Horoscopul banilor pentru săptămâna 28 martie-3 aprilie. Leul vrea mai mult de la viață

Leul vrea mai mult de la viață, dar îi lipsește acel ceva care să-l motiveze.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va fi destul de monotonă în ceea ce privește munca, proiectele profesionale sau banii.

Se pare că nimic nu se mișcă, cu toate că faci demersuri în acest sens. E posibil ca situația să stagneze o bună perioadă de acum înainte și tot ce poți face este să aștepți să se deblocheze. Nimic nu depinde de tine în acest moment.

Vestea bună este că nu o duci rău cu banii și că te poți descurca foarte bine cu ceea ce ai, fără să simți vreo presiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Probabil că ai avut destule confruntări cu unul dintre șefii tăi recent. Acest lucru te-a descurajat, deoarece acum crezi că problema de ordin financiar cu care te confrunți nu are soluție.

Cu toate acestea, în câteva zile poate apărea un nou proiect pentru care ți se va cere colaborarea. Va veni vremea în care vei elimina nesiguranța financiară și va începe o perioadă de mare creștere economică.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a avea succes în viață, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E posibil să fi început recent un nou loc de muncă și acum te adaptezi. Dacă ești îngrijorat/ă de cum va merge totul, relaxează-te pentru că faci lucrurile foarte bine. Vei obține un mare succes în cel mai scurt timp, iar aici ne referim și la bani. Trebuie doar să ai puțină răbdare.

Dacă ai o afacere și aceasta funcționa bine cu ceva timp în urmă, acum vezi viitorul ca fiind foarte incert. Amintește-ți că uneori lucrurile devin complicate, iar acum este rândul tău să treci prin asta. Pregătește-te să depășești dificultățile, nu să îți plângi de milă.

Profită de posibilitățile economice actuale pentru a-ți crește resursele viitoare, permițându-ți să treci peste hopuri.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei primi un impuls care îți va permite să faci față cu succes situațiilor dificile și să te adaptezi perfect la anumite schimbări importante care pot apărea în viața ta profesională ori financiară.

Din acest motiv, dacă trebuie să iei decizii importante în aceste zile, ghidează-te după criteriile tale, deoarece așa va fi cel mai bine. Este momentul să reflectezi asupra unei propuneri pe care ai primit-o, care ar presupune o avansare în carieră.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă te așteptai la schimbări la locul de muncă, s-ar putea ca în această săptămână să apară semne pozitive cum că lucrurile încep să prindă contur.

Cauți de ceva vreme un job mai bun și mai bine plătit, deși cel actual este dorit de mulți. Ai mai multe aspirații și vrei mai mult, dar nu ești foarte motivat/ă. Într-una din aceste zile vei primi un apel pentru un interviu care îți va ridica moralul.

Începe să te pregătești, să ai încredere, să dai bine și să realizezi ceea ce ți-ai propus. De asemenea, poți promi o propunere de implicare într-o afacere. Te vei descurca bine dacă te gândești la asta de câteva ori înainte de a te decide, deoarece ar putea să te afecteze financiar.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ține orice negativitate departe de tine. Acum trebuie să fii sută la sută pozitiv/ă. Menținerea acestei atitudini este cea mai bună modalitate de a face față anumitor circumstanțe adverse.

Tu care ești atât de organizat/ă, fă-ți un program astfel încât să poți face lucrurile de care nu ai timp niciodată. Și dacă ai o idee în minte, mai ales dacă are legătură că banii, mai precis cu îmbunătățirea situației tale financiare, poate că este timpul să o pui în practică.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta va fi lipsită de griji materiale. Situația ta financiară nu este excelentă, însă este suficient de bună cât să poți duce un trai decent.

Acțiunea se va petrece pe câmpul muncii, unde vei avea mai mult de lucru decât oricând. Organizează-te bine pentru a nu da greș cu sarcinile importante și pentru a te încadra în termenele impuse.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Depinde doar de tine dacă aceasta va fi o săptămână bună sau nu. Totul ține de atitudinea ta.

Concentrează-te pe problemele privitoare la muncă și la obiectivele tale, deoarece în curând nu va mai exista nimeni și nimic care îți poate opri avansarea în carieră.

Planifică, ai grijă de tot ce necesită o atenție deosebită, cum ar fi banii, și concentrează-te pe detaliile pe care cu greu le-ai observat. Fii la curent cu tot ce este nou.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te așteaptă o surpriză plăcută legată de bani la locul de muncă. Cineva din acest mediu cu care nu ai avut niciodată prea multă treabă îți va propune bruc să participi la unul dintre proiectele lui. Ar trebui să lucrați împreună, ca o echipă, iar rezultatele vor fi uimitoare.

Chiar dacă nu îți inspiră încredere, dă-i o șansă, este spre binele tău! Acesta acționează cu bună credință și caută, după cum spune el, să ajungă departe alături de tine, bucurându-vă de beneficii în mod egal.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Creativitatea va fi foarte utilă în munca ta în această săptămână. De asemenea, îți vei exprima foarre ușor emoțiile și ideile. Cu toate acestea, s-ar putea să te confrunți cu o anumită rezistență la recunoașterea meritelor tale.

Uneori ești supărat/ă, deoarece îți este greu să avansezi profesional. Concurența este puternică și pare că lucrurile au stagnat pentru tine.

Cu toate acestea, nu înceta să lupți, cât de curând, poate prin intermediul unei călători, vei reuși să câștigi mai mulți bani. Trebuie doar să ai puțină răbdare!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În ceea ce privește munca și banii, ești ușor paranoic/ă. Întotdeauna trebuie să controlezi totul, iar atunci când se întâmplă ceva neașteptat, aproape mereu începi să crezi că în spate cineva a plănuit să-ți facă rău.

Te înșeli, iar neîncrederea ta îi poate jigni pe cei din jurul tău, mai ales în mediul de lucru. Ar fi mai bine dacă ai empatiza cu șefii și colegii tău.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea mai mult timp să te gândești și vei descoperi de ce, indiferent cât de mult ai încerca, nu poți să-ți scoți munca în evidență. Îți va da seama că cineva cu mai multă experiență decât tine îți pune bețe în roate.

Singura soluție este să acționezi inteligent și, mai ales, foarte viclean. Trebuie să-ți faci o strategie în afaceri sau în ceea ce privește banii, deoarece uneori îți lipsește curajul de a decide și de a realiza lucrurile pe care ți le dorești.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod