Alege curele chic, pentru un plus de stil!

Astfel, la momentul actual, sunt in trend curelele fantezie supradimensionate, in nuante calde, nude, culori coniac, combinatii de maro si portocaliu, asa cum a explicat Dana Sofia, Director Marketing Meli Melo - Paris.

"Sunt prezente, de asemenea, amestecurile hipnotizante de mov, verde, roz cenusiu sau albastru acvatic.", a adaugat ea.

De asemenea, foarte apreciate in acest sezon sunt curelele albastru roial, dar si "nelipsitul negru", ce intregesc colectiile de accesorii, potrivit Biancai Alexandr, Business Unit Director Aldo.

Si curelele subtiri sunt in tendinte, acestea putand fi purtate "cam la toate tinutele casual sau elegante", te sfatuieste Iulia Porneala, adaugand ca "mai puteti purta curele in culori tari, puternice, care va aduc o nota de optimism si dinamism".


Foarte apreciate in ultima vreme sunt, totodata, "curelele late si curelele accesorizate, cu capse sau tinte metalice, care va pot transforma radical outfitul", a mai adaugat Iulia.


La capitolul materiale, lacul si pielea ecologica raman in topuri si in noul sezon, adaugandu-li-se materialele textile de inspiratie scotiana, care impun tendinta dominanta a sezonului, si anume carourile. "Se poarta curelele fantezie, late, ecosez, cu catarame din metal emailat sau detalii cu incrustatii din pietre stralucitoare.", a precizat directorul de marketing Meli-Melo Paris.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 20 Nov 2008, 18:40
    Laredoute.ro

    intr-adevar misto curelele de pe www.laredoute.ro ...mi-au placut si cele de la melimelo.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod