LaDORNA, brandul nr. 1 în calitatea laptelui din România, se relansează cu o nouă identitate vizuală pentru toate gamele de produse lactate

LaDORNA, una dintre cele mai cunoscute branduri de lapte și produse lactate din România și lider pe piața laptelui UHT și a smântânilor lichide, marchează acest final de an printr-o schimbare strategică de imagine, cel mai important proiect al brandului în 2016. După o amplă cercetare de piață, LaDORNA lansează noile ambalaje ce vor îmbrăca întregul portofoliu de produse, într-o linie de design contemporană, simplă și premium.

Recunoscută ca fiind printre cele mai inovatoare branduri din industrie, cel care a lansat prima marcă de lapte UHT în România și cel care le-a oferit românilor prima gamă completă de produse românești BIO, LaDORNA se reinventează astăzi printr-o nouă identitate vizuală.
LaDORNA deține unul dintre cele mai largi portofolii de produse lactate din România: lapte, smântâni, brânzeturi, unt, iaurturi și produse BIO. Ne mândrim cu calitatea deosebită a acestora, certificată prin numeroase premii obținute din partea consumatorilor români.

Iată că astăzi ne dorim ca acest brand al întregii familii să continue să își spună povestea și prin intermediul unei identități vizuale binemeritate, mai apropiate de valorile LaDORNA – respect, bunătate, puritate. Design-ul contemporan a luat naștere și ca urmare a feedback-ului venit de la consumatorii romani. În plus, noua identitate vizuală permite punerea în valoare a inovațiilor viitoare.” - Monica Rădulescu, Marketing Director Dorna Lactate (Lactalis Romania).


Noile ambalaje LaDORNA sunt deja disponibile în magazine, consumatorii putând recunoaște mai ușor produsele din diferite categorii de lactate.

În perioada imediat următoare și restul gamelor de produse LaDORNA vor urma aceeași linie și identitate vizuală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod