Ce visează zodiile cel mai des și care este semnificația acelor vise

Visele reprezintă o împlinire mascată a unei dorințe reprimate, spunea Sigmund Freud. Considerând că acest lucru este adevărat, ceea ce vedem în visele noastre ar putea include toate dorințele care sunt încă neîmplinite în realitate.

Uneori, visele noastre reprezintă și fricile și fobiile noastre pe care încercăm să le reprimăm. Una peste alta, visele sunt fascinante și destul de ciudate în același timp.

Aruncă o privire la ceea ce este cel mai probabil să viseze în mod repetat fiecare semn zodical și care este semnificația acelor vise!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

1. Ești foarte competitiv și vrei să câștigi orice. Astfel, nu este neobișnuit să visezi la câștiguri mari sau la pierderi îngrozitoare. Deoarece îți place și adrenalina, s-ar putea, de asemenea, să visezi să conduci foarte rapid sau imprudent.

2. În somn, visezi la violență, că vei fi ucis sau că vei fi forțat să pui capăt cu forța la ceva. În starea de veghe, visezi să câștigi certuri și confruntări, să obții un mare succes la locul de muncă și să devii celebru pentru ceea ce faci.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

1. Îți place să ai totul sub control și cea mai mare teamă a ta este de a nu putea face acest lucru. Astfel, cele mai frecvente vise ale tale presupun căderea de la mari înălțimi sau pierderea controlului asupra a tot ce se află în viața ta. Pentru că te preocupă și banii, s-ar putea să visezi și la bogăție.

2. În somn, visezi la părți ale corpului, groază și renaștere. În starea de veghe, visezi ambițios să găsești mulți bani și să trăiești o viață bună, indiferent de modul prin care obții asta.

Citește și: Zodiile care nu vor înceta să înșele nici atunci când relația devine serioasă
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

1. Ai un spirit liber și îți place să trăiești după propriile reguli. Așadar, a fi prins în capcană, a fi captiv sau a nu fi capabil să alergi sunt temele majore din visele tale. Din moment ce îți place să cunoști oameni noi, uneori chiar îi întâlnești în visele tale.

2. În somn, visezi la dureri corporale și scuze pentru a rămâne pe loc. În starea de veghe, visezi să călătorești și să treci peste orice obstacol care te ține pe loc.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

1. La tine se învârte în jurul familiei și al dragostei. S-ar putea să visezi că vei avea mulți copii, că ești însărcinată sau că ai animale. De asemenea, nu-ți place să fii singur sau nesigur. Deci, coșmarurile tale pot implica intruși sau hoți.

2. În somn, visezi la dragoste perfectă și la inimi frânte. În starea de veghe, visezi la adunări mari în care tu ești în centrul atenției, cu scopul de a ajuta și ghida oamenii în viață.

Leu(22 iulie - 22 august)

1. Iubești faima și atenția. Astfel, este cel mai probabil să visezi că ieși cu o celebritate sau că ești una. De asemenea, s-ar putea să visezi că ești un fel de guru și că primești admirație la scară largă.

2. În somn, visezi la dominarea lumii și la lumina reflectoarelor, în timp ce în starea de veghe visezi să achiziționezi cât mai multe lucruri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

1. Întrucât îți plac perfecțiunea și detaliile, visele tale probabil invocă lucruri și situații incredibil de vii și specifice. Deoarece ești foarte muncitor, s-ar putea, de asemenea, să visezi că te trezești și treci prin rutina ta de zi cu zi.

2. În somn, visezi că vei fi concediată sau exclusă. În starea de veghe, visezi la călătorii și la orice care continuă la nesfârșit fără teama de a se termina.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

1. Îți place să ai mulți oameni în viața ta, motiv pentru care este foarte posibil să visezi că te îndrăgostești nebunește sau că îți va fi frântă inima. Deoarece frumusețea este importantă pentru tine, visele despre o tunsoare urâtă sau o schimbare negativă de look sunt, de asemenea, frecvente.

2. În somn, ești un visător plin de groază și fantezie. În starea de veghe, visele tale sunt mult mai puțin dramatice și mult mai reale.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

1. Temerile din relația ta și în ceea ce privește dragostea, în general, te pot face să visezi că îți înșeli partenerul sau că vei fi înșelat. Din moment ce ești atât de pasional și senzual, sexul este, de asemenea, o temă comună în visele tale.

2. În somn, visezi că lucrurile scapă de sub control, că este panică și haos. În starea de veghe, restaurezi acele cosmaruri cu situații reale de manie controlată. Visezi la control non-stop.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

1. Îți place să pornești în aventuri și să experimentezi lucruri noi, iar visele tale sunt centrate pe această zonă. Nu este neobișnuit să visezi că zbori sau să vizitezi o țară străină.

2. În somn, visezi că intri la închisoare, deoarece te temi că ți se va lua libertatea. În starea de veghe, visezi că ai curajul și ambiția de a face anumite lucruri.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

1. Cariera și reputația sunt foarte importante pentru tine, motiv pentru care visele tale implică eșecul profesional sau pierderea imaginii tale. S-ar putea, de asemenena, să visezi că ai mulți bani și putere.

2. În somn, visezi despre munca la serviciu de a doua zi. În starea de veghe, visezi la muncă, chiar și în timp ce muncești.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

1. Cel mai des îți visezi prietenii sau că faci ceva pentru ca lumea să fie un loc mai bun. S-ar putea, de asemenea, să visezi că îi dezamăgești pe ceilalți sau că vei fi ignorat de alții.

2. În somn, visezi la sex. În starea de veghe, visezi că nu faci sex. În principal cu soțul sau soția, pe care, de obicei, îl/o urăști suficient de mult încât să visezi că faci sex cu altcineva.

Pești(19 februarie - 20 martie)

1. Ești capricios și mistic, motiv pentru care este posibil să visezi creaturi ciudate, fantastice. Ești fascinat de paranormal, iar acest lucru te ajută să visezi la cei dragi care nu mai sunt pe această lume.

2. În somn, visezi la familie. În starea de veghe, visele tale se concentrează pe cât de bune și frumoase sunt familiile altor oameni și ce poți faci tu pentru a atinge acest obiectiv.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod