Horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie: Luna Nouă îi favorizează pe Săgetătorii singuri

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!
Luna Nouă din 23 noiembrie i-ar putea favoriza pe Săgetătorii singuri în zilele care urmează. S-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche și chiar să facă primul pas spre o primă întâlnire adevărată.
 
Berbec
 
Lucrurile nu merg așa cum le-ai planificat și e posibil ca una dintre relațiile tale de afaceri, o colaborare să se încheie în termeni aparent amicali, deși lucrurile nu sunt deloc prietenoase. Încearcă să-ți păstrezi calmul și nu lua decizii în grabă.

 
Oricum, te așteaptă ceva mult mai bun după această ”despărțire”, deși poate nu ai cum să vezi acum oportunitățile.
 
Pe plan sentimental, trecutul s-ar putea să-ți facă ceva probleme.
Cel mai bine ar fi să lași în trecut ce e în trecut și să te bucuri de prezent cum poți mai bine. Asta te va ajuta enorm și pentru viitor. Nu te autosabota! Nu-ți fă planuri mari, deocamdată, alege să mergi cu pași mici și siguri.
 
Dacă ești într-o relație, plănuiește activități alături de persoana iubită.
 

Taur

 
Ești implicat/ă în prea multe proiecte și riști să nu le faci tocmai bine pe toate. Ajută-ți colegii sau susține-ți subalternii și lucrurile vor fi excelente - te vei bucura de susținerea lor de care ai atâta nevoie.
 
Nu e exclus ca în această săptămână să îți iasă în cale o oportunitate extrem de avantajoasă.
Cântărește bine plusurile și minusurile și implică-te cu atenție și în cunoștință de cauză.

Se întâmplă ceva magic în această săptămână pentru Taurii care sunt într-o relație. Amândoi vreți să vă faceți surprize unul altuia și planurile Taurului pot da peste cap planurile partenerului. Nu e concurs! Așteaptă puțin cu planurile tale și permite-i persoanei iubite să te surprinsă!
 
Pentru Taurii singuri, sfatul astrelor este să lucreze cu propria persoană pentru a deveni genul de om de care chiar și ei s-ar putea îndrăgosti. Trebuie să te placi tu pe tine dacă vrei să te placă și alții!

 

Gemeni

 
 
Mărirea prețurilor din ultima perioadă a fost un subiect care te-a obsedat în aceste zile.
Încerci să găsești variante pentru a-ți crește veniturile lunare, îți dorești să economisești și pentru vacanțe, ți-ai dori să faci investiții imobiliare, ai o grămadă de planuri și nu reușești deloc să vezi rezolvarea.
 
Sfatul astrelor în această săptămână este să te abții de la cheltuieli majore.
 
Săptămâna asta s-ar putea să ai parte de ceva surprinzător pe plan amoros. Trebuie doar să-ți păstrezi încrederea în binele care urmează să ți se întâmple! Gemenii care sunt într-o relație n-ar strica să facă mici surprize partenerului/partenerei.
 
Vă place să petreceți timp împreună, vă înțelegeți de minune și vă completați, dar o mică surpriză vă poate scoate din monotonie!
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod