Horoscopul dragostei pentru săptămâna 28 martie-3 aprilie. Berbec, viața te va surprinde cu o situație neașteptată în aceste zile!

Berbec, viața te va surprinde cu o situație neașteptată în aceste zile. Va fi ceva plăcut sau neplăcut?


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața te va surprinde cu o situație neașteptată în aceste zile.

S-ar putea să observi că partenerul tău s-a distanțat, fără să-ți dea nicio explicație. Nu te supăra pe el!

Această atitudine a lui poate fi prezentă pentru că asimilează prost o situație sau are probleme în mediul său familial. Nu îți face griji, deoarece se va mai întâmpla. Este necesar să dai dovadă de răbdare.

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a avea succes în viață, în funcție de zodia ta
 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește domeniul sentimental, nu-ți va fi deloc ușor în această săptămână. Cel mai probabil te-ai îndrăgostit de cineva care este deja implicat într-o altă relație.

Deși ți-a promis câte în lună și în stele, nu crede o vorba din ce spune, deoarece nu are de gând să-și părăsească iubitul/iubita!

Zilele acestea te va suna destul de des, dar știi deja la ce să te aștepți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te așteaptă câteva zile tensionate în ceea ce privește dragostea, dar, din moment ce știi acest lucru, încearcă să eviți orice situație care ar putea duce la o ceartă.

Ești cu nervii la pământ, așadar fă tot posibilul să îți controlezi ieșirile și să nu-i spui persoanei iubite lucruri pe care ai putea să le regreți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În domeniul sentimental, pierzi timpul fiind absorbit/ă de nostalgia unei iubiri care a fost importantă pentru tine, dar care s-a încheiat cu mult timp în urmă.

Deși acea persoană îți revine în minte cu intensitate, întoarce pagina chiar acum. Există altcineva care te poate face fericit/ă, dar care va apărea doar atunci când ești convins/ă că trecutul nu se va mai întoarce.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea, această săptămână va fi minunată. Poți fi contactat/ă de o persoană care te va uimi și care, se pare, este și ea foarte interesată de tine.

Îndoielile există, deoarece totul pare prea frumos ca să fie adevărat, dar trebuie să lași deoparte atâta neîncredere. Este o bună ocazie de a fi fericit/ă în scurt timp.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În domeniul sentimental, îți dai seama că te concentrezi prea mult pe nimicuri și că trebuie să faci un efort să-ți stăpânești temperamentul și să eviți acele tatonări stupide cu persoana iubită. Dacă și ea depune partea ei de efort, lucrurile se vor calma.

În acest moment, relația ta este mai stabilă ca niciodată, de ce cauți nod în papură?

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Treci prin momente de mare nervozitate și nu totul e din cauza muncii. În dragoste, în prezent ai de-a face cu multă nesiguranță emoțională. Cel mai probabil relația ta actuală a început fără pretenții, dar acum te-ai îndrăgostit și ai vrea să mai ai ceva în plus.

Acordă-ți timp să-ți clarifici sentimentele, să știi dacă ceea ce simți e dragoste și să încerci să afli ce crede și persoana de lângă tine. S-ar putea ca și ea să simtă la fel ca tine, dar să-i fie frică să îți spună. Această săptămână va fi decisivă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește dragostea, te așteaptă o săptămână intensă. Dacă ești îndrăgostit/ă până peste cap și îți dorești ca relația să avanseze, fii atent/ă la felul în care te exprimi, deoarece persoana de lângă tine ar putea fi reticentă cu privire la un angajament serios.

Dacă nu îți răspunde favorabil, nu te simți copleșit/ă, respectă-i libertatea și acordă-i tot timpul de care are nevoie pentru a se decide. Este cea mai bună strategie.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, te-ai săturat de atitudinea partenerului/ei de viață. Se pare că tu ești nevoit/ă să le faci pe toate și ți-a ajuns. Încearcă să-l/o faci să reacționeze. Vă unește o dragoste foarte intenstă, însă vă lipsește comunicarea.

Amândoi așteptați ca celălalt să-și dea seama ce simțiți, ce credeți și ce vă doriți. Lucrurile nu funcționează așa, trebuie să vorbiți!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, în această săptămână s-ar putea să suferi din cauza geloziei. Te îndoiești de fidelitatea partenerului/ei de viață, deoarece este posibil ca acesta/easta să fi intrat recent în contact cu fostul/a său/sa.

Încetează să mai pui la suflet astfel de lucruri, deoarece între voi există iubire adevărată. Persoana de lângă tine chiar te iubește!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Planurile făcute cu partenerul/a de viață ar putea fi date peste cap sau chiar anulate. Nu privi negativ toată această situație, nu e un capăt de lume. Amintește-ți că totul se întâmplă cu un motiv în viață, așa că adaptează-te și programează o altă activitate, chiar și ceva acasă.

Sunt zile foarte intense social. Vei vorbi cu oameni la care nu îți imaginai că vei ajunge. Dacă ești singur/ă, poate că îți vei găsi sufletul pereche într-unul dintre acești oameni.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește viața ta amoroasă, sunt șanse mari să trăiești un moment sentimental minunat în această săptămână. Persoana de lângă tine este totul, iubit/ă, prieten/ă și tovarăș de călătorie. Nu poți cere mai mult.

Poți avea încredere totală în ea și ai tot sprijinul ei. Pentru ca relația voastră să devină și mai puternică sau mai sudată, e nevoie de asumarea mai multor responsabilități. Trebuie să avansezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod