Horoscopul dragostei pentru săptămâna 16-22 august. Unele întrebări vor rămâne fără răspuns în cazul Leului

Unele întrebări vor rămâne fără răspuns în cazul Leului în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va fi una sinceră, plină de sensibilitate și distracție. Vei fi deschis/ă să dai curs câtorva propuneri îndrăznețe.

Știi că viața ta e doar una și ai tot dreptul să te bucuri de propriul corp. Tot ce ai nevoie este o sinceritate deplină, limpede ca cristalul și vei deveni un vulcan plin de dorință.

Dacă ești căsătorit/ă, va exista o conexiune profundă, atât fizic, cât și intelectual. Dar îți va plăcea totuși să explorezi și latura ta mai misterioasă și te vei juca păstrând unele lucruri doar pentru tine, creând o aură secretă.

Dacă ești singur/ă, în aceste zile vei depune eforturi pentru a întări legăturile recente. Va trebui să faci o alegere între două persoane și, uneori, îți va fi greu să găsești un echilibru între inimă și minte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta vei promova valori precum generozitatea, respectul și tandrețea acasă. Și vei apela la dialog pentru a-ți exprima cele mai ascunse dorințe și probleme.

Dacă ești căsătorit/ă, îți va fi ușor să-ți faci partenerul/a fericit/ă. Căutarea binelui comun nu se va simți ca o corvoadă, ci mai degrabă ca un bilet la fericire. Îți va face plăcere să-ți învălui jumătatea cu atenție.

Dacă ești singur/ă, trebuie să ieși din cochilie, acea cochlie în care te ascunzi pentru a te proteja de rău. Ieși cu prietenii, caută activități pentru a-ți îmbunătăți viața socială. În împrejurimi vei putea întâlni oamni cu adevărat interesanți.

De asemenea, caută să îți dezvolți maturitatea emoțională. Nu privi oamenii doar la un nivel superficial adevărata frumusețe a lor este invizibilă pentru ochi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta vei cunoaște o îmbunătățire semnificativă a vieții tale sentimentale, mai exact a mariajului tău. Tensiunile care au avut loc în casa ta din cauza unui motiv extern vor începe să dispară. Vei fi mai dispus/ă să porți discuții decât să te cerți, și la fel va proceda și persoana iubită.

Prin urmare, se anunță o mai bună comunicare în cuplu, în care vor ieși în evidență schimbul calm de opinii și idei. Atmosfera se va îmbunătăți odată cu trecerea săptămânii și armonia va domni în casa ta. Gesturile de afecțiune, cum ar fi îmbrățișările lungi și sărutările pe frunte, vor fi din nou obișnuite.

Dacă ești singur/ă, vei aborda întâlnirile romantice ca pe un joc de șah. În acest fel, vei obține avantajul în conversație și, prin urmare, o vei putea conduce. Dar, cealaltă persoană va crede că doar încerci să-i demonstrezi cine este mai bun dintre voi doi, așa că își va pierde orice interes față de tine. 

Citește și: Provocările pe care le vei întâmpina ca părinte, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta va fi destul de intensă în ceea ce privește dragostea. Va trebui sa-ți dublezi eforturile dacă relația ta a început să dea înapoi în ultima vreme. Poți încă repara lucrurile, atât timp cât amândoi vă puneți de acord să faceți asta.

Astfel, tu și partenerul/a de viață veți putea da relației voastre un impuls prietenos. Fii creativ/ă și completează propunerile persoanei iubite. Lasă-ți să înflorească cele mai noi și sincere sentimente, ignorând toate zvonurile și bârfele.

Dacă ești singur/ă, vei putea întâlni pe cineva interesant. Din momentul în care începeți să vorbbiți unul cu altul, vei ști că e potrivit pentru tine. La un moment dat în această săptămână te vei simți ca vedeta unui film, o comedie romantică grozavă.

Dacă folosești rețelele sociale pentru a flirta, nu te da o altă persoană decât ești. Fii tu însăți în orice moment, pentru că nimic nu e mai atractiv decât sinceritatea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îți recomandă să fii mai flexibil/ă atunci când vine vorba de cererile copiilor tăi. În copilărie, erai nemulțumit/ă de cât de mult te controlau părinții tăi și acum repeți aceleași tipare. Dă-le puțină libertate, lasă-i să facă propriile greșeli.

Energia astrală dominantă indică faptul că Leii care au trecut recent printr-o despărțire vor fi destul de confuzi. Dacă te regăsești în această situație, îți vei pune un milion de întrebări care nu vor avea niciun răspuns.

Îți vei dedica prea mult timp prietenilor tăi. Va trebui să înveți să-ți gestionezi mai bine timpul, în caz contrar partenerul/a de viață va începe să se simtă neglijat/ă. Dacă ești căsătorit/ă, va trebui să îți regândești planurile, astfel încât cei dragi să nu se enerveze.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viața ta amoroasă va fi caracterizată de pace și armonie. Cele mai romantice energii sunt în jurul tău și te determină să te bucuri de viață mai mult.

Te simți bine să fii alături de persoana iubită. Orice propunere care îți condimentează viața va fi binevenită. La un moment dat în această săptămână, vei renunța la puterea ta de decizie pentru a da o nouă întorsătură relației.

Dacă ești singur/ă, sensibilitatea ta va proiecta întâlniri benefice. Ești plină de dinamism și vei începe noi aventuri. Dorința ta de a merge mai departe pentru a-ți atinge fericirea în dragoste este puternică, așa că fă-o să se întâmple!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Predicția ta pentru această săptămână vorbește despre zvonuri pe care va trebui să le clarifici. Va trebui să îți asumi responsabilitatea și să discuți cu partenerul/a de viață. Tot ceea ce rămâne ascuns te va distanța de persoana iubită.

Pe de altă parte, astrele te sfătuiesc să îți lași instinctul să te ghideze atunci când vine vorba de luarea deciziilor. Simțul umorului va juca un rol foarte important la mijlocul săptămânii. În multe cazuri, va fi o bază solidă în relația ta.

Dacă ești singur/ă, vei fi mai activ/ă săptămâna aceasta. Există mari șanse să începi o aventură amoroasă. Viața ta sexuală se va îmbunătăți și este foarte probabil să te îndrăgostești.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta va fi un pic dificilă pentru tine. Dar, în realitate, situația nu este atât de complicată, doar necesită un efort suplimentar. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să te liniștești, totul poate fi rezolvat cu câteva acțiuni.

Va trebui să îți controlezi impulsivitatea în relația ta. De asemenea, trebuie să fii foarte sincer/ă cu ceea ce simți.

În afară de asta, nu se vor înregistra evenimente notabile în aceste zile. Bucură-te de dragoste și fii sigur/ă de ceea ce vrei. Nu dezamăgi pe nimeni!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei obține beneficii dacă îți asculți partenerul/a de viață în această săptămână. Acest lucru vă va ajuta să evitați un conflict și să vă conectați cu ușurință unul cu celălalt. Sinceritatea va fi cea mai importantă în aceste zile.

Astrele prezic că vei putea găsi un punct comun cu persoana iubită până la jumătatea săptămânii. S-ar putea să existe unele neînțelegeri, dar veți reuși să calmezi apele.

Dacă ești singur/ă, va trebui să fii atent/ă și să nu fii prea sensibil/ă. Te-ai putea supăra de ceva lipsit de importanță. De asemenea, ți-ai putea găsi curajul să faci primul pas pentru a seduce o persoană pe care o placi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va trebuie să fii foarte atent/ă cu energiile pe care ți le transmit alte semne zodiacale. În primul rând, astrele îți recomandă să stai departe de Pești. Energia lor din această săptămână nu este benefică pentru tine.

Din punct de vedere emoțional, vei simți că ești într-un rollercoaster. Până la jumătatea săptămânii ți se va lua de toți și de toate. Te vei simți obosit/ă de partenerul/a de viață. Fii atent/ă, deoarece acest lucru îți poate afecta relația.

Cu toate acestea, weekendul va fi momentul perfect pentru a rezolva toate aceste probleme.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

O călătorie cu partenerul/a de viață va fi cheia reconectării. Pe aceeași linie, dialogul sincer și direct va contribui, de asemenea, la întărirea legăturii dintre voi. Cu toate aceastea, ar trebui să eviți să devii prea idealist/ă.

Influențele astrale din semnul tău te împing să evoluezi. Acest lucru înseamnă să înțelegi că partenerul/a este reflexia ta și că el/ea e acolo pentru tine să te ajute. Uneori acestea sunt lucruri pe care nu vrei să le recunoști.

Dacă ești singur/ă, vei trece prin mai multe faze în această săptămână. Cu toae acestea, cele mai mari șanse sunt să ai o aventură și să-ți îndeplinești fanteziile erotice. Zilele nu vor fi deloc liniștite, dar nu în sensul rău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta va fi grea în ceea ce privește viața ta amoroasă. Nu pentru că te vei certa cu partenerul/a de viață, ci pentru că nu vei avea suficient timp pentru a face totul. Și asta înseamnă că vei avea mai puțin timp pentru relația ta.

Treburile casnice, sarcinile familiale și profesionale îți vor ocupa toată atenția în majoritatea zilelor. Programul tău este încărcat cu sarcini urgente și sarcini obligatorii. Persoanei iubite îi va fi dor de îmbrățișările tale și de manifestările de afecțiune.

Dacă ești singur/ă, vei începe săptămână fără prea mari așteptări în dragoste. Dar, va apărea o circumstanță neașteptată de a flirta cu cineva de care ești atras/ă și care este un pic celebru. Fii obraznic/ă și arată-i că statutul lui nu este un obstacol pentru tine. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod