Fiica adoptivă a lui Eminem se căsătorește. Alaina Scott este nepoata lui Kim, fosta soție a rapperului

Fiica adoptivă a lui Eminem și-a confirmat logodna cu iubitul său, Matt Moeller, cu care are o relație de peste șapte ani.
Într-o postare pe pagina sa Instagram, Alaina Marie Scott a publicat o imagine în care Matt stă așezat într-un genunchi pentru a o cere în căsătorie pe teresa unei clădiri din Detroit.

Tânăra în vârstă de 28 de ani le-a arătat fanilor săi și inelul de logodnă din aur cu diamant.


„Acest moment. Această viață... Da de o mie de ori! Te iubesc”, a scris ea în postarea de pe Instagram.

Alaina a fost crescută de Eminem și de fosta sa soție, Kim Scott. Ea este fiica biologică a surorii gemene a lui Kim, dar a fost adoptată de rapper în anul 2002 după ce mama ei, Dawn, a devenit dependentă de droguri.

După ce au fugit de acasă în adolescență, surorile Dawn și Kim s-au mutat cu Eminem și mama acestuia, pe când el avea 15 ani.
La scurt timp, Kim și Eminem au început o relație presărată cu numeroase despărțiri și împăcări.


Ei s-au căsătorit prima dată în 1999 și au divorțat în 2001. S-au recăsătorit în 2006, însă căsnicia a durat numai patru luni.

Dawn, mama Alainei, a murit în ianuarie 2016, la vârsta de 40 de ani, în urma unei supradoze de heroină. Ea a trăit pe străzi timp de doi ani.

Cu patru luni înainte de a înceta din viața, ea a dezvăluit că se luptă cu dependența de droguri și i-a acuzat pe Eminem și Kim că nu o ajută.

„Am un cumnat milionar și o soră foarte bogată.
Într-o noapte am sunat-o pe sora mea și i-am spus că nu am unde să mă duc. Mi-a răspus 'Nu e problema mea. Nu mă mai deranja'”, a declarat Dawn Scott pentru Radar, potrivit Daily Mail.

Fiica sa a rămas în grija surorii sale și a lui Eminem, care a adoptat-o în anul 2002.

Eminem, pe numele său real Marshall Mathers III, a vorbit despre relața lui cu Alaina în 2004, la doi ani după ce a adoptat-o.

„Nepoata mea face parte din viața încă de când s-a născut. Eu și Kim am crescut-o, a locuint împreună cu noi oriunde am fi fost”, a declarat el.

Rapperul american are și o fiică biologică, Hailie Jade, în vârstă de 25 de ani, cu fosta sa soție.
Hailie, la rândul său, are o relație apropiată cu sora sa adoptată.

Foto: Hepta; instagram.com/alainamariescott
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
15 Decembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod