Ce botine și bocanci se poartă în iarna 2020. 6 tendințe

În afara cizmelor care îți completează perfect ținutele de iarnă, botinele și bocancii sunt de asemenea de nelipsit din colecția ta de încălțări pentru sezonul rece. Află ce botine și bocanci se poartă în iarna 2020.
Trendurile pentru acest sezon sunt pe cât de interesante, pe atât de practice și confortabile. Sunt în tendințe botinele până la gleznă cu toc pătrat, dar și bocancii cu talpă groasă, zimțată, care sunt perfecți pentru mai multă stabilitate în perioada cu zăpadă sau gheață. Există numeroase moduri în care să-i porți. De exemplu, fashionistele asociază încălțările masive inclusiv cu rochii și fuste, pentru un look modern și original.  

Iată ce botine și bocanci se poartă în iarna 2020:


Botine și bocanci albi

Albul nu pare tocmai o alegere potrivită pentru încălțările de iarnă, mai ales dacă luăm în considerare apa și noroiul care se formează după ninsoare sau ploaie.
Cu toate acestea, nimeni nu poate contesta faptul că o pereche de botine albe arată excelent în asociere cu ținutele de iarnă. Reușesc să ofere instant un plus de stil look-urilor tale pentru zilele friguroase. Poți alege botine cu toc înalt pătrat sau bocanci albi cu talpă masivă.

Piele de crocodil

Un alt trend interesant al acestui sezon este cel al pantofilor, cizmelor și bocancilor din piele de crocodil. De fapt, nu este vorba neapărat despre piele de crocodil, ci de imprimeul texturat care amintește de acest material. Cele mai multe case de modă au renunțat la folosirea pielii de crocodil pentru a preveni cruzimea împotriva animalelor, dar asta nu înseamnă că ne luăm adio de la pantofii din piele de tip crocodil.
Materialele sintetice sau pielea naturală texturată astfel reușesc să o înlocuiască cu succes și arată la fel de bine.

Bocanci cu talpă groasă

Bocancii cu talpa groasă de tip track sunt, de asemenea, în tendințe. Se numără printre încălțările favorite ale fashionistelor în acest sezon, care îi poartă inclusiv cu fuste și rochii. Nu doar că sunt foarte versatile, dar aceste încălțări sunt în același timp practice și confortabile. Bocancii cu talpa groasă sunt ideali pentru zilele reci de iarnă, în care vrei să faci față cu brio ploii sau zăpezii topite.

Botine și bocanci cu șireturi

Șireturile sunt un detaliu care devine tot mai popular sezonul acesta.
Poți alege botine sau bocanci cu șireturi, pentru un aspect retro interesant. Poți opta și pentru cizme sau botine cu șireturi și fermoar lateral, care sunt mult mai ușor de încălțat.

Piele întoarsă

Un alt material care se face remarcat iarna acesta în ceea ce privește încălțămintea este pielea întoarsă. Deși botinele sau bocancii din piele întoarsă nu sunt cea mai bună alegere pentru zilele cu umiditate ridicată, le poți purta în zilele mai blânde de iarnă și chiar primăvară. Sunt în trend nuanțele de camel și maro, dar poți opta și pentru piele întoarsă sau sued negru.

Botine cu vârf pătrat

Acest trend se menține în tendințe încă de anul trecut.
Botinele cu vârf pătrat au un aspect modern și original, fiind ideale pentru ținutele cu fuste și rochii. Și tocul pătrat este un detaliu în trend, la fel și tocul dreptunghiular, care adaugă un plus de originalitate botinelor clasice.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod