Horoscopul săptămânii 28 martie-3 aprilie. Racul își pierde timpul cu ceva de domeniul trecutului

Racul își pierde timpul cu ceva de domeniul trecutului, iar acest lucru îl face să piardă oportunități grozave în dragoste.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Viața te va surprinde cu o situație neașteptată în aceste zile.

S-ar putea să observi că partenerul tău s-a distanțat, fără să-ți dea nicio explicație. Nu te supăra pe el!

Această atitudine a lui poate fi prezentă pentru că asimilează prost o situație sau are probleme în mediul său familial. Nu îți face griji, deoarece se va mai întâmpla. Este necesar să dai dovadă de răbdare.

Bani

Săptămâna aceasta va fi destul de monotonă în ceea ce privește munca, proiectele profesionale sau banii.

Se pare că nimic nu se mișcă, cu toate că faci demersuri în acest sens. E posibil ca situația să stagneze o bună perioadă de acum înainte și tot ce poți face este să aștepți să se deblocheze. Nimic nu depinde de tine în acest moment.

Vestea bună este că nu o duci rău cu banii și că te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai, fără să simți vreo presiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

În ceea ce privește domeniul sentimental, nu-ți va fi deloc ușor în această săptămână. Cel mai probabil te-ai îndrăgostit de cineva care este deja implicat într-o altă relație.

Deși ți-a promis câte în lună și în stele, nu crede o vorba din ce spune, deoarece nu are de gând să-și părăsească iubitul/iubita!

Zilele acestea te va suna destul de des, dar știi deja la ce să te aștepți.

Bani

Probabil că ai avut destule confruntări cu unul dintre șefii tăi recent. Acest lucru te-a descurajat, deoarece acum crezi că problema de ordin financiar cu care te confrunți nu are soluție.

Cu toate acestea, în câteva zile poate apărea un nou proiect pentru care ți se va cere colaborarea. Va veni vremea în care vei elimina nesiguranța financiară și va începe o perioadă de mare creștere economică.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Te așteaptă câteva zile tensionate în ceea ce privește dragostea, dar, din moment ce știi acest lucru, încearcă să eviți orice situație care ar putea duce la o ceartă.

Ești cu nervii la pământ, așadar fă tot posibilul să îți controlezi ieșirile și să nu-i spui persoanei iubite lucruri pe care ai putea să le regreți.

Bani

E posibil să fi început recent un nou loc de muncă și acum te adaptezi. Dacă ești îngrijorat/ă de cum va merge totul, relaxează-te pentru că faci lucrurile foarte bine. Vei obține un mare succes în cel mai scurt timp, iar aici ne referim și la bani. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Dacă ai o afacere și aceasta funcționa bine cu ceva timp în urmă, acum vezi viitorul ca fiind foarte incert. Amintește-ți că uneori lucrurile devin complicate, iar acum este rândul tău să treci prin asta. Pregătește-te să depășești dificultățile, nu să îți plângi de milă.

Profită de posibilitățile economice actuale pentru a-ți crește resursele viitoare, permițându-ți să treci peste hopuri.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a avea succes în viață, în funcție de zodia ta

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În domeniul sentimental, pierzi timpul fiind absorbit/ă de nostalgia unei iubiri care a fost importantă pentru tine, dar care s-a încheiat cu mult timp în urmă.

Deși acea persoană îți revine în minte cu intensitate, întoarce pagina chiar acum. Există altcineva care te poate face fericit/ă, dar care va apărea doar atunci când ești convins/ă că trecutul nu se va mai întoarce.

Bani

Săptămâna aceasta vei primi un impuls care îți va permite să faci față cu succes situațiilor dificile și să te adaptezi perfect la anumite schimbări importante care pot apărea în viața ta profesională ori financiară.

Din acest motiv, dacă trebuie să iei decizii importante în aceste zile, ghidează-te după criteriile tale, deoarece așa va fi cel mai bine. Este momentul să reflectezi asupra unei propuneri pe care ai primit-o, care ar presupune o avansare în carieră.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, această săptămână va fi minunată. Poți fi contactat/ă de o persoană care te va uimi și care, se pare, este și ea foarte interesată de tine.

Îndoielile există, deoarece totul pare prea frumos ca să fie adevărat, dar trebuie să lași deoparte atâta neîncredere. Este o bună ocazie de a fi fericit/ă în scurt timp.

Bani

Dacă te așteptai la schimbări la locul de muncă, s-ar putea ca în această săptămână să apară semne pozitive cum că lucrurile încep să prindă contur.

Cauți de ceva vreme un job mai bun și mai bine plătit, deși cel actual este dorit de mulți. Ai mai multe aspirații și vrei mai mult, dar nu ești foarte motivat/ă. Într-una din aceste zile vei primi un apel pentru un interviu care îți va ridica moralul.

Începe să te pregătești, să ai încredere, să dai bine și să realizezi ceea ce ți-ai propus. De asemenea, poți promi o propunere de implicare într-o afacere. Te vei descurca bine dacă te gândești la asta de câteva ori înainte de a te decide, deoarece ar putea să te afecteze financiar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, îți dai seama că te concentrezi prea mult pe nimicuri și că trebuie să faci un efort să-ți stăpânești temperamentul și să eviți acele tatonări stupide cu persoana iubită. Dacă și ea depune partea ei de efort, lucrurile se vor calma.

În acest moment, relația ta este mai stabilă ca niciodată, de ce cauți nod în papură?

Bani

Ține orice negativitate departe de tine. Acum trebuie să fii sută la sută pozitiv/ă. Menținerea acestei atitudini este cea mai bună modalitate de a face față anumitor circumstanțe adverse.

Tu care ești atât de organizat/ă, fă-ți un program astfel încât să poți face lucrurile de care nu ai timp niciodată. Și dacă ai o idee în minte, mai ales dacă are legătură că banii, mai precis cu îmbunătățirea situației tale financiare, poate că este timpul să o pui în practică.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Treci prin momente de mare nervozitate și nu totul e din cauza muncii. În dragoste, în prezent ai de-a face cu multă nesiguranță emoțională. Cel mai probabil relația ta actuală a început fără pretenții, dar acum te-ai îndrăgostit și ai vrea să mai ai ceva în plus.

Acordă-ți timp să-ți clarifici sentimentele, să știi dacă ceea ce simți e dragoste și să încerci să afli ce crede și persoana de lângă tine. S-ar putea ca și ea să simtă la fel ca tine, dar să-i fie frică să îți spună. Această săptămână va fi decisivă.

Bani

Săptămâna aceasta va fi lipsită de griji materiale. Situația ta financiară nu este excelentă, însă este suficient de bună cât să poți duce un trai decent.

Acțiunea se va petrece pe câmpul muncii, unde vei avea mai mult de lucru decât oricând. Organizează-te bine pentru a nu da greș cu sarcinile importante și pentru a te încadra în termenele impuse.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă o săptămână intensă. Dacă ești îndrăgostit/ă până peste cap și îți dorești ca relația să avanseze, fii atent/ă la felul în care te exprimi, deoarece persoana de lângă tine ar putea fi reticentă cu privire la un angajament serios.

Dacă nu îți răspunde favorabil, nu te simți copleșit/ă, respectă-i libertatea și acordă-i tot timpul de care are nevoie pentru a se decide. Este cea mai bună strategie.

Bani

Depinde doar de tine dacă aceasta va fi o săptămână bună sau nu. Totul ține de atitudinea ta.

Concentrează-te pe problemele privitoare la muncă și la obiectivele tale, deoarece în curând nu va mai exista nimeni și nimic care îți poate opri avansarea în carieră.

Planifică, ai grijă de tot ce necesită o atenție deosebită, cum ar fi banii, și concentrează-te pe detaliile pe care cu greu le-ai observat. Fii la curent cu tot ce este nou.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, te-ai săturat de atitudinea partenerului/ei de viață. Se pare că tu ești nevoit/ă să le faci pe toate și ți-a ajuns. Încearcă să-l/o faci să reacționeze. Vă unește o dragoste foarte intenstă, însă vă lipsește comunicarea.

Amândoi așteptați ca celălalt să-și dea seama ce simțiți, ce credeți și ce vă doriți. Lucrurile nu funcționează așa, trebuie să vorbiți!

Bani

Te așteaptă o surpriză plăcută legată de bani la locul de muncă. Cineva din acest mediu cu care nu ai avut niciodată prea multă treabă îți va propune bruc să participi la unul dintre proiectele lui. Ar trebui să lucrați împreună, ca o echipă, iar rezultatele vor fi uimitoare.

Chiar dacă nu îți inspiră încredere, dă-i o șansă, este spre binele tău! Acesta acționează cu bună credință și caută, după cum spune el, să ajungă departe alături de tine, bucurându-vă de beneficii în mod egal.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, în această săptămână s-ar putea să suferi din cauza geloziei. Te îndoiești de fidelitatea partenerului/ei de viață, deoarece este posibil ca acesta/easta să fi intrat recent în contact cu fostul/a său/sa.

Încetează să mai pui la suflet astfel de lucruri, deoarece între voi există iubire adevărată. Persoana de lângă tine chiar te iubește!

Bani

Creativitatea va fi foarte utilă în munca ta în această săptămână. De asemenea, îți vei exprima foarre ușor emoțiile și ideile. Cu toate acestea, s-ar putea să te confrunți cu o anumită rezistență la recunoașterea meritelor tale.

Uneori ești supărat/ă, deoarece îți este greu să avansezi profesional. Concurența este puternică și pare că lucrurile au stagnat pentru tine.

Cu toate acestea, nu înceta să lupți, cât de curând, poate prin intermediul unei călători, vei reuși să câștigi mai mulți bani. Trebuie doar să ai puțină răbdare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Planurile făcute cu partenerul/a de viață ar putea fi date peste cap sau chiar anulate. Nu privi negativ toată această situație, nu e un capăt de lume. Amintește-ți că totul se întâmplă cu un motiv în viață, așa că adaptează-te și programează o altă activitate, chiar și ceva acasă.

Sunt zile foarte intense social. Vei vorbi cu oameni la care nu îți imaginai că vei ajunge. Dacă ești singur/ă, poate că îți vei găsi sufletul pereche într-unul dintre acești oameni.

Bani

În ceea ce privește munca și banii, ești ușor paranoic/ă. Întotdeauna trebuie să controlezi totul, iar atunci când se întâmplă ceva neașteptat, aproape mereu începi să crezi că în spate cineva a plănuit să-ți facă rău.

Te înșeli, iar neîncrederea ta îi poate jigni pe cei din jurul tău, mai ales în mediul de lucru. Ar fi mai bine dacă ai empatiza cu șefii și colegii tău.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În ceea ce privește viața ta amoroasă, sunt șanse mari să trăiești un moment sentimental minunat în această săptămână. Persoana de lângă tine este totul, iubit/ă, prieten/ă și tovarăș de călătorie. Nu poți cere mai mult.

Poți avea încredere totală în ea și ai tot sprijinul ei. Pentru ca relația voastră să devină și mai puternică sau mai sudată, e nevoie de asumarea mai multor responsabilități. Trebuie să avansezi.

Bani

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp să te gândești și vei descoperi de ce, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți să-ți scoți munca în evidență. Îți va da seama că cineva cu mai multă experiență decât tine îți pune bețe în roate.

Singura soluție este să acționezi inteligent și, mai ales, foarte viclean. Trebuie să-ți faci o strategie în afaceri sau în ceea ce privește banii, deoarece uneori îți lipsește curajul de a decide și de a realiza lucrurile pe care ți le dorești.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod