Alege curele chic, pentru un plus de stil!

Greseli in alegerea curelelor...

Cu toate ca sezonul acesta propune o oferta bogata in culori si texturi ale curelelor, nu orice combinatie de curea/imbracaminte/accesorii este acceptata.

Devine foarte usor, asadar, sa cazi in "patima" combinatiilor stridente sau sa  alegem modele care nu se potrivesc stilului sau personalitatii noastre.

"Singurele greseli capitale in alegerea unei curele sunt dictate de culorile si dimensiunile modelelor pentru care optam.", explica Dana Sofia.


"Nu trebuie sa alegem culori tari daca nu suntem o fire puternica, dar nici curele in culori estompate daca nuanta pielii noastre este mai inchisa. Trebuie sa folosim curelele fantezie pentru a crea o noua perceptie asupra corpului nostru. De pilda, curelele fantezie supradimensionate sau cele cu catarame late sunt menite sa redirectioneze punctul focal de la silueta noastra catre talie.", a completat ea.



In plus, sub nicio forma nu trebuie sa combini "o curea metalica la o pereche de blugi baggy si pantofi sport cu pernite de aer. Inlocuiti blugii 'lasati' cu unii evazati si talie inalta, sandale aurii si curea metalica." te sfatuieste, la randul sau, Bianca Alexandr.

O alta greseala, in opinia Biancai, este aceea de a asorta culoarea curelei la pantofi si/sau geanta. "In aceasta toamna, se asorteaza doar geanta si pantofii (din nou), cureaua lasand frau liber improvizatiilor".

Un articol de Claudia Ariton

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 20 Nov 2008, 18:40
    Laredoute.ro

    intr-adevar misto curelele de pe www.laredoute.ro ...mi-au placut si cele de la melimelo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod