Ben Affleck a declanșat un val de critici pe Internet: Actorul a dat vina pe fosta soție, Jennifer Garner, pentru problemele lui cu alcoolul

Ben Affleck se confruntă cu un val de critici pe rețelele de socializare după ce „a dat vina” pe fosta sa soție, Jennifer Garner, pentru faptul că el s-a confruntat cu alcoolismul, spunând că a început să bea pentru că se simțea „blocat” în căsnicie.
Actorul în vârstă de 49 de ani a făcut declarațiile șocante în emisiunea The Howard Stern Show, în care a spus că „probabil ar fi băut în continuare” dacă nu s-ar fi despărțit de Garner, în anul 2015, potrivit Daily Mail.

„Dai vina pe fosta soție pentru faptul că bei? Erai un alcoolic înainte să te însori!”, a scris un user pe Twitter, în timp ce alții i-au spus să își asume „responsabilitatea pentru propriile fapte”.
„Să vorbești urât despre mama copiilor tăi te face să fii un tată oribil pentru copiii tăi”, a scris o altă persoană.

„#BenAffleck, pare că dai vina pe fosta ta soție pentru alcoolismul tău. Un ticălos!”, a comentat un alt internaut. 


Ben și Jennifer s-au despărțit oficial în iunie 2015, la numai o zi după aniversarea de zece ani a căsniciei lor.
Cei doi au împreună trei copii - Violet, 15 ani, Seraphina, 12 ani, și Samuel, de nouă ani.

Affleck s-a internat într-un centru de dezintoxicare pentru a-și trata problemele cu alcoolul în anul 2018, iar fosta sa soție l-a dus cu mașina la clinică.

„Chiar dacă este adevărat faptul că ai fost nefericit în căsnicie, de ce să îi târăști numele fostei tale soții în noroi și să dai vina pe ea pentru propriile tale alegeri autodistructive?”, a scris un user.

Starul din „Good Will Hunting” a făcut dezvăluiri despre căsnicia cu Garner și a vorbit și despre faptul că a ezitat inițial să își refacă relația cu Jennifer Lopez, fosta sa logodnică de la începutul anilor 2000.

„Probabil am fi ajuns să sărim unul la gâtul celuilalt.
Eu probabil aș fi continuat să beau”, a spus Affleck despre căsnicia cu Garner.

„Un motiv pentru care am început să beau a fost acela că eram blocat. Mă gândeam 'Nu pot să plec din cauza copiilor, dar nu sunt fericit. Ce fac?'. Și ceea ce făceam era să beau o sticlă de scotch și să adorm pe canapea, ceea ce s-a dovedit a nu fi o soluție”, a declarat actorul.

„În cele din urmă am încercat, am încercat și iar am încercat pentru copii, dar amândoi am simțit că nu acesta este modelul de căsnicie pe care copiii noștri să-l vadă”, a adăugat starul.


Ben și-a refăcut relația cu Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, cu care a mai fost logodit și de care s-a despărțit în ianuarie 2004.

Întrebat dacă a avut îndoieli cu privire la o nouă încercare în relația cu J-Lo, el a spus că s-a gândit de două ori înainte.

„Mi-a trecut prin minte.
Responsabilitatea mea față de copiii mei este cea mai mare responsabilitate. Nu vreu să fac ceva care este dureros pentru ei”, a declarat Affleck.

El consideră că celebritatea sa și a fostei soții îi afectează pe cei trei copii ai lor, care sunt nevoiți să trăiască în lumina reflectoarelor.

„Viața mea îi afectează. Eu și mama lor suntem vedete. Iar acest lucru este dificil pentru ei. Este o cruce pe care trebuie să o poarte”, a declarat actorul.

El a mai spus că momentul decisiv în lupta cu alcoolismul a fost cel în care a observat cum îl privesc copiii lui.

„Vindecarea pentru dependență este suferința. Suferi destul de mult până când ceva în interiorul tău îți spune 'Ajunge'”, a dezvăluit actorul.

Foto: Hepta

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Decembrie 2021
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Andi pe 23 Dec 2021, 14:56
    Ben Affleck

    Da Ben, ai dreptate! Din cauza soțiilor, bărbații se apucă de băutură!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod