Ce tip de cercei să porți în funcție de forma feței

Ce tip de cercei să porți în funcție de forma feței

Probabil ești conștientă de faptul că unele tunsori se potrivesc anumitor forme ale feței, dar te-ai gândit până acum că și unele bijuterii te pot avantaja sau nu în funcție de forma chipului tău?
Deși cele mai multe dintre noi alegem cerceii în funcție materialul din care sunt realizați și modelele pe care le preferăm, de obicei nu luăm în calcul și forma feței.

Pentru că ne încadrează chipul și atrag atenția asupra trăsăturilor, cerceii sunt deosebit de importanți din acest punct de vedere. Te pot ajuta să creezi efecte vizuale puternice, putând să accentueze pomeții și să pună în evidență simetria chipului. Cerceii ideali sunt cei care contribuie la echilibrarea proporțiilor feței, de aceea este esențial să alegi formele care ți se potrivesc cel mai bine.

Citește și: Ce ochelari de soare se poartă în 2021? Cele mai importante tendințe


Iată ce tip de cercei să porți în funcție de forma feței:


Fața rotundă

Dacă ai fața rotundă, cerceii ideali pentru tine sunt cei care creează un efect de alungire. Secretul este să adaugi lungime și să estompezi lățimea.
Pentru a obține acest efect, evită cerceii rotunzi și alege cerceii cu formă alungită. Vor crea un efect vizual de subțiere la nivelul feței.




Fața în formă de inimă

În cazul feței în formă de inimă, lățimea frunții este mai mare decât lățimea pomeților, iar bărbia este îngustă. Cerceii ideali pentru tine sunt cei care echilibrează volumul la nivelul bărbiei. Alege cercei care sunt mai lați în partea de jos precum cei în formă de lacrimă sau în formă triunghiulară.





Fața dreptunghiulară

Fața dreptunghiulară este definită de pomeți proeminenți și de un maxilar puternic.
Cerceii care îndulcesc trăsăturile în acest caz sunt cei cu o formă rotundă sau cu un model alungit sau rotunjit. Evită modelele cu unghiuri bine definite și formele geometrice puternice.




Fața în formă de diamant

Este caracterizată de o formă romboidală, zona ochilor fiind cea mai lată parte a feței. În același timp, fruntea oglindește forma bărbiei. Pentru tine scopul este să echilibrezi unghiurile. Cerceii sub formă de punct sau cei care sunt foarte apropiați de lobul urechii sunt o alegere bună.
De asemenea, ți se potrivesc și cei în formă de candelabru, care sunt mai lați în partea de jos.




Fața ovală

Te poți considera norocoasă dacă ai fața ovală. Ți se potrivesc cele mai multe tipuri de cercei pentru că fața ta are o formă perfect echilibrată și simetrică. Cu toate acestea, este de preferat să eviți cerceii mult prea lungi care pot crea un efect suplimentar de alungire. În rest, totul este permis și vei arăta excelent indiferent ce model de cercei alegi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod