Motivul pentru care te vei despărți de el, în funcție de zodia ta

Nici o relație nu se aseamănă cu alta. Și când vine vorba de despărțiri, se întâmplă același lucru, pentru că motivele sunt extrem de diverse. Cu toții avem lucruri pe care pur și simplu nu le vom accepta niciodată în dragoste și relații.

Află de ce relația fiecărui semn zodiacal nu va dura!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te desparți de el din cauza unei dispute sau a unei confruntări serioase.

Berbecul nerăbdător se confruntă cu multe dificultăți în a-și menține relația. Din cauza lipsei de răbdare, nu are energie pentru luptă și crede că este o pierdere de timp și energie să o facă. La aceasta se adaugă și încăpățânarea sa. Întrucât nu ar asculta pe nimeni altcineva în afară de el însuși, nu ar dori niciodată să audă punctul de vedere al partenerului lor, ceea ce face dificilă menținerea relației. De asemenea, se grăbește prea tare, ceea ce este un semn destul de alarmant pentru partenerului lui.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te desparți de el din cauză că nu poate uita greșelile din trecut.

S-ar putea să pară destul de neobișnuit că loialul și implicatul Taur să se desparte, dar, din păcate, cu toții avem defecte. Taurul stă agățat de greșelile din trecut ale partenerului lui, care este una dintre principalele cauze ale despărțirii. Atitudinea lui exagerat de materialistă creează, de asemenea, numeroase neplăceri partenerului lor, care în cele din urmă se satură.
 

Citește și: Are gânduri serioase cu tine? Zodia lui îți poate oferi răspunsul

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te desparți din cauza că partenerul tău nu reușește să te înțeleagă.

Dezacordul și confruntarea sunt lucruri pe care Geamănul nu și-ar dori să le trăiască cu partenerul de viață. Persoana născută în această zodie nu este genul care să spună ce are pe suflet și se simte foarte inconfortabil dacă cel de lângă ea o silește să fie vulnerabilă. Cu toate acestea, uneori este bine să lase garda jos și să dea frâu liber sentimentelor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Te desparți din cauza schimbărilor de dispoziție.

Cel mai bun mod de a face față unui Rac emotiv este să-l lași singur în loc să reacționezi în moduri care îi vor face mai mult rău. Dacă nu îl înțelegi, stai departe și lasă-l să se vindece. Interpretarea greșită a sensibilului Rac îl va face să considere relația o dezamăgire și îl va determina să se despartă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Te desparți deoarece partenerul tău nu reușește să-ți stimuleze ego-ul.

Mândrul Leu nu poate accepta critici. Dacă nu îi gadili orgoliul, nu ai loc în viața lui. Este extrem de dificil pentru un Leu să accepte că are defecte. Prin urmare, dacă e obligat să accepte, va pleca pur și simplu.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te desparți pentru că te simți neimportantă.

Perfecționista Fecioară este întotdeauna extrem de critică față de orice. Ea va fi mereu la conducere în jurul vieții partenerului ei. Dacă acesta îndrăznește să facă lucruri pe cont propriu, Fecioara va lua totul foarte personal și va simți că îi este terfelită onoarea. Se va simți nedorită și va renunța în cele din urmă.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Te desparți din cauza lipsei de comunicare, pentru că ai standarde prea ridicate și vrei să fii tot timpul răsfățată.

Balanța echilibrată este as în comunicare. Așadar, dacă partenerul ei nu comunică sau nu vorbește deschis despre probleme, ea tinde să se sature de el. Fermecătoarea Balanță stabilește mereu sandarde prea ridicate pentru partenerul ei, ceea ce este extrem de dificil de îndeplinit. De asemenea, Balanța trebuie să fie răsfățată pentru a o menține implicată romantic.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Te desparți de el dacă te simți neîndreptățită.

Una dintre cele mai loiale, pasionale și romantice zodii este Scorpionul. Întotdeauna face tot posibilul pentru a-și menține partenerul fericit. Cu toate acestea, nu lua amabilitatea lui drept o slăbiciune. Când se va simți neîndreptățit, latura lui întunecată va ieși la iveală și se va răzbuna. Va deveni apoi cea ai crudă persoană de pe acest pământ.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te desparți pentru că ai prea multe așteptări de la partenerul tău.

Este greu să-i faci față unui Săgetător nepăsător și lipsit de griji. E insensibil de cele mai multe ori, îi place să exploreze și așteaptă prea multe lucruri de la partenerul său. Dacă nu e cu cineva care să poată face față strărilor lui de spirit și nu se ridică la nivelul așteptărilor lui, se va vedea nevoit să plece.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Te desparți dacă partenerul tău nu este practic și nu te apreciază.

Harnicul Capricorn muncește din greu și are o atitudine practică cu privire la viață. Fiind un semn de pământ, e întotdeauna ancorat în realitate și partenerul lui trebuie să fie la fel. Un alt lucru care îl face să simtă că relația nu va funcționa este lipsa de apreciere din partea partenerului. Dacă se va simți subapreciat, va ieși din relație fără să stea pe gânduri.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te desparți din cauza lipsei de unicitate.

Să fii Vărsător înseamnă să fii diferit de ceilalți. Dacă partenerul lui nu poate face asta, se va despărți de el. De asemenea, natura lui distantă va cauza relației.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Te desparți din cauza faptului că ești indecisă.

Peștii visători își pun adesea întrebări despre alegerile lor atunci când sunt implicați într-o relație. Această indecizie îi face să se despartă până la urmă. Fiind extrem de sentimentali, ei stabilesc standarde înalte pentru partenerii lor, standarde care sunt adesea greu de atins. Dacă partenerul lor nu reușește să-i satisfacă nevoile emoționale, relația nu va dura mult.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod