Copiii care și-au pierdut părinții în pandemie pot primi sprijin de specialitate prin consiliere psihologică gratuită

În ultimii doi ani, familiile din întreaga lume au suferit pierderi neașteptate, oameni dragi care au lăsat în urmă un gol imens.
În această situație se află, din păcate, și sute de copii, rămași singuri, fără cele mai importante persoane din viața lor, părinții. 

Este greu de imaginat suferința lor și în aceste momente dificile copiii au nevoie de toată grija celor apropiați, dar și de suport de specialitate, pentru a reuși să treacă peste această traumă și pentru a învăța cum să-și gestioneze emoțiile. 

De aceea, MedLife a lansat o inițiativă prin care oferă consiliere psihologică gratuită copiilor care și-au pierdut părinții din cauza COVID-19.
O echipă de psihologi cu experiență va discuta cu cei aflați în această situație, sprijinindu-i să depașească mai ușor această perioadă.


Pentru a beneficia de serviciu, este necesară completarea unui formular, de către un părinte sau tutore legal, iar ulterior, echipa MedLife îi va contacta pentru programare. Ședințele de consiliere psihologică vor avea loc online și se adresează copiilor cu vârsta de până la 18 ani. 

Acțiunea face parte din platforma de sănătate RoMâine, lansată de MedLife, un efort comun de însănătoșire națională, pe termen lung, prin care sistemul de sănătate își propune să găsească soluții pentru a face România bine împreună, alături de cetățenii săi.
În contextul valului 4 al pandemiei, MedLife și-a propus să susțină cele mai afectate categorii din acest moment. Astfel, pe lângă serviciile de consiliere psihologică pentru copii, compania va asigura servicii de consiliere psihologică gratuită și pentru personalul medical din spitalele COVID, asistență medicală pentru români din zone izolate, prin intermediul Unității Mobile, precum și o serie de pachete speciale de prevenție pentru pacienții cu boli cronice și cei care au trecut prin COVID-19.
De asemenea, o echipă de voluntari MedLife va merge să ofere ajutor în spitalele COVID. 

Mai multe detalii sunt disponibile pe platforma RoMâine: https://www.medlife.ro/romaine/romaine-va-fi-bine
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod