Cei mai frumoși bărbați din lume: Keanu Reeves nu are rival

Cei mai în vogă actori și cântăreți, dar și staruri din deceniile trecute, figurează în acest top al celor mai frumoși bărbați din lume.

Un top obiectiv al celor mai mai frumoși oameni din lume este imposibil de realizat. Fiecare persoană are propriile criterii estetice, așa că singura posibilitate este combinarea mai multor opinii pentru a trage apoi concluziile.

Bright Side a întocmit, cu sprijinul cititoarelor sale, un top al celor mai frumoși bărbați celebri din lume. Ierarhia include figuri din lumea filmului și a muzicii care se bucură de succes în prezent, dar și bărbați care în trecut au deținut statutul de sex-simbol.

Unele nume prezente în acest top nu sunt foarte cunoscute pe plan mondial, dar se bucură de popularitate în țări din care au venit multe voturi, precum Coreea de Sud și Turcia. Surprinde, în schimb, locul de la coada clasamentului pe care îl ocupă Liam Hemsworth, considerat unul dintre cei mai frumoși actori ai momentului.

Un lucru e sigur: supremația lui Keanu Reeves nu s-a încheiat. Starul canadian continuă să fie pe placul femeilor din toată lumea.

 

Foto: Hepta, Bright Side

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod