată, pe care le poți purta ca top. Asociază-l cu o pereche de pantaloni interesanți, precum cei în carouri, astfel încât să obții un look modern și original.

Pulover cu dungi marinărești

Dungile marinărești sunt în tendințe de peste un secol și nu par să se demodeze vreodată. Dacă vrei să investești într-un pulover pe care îl poți purta ani la rând fără teama că nu mai este în trend, atunci alege acest model clasic. Se potrivește perfect cu o pereche de jeanși de culoare închisă și jachetă din piele.

Cardigan în nuanțe neon

Cardiganul vine din nou în atenția noastră, de această dată în variante de culori cât se poate de intense.
Nuanțele neon și culorile statement reușesc să te scoată imediat din anonimat și îți vor oferi o stare de bine în zilele înnorate și mohorâte. Alege tonuri de verde neon, albastru regal, oranj intens sau nuanțe puternice de roz.

Pulover bej pe gât

Nu există o piesă mai versatilă decât puloverul bej sau camel. Îl poți asocia cu orice pereche de pantaloni sau fustă din colecția ta și în același timp are capacitatea de a adăuga un plus de eleganță și rafinament ținutelor tale. Este ideal pentru ținutele office și arată cel mai bine în asociere cu o pereche de pantaloni negri din stofă și pantofi sau botine cu toc.

Costum format din pulover și fustă tricotată

Indiferent ce culoare preferi, anul acesta merită să investești într-un costum format din pulover și fustă tricotată.
Pe lângă faptul că arată de-a dreptul perfect împreună, le poți purta și separat, în asociere cu alte piese. Nuanțele închise sunt ideale pentru a crea efectul unei siluete subțiri și alungite.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod