Jennifer Aniston s-a săturat ca oamenii să presupună că a ales „cariera în locul copiilor”: „Ei nu știu nimic despre starea mea medicală”

Jennifer Aniston a condamnat faptul că oamenii presupun că a ales cariera în locul copiilor.
Actrița în vârstă de 52 de ani a acordat un interviu pentru The Hollywood Reporter în care a vorbit despre viața sa personală și concepțiile greșite cu care se confruntă.

„Aveam obiceiul să iau totul personal - zvonurile despre sarcină și presupunerile de tipul 'a ales cariera în locul copiilor'”, a declarat vedeta, potrivit Daily Mail.

Citește și: Halle Berry spune că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea: „Este iubirea vieții mele”


„E ceva de genul 'Nu ai nicio idee ce se întâmplă cu mine din punct de vedere personal, medical, de ce nu pot avea copii, dacă pot avea'. Ei nu știu nimic”, a spus vedeta, adăugând că astfel de speculații o rănesc.

Jennifer a declarat pentru Vanity Fair în 2006, după despărțirea de Brad Pitt, că și-a dorit întotdeauna copii.

Lacey Rose, jurnalista Hollywood Reporter care i-a luat interviul, i-a amintit de o discuție cu Gloria Steinmen despre faptul că valoarea femeilor este bazată pe faptul sunt căsătorite sau nu sau dacă au copii sau nu.

Aniston a declarat că unele femei celebre, printre care Dolly Parton, au reușit să scape de acest obicei de a fi definite de bărbați sau copii.
Vedeta a mai spus că există un „dublu standard”, care este în avantajul bărbaților.

„Bărbații se pot căsători de câte ori doresc, se pot căsători cu femei mai tinere, de 20, 30 de ani.
Femeilor nu li se permite acest lucru”, a declarat ea.

Starul din „Friends” a vorbit și despre relația dificilă cu mama sa, actrița Nancy Dow, care a murit în anul 2016.

„Am crescut în preajma unei persoane care s-a victimizat constant și nu mi-a plăcut acest lucru. Am știut că această persoană mi-a dat un exemplu de cum nu îmi doream să devin, și nu voi deveni niciodată așa”, a spus ea.

În 2015, vedeta a dezvăluit pentru Hollywood Reporter că mama sa o critica foarte mult în copilărie pentru că nu se ridica la standardele acesteia de frumusețe.
Deși relația lor a fost distantă încă din anii '90, problemele s-au amplificat după ce Nancy Dow a publicat o carte despre fiica sa.

Vedeta a mai vorbit despre faptul că în prezent interesul pentru viețile private ale vedetelor nu mai vine doar din partea presei, ci și din partea „oamenilor obișnuiți”, din cauza rețelelor de socializare.

„Este ca și cum media a predat arma unuia oarecare care stă în fața computerului și a decis să fie troll, sau cum s-or numi, și să atace oamenii în secțiunea de comentarii. Nu înțeleg de ce sunt aceste porniri crude în societate.
Mă întreb adesea ce câștigă din asta”, a declarat Aniston.

Ea a glumit și despre speculațiile din trecut cu privire la viața sa personală. „Sunt în continuare însărcinată cu gemeni? Voi fi o mama miracol de 52 de ani?”, a spus ea râzând.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod