Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Fiecare părinte este diferit în ceea ce privește abordarea părintească.

 

Pe lângă faptul că are o viziune specifică și unică de a-și crește copilul, trebuie să lucreze și la dezvoltarea unei legături care să depășească orice altă formă de relație.

 

Pentru a obține acest lucru, e nevoit să întâmpine numeroase dificultăți și provocări.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Părinții născuți în zodia Berbecului pot fi extrem de nerăbdători și temperamentali.

Deși înțeleg nevoile copilului, deseori nu reușesc să se conecteze cu ei la nivel emoțional. În încercarea lor de a-și disciplina copilul și de a-i insufla idei de morală și etică, adesea uită să-și exprime dragostea și sentimentele, care, la rândul lor, îi îndepărtează de copilul lor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Părinții născuți în zodia Taurului sunt încăpățânați și fermi.

Ei pun mare accent pe disciplinarea copiilor lor. Deși este întotdeauna bine să ții copilul sub control, este important, de asemenea, să le oferi spațiu, atunci când este nevoie. Dacă continui să îți supra-disciplinezi copilul, s-ar putea să vină un moment în care nu ți se va mai deschide deloc.

Citește și: Cel mai mare obstacol cu care te vei confrunta în dragoste, în funcție de zodia ta
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Părinții Gemeni sunt amuzanți și înțeleg importanța spațiului și a libertății.

Cu toate acestea, uneori, le este greu să traseze linia dintre distracție și seriozitatea părintească. La urma urmei, prea mult din orice poate fi un dezastru. A fi un părinte distractiv este minunat, dar îți ia din capacitatea de a lua decizii ferme și dure, mai ales în momentele în care e nevoie și atunci vei găsi că este cea mai mare provocare.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Copilul tău este cel mai prețios lucru din lume pentru tine.

Dar, uneori, având grijă de nevoile copilului tău, te pierzi pe tine. Individualitatea ta se pierde până la punctul în care simți vină maximă pentru că ești atât de desconsiderat față de tine. Prin urmare, pentru a evita acest lucru, trebuie să menții un echilibru între familie și nevoile tale personale.

Leu(22 iulie - 22 august)

Părinții născuți în zodia Leului sunt cunoscuți pentru mândria lor.

Prin urmare, există șanse mari să facă orice pentru ca urmașii lor să se simtă speciali și protejați. Dar, făcând acest lucru, sunt obligați să creeze o agitație asupra a tot ceea ce îi privește pe copiii lor. Ca părinte Leu, trebuie să încerci să îți menții liniștea sufletească și, uneori, trebuie să lași copilul să se descurce singur cu problemele lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ca părinte Fecioară, ai tendința de a vrea perfecțiune în orice moment.

Natura ta excesiv de critică îți poate ajuta copilul într-o oarecare măsură. Cu toate acestea, în timp, acest lucru se poate întoarce împotriva copilului tău, făcându-l să se simtă nesigur și nemulțumit de plângerile tale constante. Prin urmare, cel ai bine este să-l lași pe copilul tău să înflorească așa cum își dorește și să eviți să-l împingi de la spate pentru a obține tot ce e mai bun.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Părinții născuți în zodia Balanță își doresc tot ce e mai bun pentru copilul lor.

Muncesc din greu, astfel încât să le poată oferi tot ce merită. Dar, uneori, uită să construiască o punte de legătură între lucrurile care îi ajută pe copiii lor să devină ființe umane frumoase, determinându-i astfel să devină insensibili în viitor și să nu mai aprecieze ceea ce au. Cunoscută pentru dragostea sa pentru echilibru, Balanța ar trebui să o includă și în ceea ce privește abilitățile sale parentale.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii sunt prea sensibili și emoționali ca părinți.

De aceea, au tendința de a lua problemele copilului mult prea personal. În loc să îl lase să prospere singur, își fac un scop din a-l ajuta în orice moment al vieții lui. Acest lucru poate fi în regulă pentru moment, dar, pe termen lung, îl privează de propria sa individualitate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru părinții din zodia Săgetător, totul se rezumă la distracție și aventură.

Se vor asigura că, indiferent de situație, copiii lor se simt cel mai bine și au parte de tot ce este mai bun. Totuși, făcând acest lucru, cei mici vor începe să își piardă răbdarea și natura lor impulsivă începe să iasă la suprafață. Trebuie să renunți la comportamentul tău copilăresc și să te concentrezi mai mult pe echilibrul dintre distracție și disciplină sau consecvență.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii sunt unii dintre cei mai practici oameni.

Pot fi părinți buni, dar nu reușesc să dezvolte o relație iubitoare cu copiii lor. De aceea, par a fi persoane extrem de severe și serioase. Deci, dacă îți dorești în secret să-ți îmbunătățești relația cu copilul tău, încearcă să te implici în activități distractive cu el și renunță la abordarea ta strictă din când în când.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ești un părinte dedicat și îți place să-ți petreci timpul cu copiii tăi, îți amintești cu regret și tânjești după vremurile în care erai un spirit liber.

Cu toate că familia ta este importantă pentru tine, trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Abia atunci vei putea fi un părinte sănătos.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Un părinte născut în zodia Pești poate fi destul de visător și idealist.

Chiar dacă își dorește tot binele din lume pentru copilul lui, ca oricare alt părinte de altfel, uneori nu reușește să transmită copiilor realitățile lumii. Copii sunt atât de pierduți în lumea fanteziei, încât atunci când îi va lovi ceva rău, va fi extrem de greu pentru ei să se descurce.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod