Horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie: Luna Nouă îi favorizează pe Săgetătorii singuri

 
 
Capricorn
 
Ai avut ceva provocări pe plan financiar până acum și, în sfârșit, lucrurile par să se așeze. Trebuie să fii în continuare cumpătat/ă și să nu te abați de la planul tău inițial.
 
Mai multă încredere în tine e tot ceea ce ai nevoie acum. Să nu te sperie apariția unor schimbări bruște. Lasă lucrurile să curgă așa cum vin, timpul trece în favoarea ta!
 
Capricornii singuri se bucură de reușite pe alte planuri, în timp ce pe cel amoros nu se simte nicio adiere.
Nu e nimic nou. 
 
Cei implicați într-o relație ar trebui să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru că s-ar putea să aibă și el o contribuție la această conexiune atât de puternică și frumoasă. Petreceți cât mai mult timp împreună în această săptămână și bucurați-vă unul de altul așa cum meritați.
 

Vărsător

 
Ceea ce credeai că va fi o manevră sigură pare acum să fie cea mai mare greșeală acestui an. Încă mai ai timp să te redresezi și, dacă nu, să accepți că va trebui să o iei de la zero.
 
Practic, vei trăi o cumpănă, pentru că dacă va trebui să o iei de la zero, atunci va trebui să faci și alte schimbări în viață (schimbări pe care ar trebui să le faci oricum, dar nu e indicat să le faci acum).
 
Suferi de un blocaj în viața sentimentală, de parcă te-ai afla într-un hățiș din care nu mai vezi nici măcar lumina.
Atât Vărsătorii singuri, cât și cei împlicați în relații, vor întâmpina dificultăți în această săptămână.
 
Sfatul astrelor este să accepte cu calm și răbdare tot ceea ce se petrece. Lucrurile nu vor rămâne așa la nesfârșit!
 

Pești


Ai probleme pe plan sentimental și asta îți poate afecta și planul financiar. Ai grijă ce promiți persoanei de lângă și în ce te implici împreună cu ea pentru s-ar putea să urmeze o periodă care nu îți va aduce decât pierderi financiare.
 
Acordă-ți timp pentru a cântări bine și pentru a ieși din această criză relațională.
 
S-ar putea să escaladeze discuțiile cu partenerul/partenera și să ajungeți la lucruri extrem de serioase.
Nu e cazul să faci promisiuni majore, la fel cum nu e cazul nici să-ți iei angajamente și să duci relația la nivelul următor.
 
Chiar dacă persoana alături de care ești este prioritatea ta, nu e momentul să faceți acum pasul următor. S-ar putea să fie mai potrivit să petreci această săptămână în singurătate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod