Cele două zodii care se completează perfect într-o relație: Ies scântei în dormitor!

Unele zodii se potrivesc perfect, altele nu se înțeleg deloc. Azi vorbim despre două zodii total opuse, dar care pot avea relația perfectă.
Aceste doua zodii sunt Taur si Scorpion. Pentru a intelege dinamica relatiei dintre Taur si Scorpion, trebuie sa intelegem cum este fiecare zodie in parte, noteaza Mind Body Green.

Taurul e un semn fix de pamant guvernat de Venus, planeta frumusetii si a placerii. Este definit de reprezentarea unui taur, expresie a firii sale incapatanate si perseverente. Acest semn este cunoscut si pentru atractia sa pentru placerile lumesti, precum si pentru bani si siguranta.
 
Scorpionul este un semn de apa guvernat in astrologia moderna de Pluto, planeta transformarii si a renasterii, sau de Marte in astrologia antica, planeta actiunii si a razboiului.
Ca si Taurul, e un semn fix, reprezentat de scorpion, inspirat de legenda greaca potrivit careia un scorpion l-a ucis pe Orion. Scorpionii au reputatia de a fi misteriosi, profunzi si putin (sau nu chiar asa de putin) intimidanti.

Cele doua zodii ocupa pozitii opuse in cercul astrologic si, desi nu este un lucru usor de depasit, aceasta opozitie poate fi foarte satisfacatoare cand doi oameni accepta diferentele celuilalt si gasesc un echilibru.

Taurul si Scorpionul formeaza o combinatie interesanta.
Cand semnele pamantului si apei se unesc, ele pot crea o relatie confortabila, adanca si solida. Citește continuarea pe andreearaicu.ro...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod