20 de femei celebre care arată cu 20 de ani mai tinere

Nu ești niciodată prea în vârstă pentru a fi în cea mai bună formă a ta și pentru a arăta pur și simplu impecabil.
O demonstrează perfect femeile celebre de peste 50 de ani care reușesc să arate cu cel puțin 20 de ani mai tinere.

Care este secretul lor? În afară de tratamentele scumpe de înfrumusețare la care au acces, celebritățile care par veșnic tinere au ceva în comun: un stil de viață sănătos. Frumusețea vine din interior, iar atunci când îți îngrijești corect corpul și îi oferi tot ceea ce are nevoie pentru a combate îmbătrânirea prematură, rezultatele se văd.

Citește și: 20 de bărbați celebri care au devenit mai sexy odată cu vârsta.
Cum s-au schimbat?


Cele mai multe staruri care par să păcălească îmbătrânirea au de obicei o alimentație sănătoasă care include multe legume și fructe, grăsimi sănătoase, suficientă apă, proteine slabe și carbohidrați sănătoși. Multe dintre ele nu consumă alcool, nu fumează și evită excesele culinare și alimentele procesate sau cele de tip fast food.

De asemenea, pentru a-și păstra forma fizică de invidiat, vedetele fac sport cu regularitate, unele dintre ele având obiceiul de a se antrena la sala de fitness de cel puțin trei ori pe săptămână.
De exemplu, Jennifer Lopez și actrița Halle Berry au un program strict de antrenament și fac sport aproape zilnic.

Descoperă 20 de vedete de peste 50 de ani care arată impecabil.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod