Cum să-ţi alegi corect accesoriile

Cum să-ţi alegi corect accesoriile. 10 reguli esenţiale

Renunţă la ceas când porţi o rochie de seară

Un ceas de mână se potriveşte cu o ţinută casual, sport sau office, dare este foarte dificil să-l integrezi cu succes într-o ţinută elegantă de seară. Este de preferat să renunţi la ceas atunci când participi la un eveniment special.




Inelele late nu se potrivesc oricui

Deşi sunt în tendinţe, inelele late nu sunt potrivite pentru tine dacă ai degetele scurte. Arată mult mai bine pe degetele lungi şi subţiri. Inelele multiple foarte subţiri, de asemenea în tendinţe, se potrivesc însă oricui.



Asortează mănuşile

Culoarea mănuşilor tale ar trebuie să se asorteze cu cel puţin o altă piesă din ţinuta ta, fie că este vorba de o eşarfă, o pereche de ochelari, o pălărie sau o curea.




Evită pantofii negri când porţi pastel

O ţinută formată integral din tonuri pastel nu ar trebui purtată cu o percehe de pantofi în culori închise. O astfel de încălţăminte va scurta vizual picioarele şi îţi va distruge ţinuta.



Asociază accesoriile multicolore cu o ţinută neutră

Atunci când porţi accesorii de inspiraţie etno, care vin de obicei în culori multiple, ai grijă ca hainele tale să aibă tonuri discrete, neutre. Un amestec exagerat de culoare nu va arăta deloc bine.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod