Horoscopul săptămânii 28 noiembrie - 4 decembrie: Luna Nouă îi favorizează pe Săgetătorii singuri

Balanță
 

Trecutul te ajunge din urmă! Ai făcut promisiuni atât prietenilor, cât și colaboratorilor și lucrurile nu s-au întâmplat așa cum ai zis, iar acum ai de plătit pentru asta.
 
E timpul să revii cu picioarele pe pământ și să faci un plan realist prin care să obții sumele de care ai nevoie pentru a plăti oamenii care ți-au făcut servicii. Sfatul astrelor, de această dată, este să nu mai lucrezi cu prietenii.
 
Pe plan amoros, Balanța are o revelație majoră în această săptămână.
Va înțelege, într-un final, că partenerul/partenera perfect/ă este o persoană care va putea fi și care va putea fi foarte sincer/ă și deschis/ă.
 
Balanțele care se află deja într-o relație descoperă că cel/cea de lângă face eforturi să se comporte într-un anumit fel pentru a le face pe plac și asta s-ar putea să nu le pice tocmai bine.
 

Scorpion

 
 
Noi oportunități la orizont pe care le poți fructifica numai dacă ești pregătit/ă și te miști rapid. Fii deschis/ă către propuneri și, chiar dacă nu par profitabile la prima vedere, cântărește-le bine.
 
Câștigul va veni de acolo de unde te aștepți cel mai puțin! Vei trăi acel moment când atât rațiunea, cât și instinctul vor lucra mână-n mână!
 
Scorpionii aflați într-o relație de cuplu fac un pas important în această săptămână: prezintă familiei alegerea lor.
Va fi un moment plin de emoție, pe care amândoi îl veți trece cu bine și, evident, cu susținerea celor din familie.
 
Scorpionii singuri se confruntă cu o lipsă de încredere în sine, lucru care îi poate afecta și în relațiile cu ceilalți și, inclusiv, în a face primul pas către persoana pe care, în secret, o plac.
 

Săgetător

 
Ai nevoie de o vacanță! Îți tot spui asta în fiecare an în această perioadă și nu iei nicio măsură. Poate n-ar strica să pui totul pe hold și să pleci măcar câteva zile într-un city-break.
 
Poate aceste zile libere ar trebui folosite numai pentru relaxare.
Numai așa vei reuși să intri cu forțe proaspete în ultima lună a lui 2022.
 
Luna Nouă din 23 noiembrie i-ar putea favoriza pe Săgetătorii singuri în zilele care urmează. S-ar putea să-și întâlnească sufletul pereche și chiar să facă primul pas spre o primă întâlnire adevărată.
 
Cei care sunt implicați într-o relație, vor avea o săptămână minunată în cuplu și vor ajunge la concluzia că relația lui este fără cusur. 
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod