totul e o competitie

Totul e o competiție pentru aceste 4 zodii

Pentru unii oameni, competitivitatea este la fel de naturală și esențială ca orice altă calitate. Pentru aceste 4 zodii, totul este o competiție!

Fie că vor de fiecare dată să te întreacă cu mașina sau să te provoace la un joc, aceste zodii vor să lase impresia că puțină competiție este bună pentru distracție, însă pe parcurs ele duc lucrurile la cu totul alt nivel.

Dacă nu ești deloc o persoană competitivă, această nevoie constantă a lor poate fi epuizantă pentru tine.

Spre exemplu, nimeni nu vrea să ia masa cu cineva care își dorește atât de mult să vadă cine poate termina primul de mâncat. Dar, când te gândești la asta din punctul lui de vedere, a fi competitiv este doar ceva la care e bun. Nu s-ar arunca în ceva dacă ar ști că pierde, ci mai mult ca să fie în top.

Citește și: Cum să-ți dai seama că îți ascunde ceva, în funcție de zodia lui

Să fii competitiv nu este întotdeauna un defect. De fapt, a fi o persoană competitivă înseamnă a fi mereu în căutarea unei dinamici la locul de muncă, a te autodepăși constant la școală sau a face orice pentru a-ți atinge obiectivele, ceea ce este extrem de atrăgător și impresionant.

În plus, dacă acești oameni nu ar fi deloc competitivi, probabil că nu ar fi ei înșiși. Această caracteristică îi face să fie cine sunt!

Iată care sunt cele 4 zodii pentru care totul e o competiție:


Berbec


Berbecul iubește competiția. Deoarece oricum obține întotdeauna ce-și dorește, de ce să nu facă totul să fie mai distractiv? Dar, chiar dacă nu poate spune nu unei competiții, el nu își propune niciodată să-l facă pe celălalt să se simtă prost sau rău, mai ales dacă concurează cu un prieten.



Berbecul este cel mai competitiv când vine vorba de cariera lui. Odată ce privește spre obiectivul final, nu poți face nimic pentru a-i deranja concentrarea. Nu va calca peste cadavre pentru a reuși, dar nici nu va fi prea drăguț.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Leu


Leul se gândește doar la el însuși, motiv pentru care se îndreaptă spre concurență atunci când nu obține ceea ce vrea.

Spre deosebire de Berbec, Leul este dispus să calce pe cadavre pentru a reuși ce și-a propus. Pentru el, competiția nu ar trebui să fie prietenoasă.


Leul urăște să piardă, de aceea e atât de competitiv. S-ar putea să nu recunoască, dar e vizibil pentru oricine.

Scorpion


Scorpionul dă totul, indiferent de ceea ce face, așa că nu e de mirare că este incredibil de competitiv.

Scorpionului îi plac întrecerile mai mult decât orice, dar dacă le ia prea în serios, el se poate transforma în cineva pe care nu l-ai mai văzut până acum.

Cu toate acestea, el e corect și nu vrea să aibă de-a face cu cineva care încearcă să înșele, să mintă sau să joace murdar în timpul competiției.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Capricorn


Capricornului îi place competiția, deoarece crede că poate învinge pe oricine. În loc să fie prea entuziasmat sau prins în emoția concurenței, el încearcă să-și folosească inteligența pentru a câștiga.


Cu toate acestea, când vede că nu îi iese așa, se descurcă cum poate și joacă murdar.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod