Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie: Soarele răsare pe strada Fecioarei

Fecioara începe să vadă lumina după ce a muncit din greu în ultimele luni.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec

Lucrurile nu merg așa cum le-ai planificat și e posibil ca una dintre relațiile tale de afaceri, o colaborare să se încheie în termeni aparent amicali, deși lucrurile nu sunt deloc prietenoase. Încearcă să-ți păstrezi calmul și nu lua decizii în grabă. Oricum, te așteaptă ceva mult mai bun după această ”despărțire”, deși poate nu ai cum să vezi acum oportunitățile.

Taur

Ești implicat/ă în prea multe proiecte și riști să nu le faci tocmai bine pe toate. Ajută-ți colegii sau susține-ți subalternii și lucrurile vor fi excelente - te vei bucura de susținerea lor de care ai atâta nevoie. Nu e exclus ca în această săptămână să îți iasă în cale o oportunitate extrem de avantajoasă. Cântărește bine plusurile și minusurile și implică-te cu atenție și în cunoștință de cauză.

Gemeni

Mărirea prețurilor din ultima perioadă a fost un subiect care te-a obsedat în aceste zile. Încerci să găsești variante pentru a-ți crește veniturile lunare, îți dorești să economisești și pentru vacanțe, ți-ai dori să faci investiții imobiliare, ai o grămadă de planuri și nu reușești deloc să vezi rezolvarea. Sfatul astrelor în această săptămână este să te abții de la cheltuieli majore.

Rac

Schimbările tale bruște de atitudine nu îți aduc nimic bun pe niciun plan. Din păcate, și planul financiar poate fi afectat în această săptămână de controlul ineficient al emoțiilor. Stresul și nervii nu ajută la rezolvarea problemelor și singura persoană care suferă ești tu. Ține minte sfatul astrelor și păstrează-ți calmul, orice ar fi!

Leu

Lucrurile stau bine pe plan financiar, ceea ce îți produce, totuși, un nivel de stres. Ești implicat în mai multe proiecte, gestionezi echipe mari și lucrul cu oamenii a fost întotdeauna complicat. Nimic nu te poate scoate din minte mai mult decât persoanele care nu se țin de cuvânt. Ai grijă cum le faci observații pentru a nu transforma totul în ostilitate!

Fecioară

Vii după o perioadă extrem de stresantă, în care ai muncit mult și aproape fără rezultate. Începe să răsară soarele și pe strada ta și parcă, parcă s-ar vedea niște bani după colț. Nu e noroc chior, sunt banii care ți se cuvin după o muncă asiduă dusă în ultimul timp. Nu uita să-ți achiți și datoriile acumulate în această perioadă!

Balanță

Trecutul te ajunge din urmă! Ai făcut promisiuni atât prietenilor, cât și colaboratorilor și lucrurile nu s-au întâmplat așa cum ai zis, iar acum ai de plătit pentru asta. E timpul să revii cu picioarele pe pământ și să faci un plan realist prin care să obții sumele de care ai nevoie pentru a plăti oamenii care ți-au făcut servicii. Sfatul astrelor, de această dată, este să nu mai lucrezi cu prietenii.

Scorpion

Noi oportunități la orizont pe care le poți fructifica numai dacă ești pregătit/ă și te miști rapid. Fii deschis/ă către propuneri și, chiar dacă nu par profitabile la prima vedere, cântărește-le bine. Câștigul va veni de acolo de unde te aștepți cel mai puțin! Vei trăi acel moment când atât rațiunea, cât și instinctul vor lucra mână-n mână!

Săgetător

Ai nevoie de o vacanță! Îți tot spui asta în fiecare an în această perioadă și nu iei nicio măsură. Poate n-ar strica să pui totul pe hold și să pleci măcar câteva zile într-un city-break. Poate aceste zile libere ar trebui folosite numai pentru relaxare. Numai așa vei reuși să intri cu forțe proaspete în ultima lună a lui 2022.

Capricorn

Ai avut ceva provocări pe plan financiar până acum și, în sfârșit, lucrurile par să se așeze. Trebuie să fii în continuare cumpătat/ă și să nu te abați de la planul tău inițial. Mai multă încredere în tine e tot ceea ce ai nevoie acum. Să nu te sperie apariția unor schimbări bruște. Lasă lucrurile să curgă așa cum vin, timpul trece în favoarea ta!

Vărsător

Ceea ce credeai că va fi o manevră sigură pare acum să fie cea mai mare greșeală acestui an. Încă mai ai timp să te redresezi și, dacă nu, să accepți că va trebui să o iei de la zero. Practic, vei trăi o cumpănă, pentru că dacă va trebui să o iei de la zero, atunci va trebui să faci și alte schimbări în viață (schimbări pe care ar trebui să le faci oricum, dar nu e indicat să le faci acum).

Pești

Ai probleme pe plan sentimental și asta îți poate afecta și planul financiar. Ai grijă ce promiți persoanei de lângă și în ce te implici împreună cu ea pentru s-ar putea să urmeze o periodă care nu îți va aduce decât pierderi financiare. Acordă-ți timp pentru a cântări bine și pentru a ieși din această criză relațională.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod