Ce trebuie să faci pentru a avea succes în viață, în funcție de zodia ta

Succesul și eșecul sunt două noțiuni despărțite de o graniță foarte fină. Am putea avea o părere foarte bună despre noi până când ceva ne deschide ochii și apoi ne prăbușim. O parte din această cădere vine din măsurarea succesului folosind unitatea de măsură a altora. Este o capcană imposibil de evitat.

Putem să ne bucurăm de ceea ce facem și avem fără a obține o victorie? Și dacă obținem una, o putem aprecia fără validarea și laudele altora?

Uneori, să atingi succesul e mai simplu decât ai crede! Așadar, iată ce trebuie să faci pentru a avea succes în viață, în funcție de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Știi că ai o mulțime de idei grozave și, probabil, ești destul de mândru de asta. Nimic în neregulă cu stima ta de sine, dar te afectează dacă pui cantitatea în detrimentul calității.

Fie că scrii, pictezi, promovezi sau construiești ceva, majoritatea proiectelor ajung într-o fază în care lucrurile nu mai sunt distractive.

Și perseverența este adevăratul pod între succes și eșec. Pentru tine, succesul se atinge în timp și durează dincolo de etapa lunii de miere, când totul e simplu și frumos.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești cunoscut pentru că rămâi mereu același. Stabilitatea ta stârnește invidie, dar schimbarea este o calitate fundamentală a unui trai mai bun. Și ca Taur, îți place să trăiești bine.

Dacă ai ieșit dintr-o situație incomodă sau chiar dintr-un eșec complet, gândind complet diferit apoi sau urmând o nouă rutină, consider-o o victorie personală.

Ai succes atunci când te confrunți cu ceva provocator, nou, mai degrabă decât să fugi din calea lui și să îți fie teamă să ieși din zona de confort.

Citește și: La ce să te aștepți cu privire la viitor, în funcție de zodia ta
 

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Tu ești puțin subestimat/ă în ceea ce prvește ambiția ta. Dacă te-ai născut sub această zodie, știi că apetitul tău intelectual este mai mare decât capacitatea ta reală de a te concentra pe un singur lucru la un moment dat. Asta te împiedică ori de câte ori încerci ceva major, deoarece prin mintea ta trec numeroare aspirații multidirecționale.

Se petrec prea multe în capul tău și atunci nu reușești să faci anumite lucruri.

Cele mai mari succese ale tale vin atunci când poți să-ți liniștești mintea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fiind unul dintre cele mai emoționale zodii, ești în mod natural intuitiv și preferi un mijloc indirect de comunicare, unul care să țină seama pe deplin de profunzimea a ceea ce poate fi experimentat între doi oameni.

Este fantastic atunci când funcționează, dar când apar conflicte, potențialul de comunicare greșită este incredibil de mare.

Dacă îți poți exprima nevoile și dorințele suficient de clar încât oameni oamenii să priceapă, atunci vei avea succes.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este puțin exagerată dorința ta de atenție, dar nu poți fi întotdeauna vedeta spectacolului. Și chiar dacă ai putea, s-ar putea să nu fie cel mai bun lucru care se poate întâmpla.

Sincer acum, oricum vei primi o mulțime de atenție, dar încearcă să îți apreciezi propria valoare fără nevoia de validare a altora.

Dacă poți prospera fără aplauzele celorlalți, atunci vei întâlni succesul pe deplin.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Tu ești eficientă pentru că vei face ceea ce trebuie făcut, chiar dacă nimeni altcineva nu e dispus să meargă atât de departe. Asta ar putea însemna multă cofeină și energizante pentru a lucra toată noaptea, doar pentru a-ți mulțumi șeful sau un client pretențios care totuși nu e atât de pretențios ca tine.

Cauți constant perfecțiunea și împreună cu pragmatismul tău îți împingi corpul la limită. Dar sacrificarea corpului este aproape întotdeauna o cale nesănătoasă de a ajunge sus.

Așadar, victoria supremă și succesul absolut le vei atinge doar dacă te tratezi și pe tine cu respect. Nu poți câștiga cu adevărat dacă nu ai tu de câștigat!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pentru tine, este a doua natură să urmărești să te faci plăcută. Face parte din natura ta și vrei să-i câștigi pe toți de partea ta, chiar dacă îți plac sau nu. Dar, ce s-ar întâmpla dacă nu ai face asta?

Dacă te-ai concentra să ai grijă de oamenii care te iubesc fără a încerca să te vinzi, vei cultiva relații mai profunde și mai bogate. Asta e ceea ce cauți oricum și tot asta te va duce spre succesul adevărat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești întruchiparea ranchiunii și sigur ai un dușman sau doi care îți dau târcoale. Tu nu alegi confruntarea directă, ci preferi să-ți subminezi în liniște inamicii de la distanță.

Dacă inamicul tău e aproape de tine, îți pui masca de normalitate, dar în interior curge un izvor fierbinte de resentimente. Doar pentru că ți-ai ascuns cu succes furia nu înseamnă că nu te consumă pe interior.

O măsură mai bună a succesului este să te descătușezi atât psihic, cât și fizic în prezența lui. Dacă poți să îi strângi mâna și să nu intenționezi să-l ucizi, aceasta este victoria ta și calea spre succes în viață.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ai integritate și spui lucrurilor pe nume, dar comentariile tale ar putea fi mai insensibile decât crezi și ai putea răni sentimentele celor din jur.

De aceea, provocarea ta personală care îți poate aduce succesul în viață este să alegi calea empatică spre pace, încercând să te plasezi emoțional în pielea altcuiva.

Dacă ești capabil să-ți ceri scuze și să simți sincer miza din perspectiva acelei persoane, aceasta este o victorie personală uriașă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ești adeptul câștigului pe merit, deci are sens să fii reticent atunci când vine vorba de a cere ajutor altora. La urma urmei, dacă cineva îți întinde o mână de ajutor, se va bucura alături de tine de succes, iar tu îl vrei pe tot.

Dar nimeni nu poate reuși să obțină totul de unul singur de fiecare dată și, de obicei, este calea cea mai puțin probabilă către succes, fie că este vorba de o afacere sau de o chestiune la fel de mare și importantă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este tentant să te plângi de tot ceea ce îți lipsește și ai destule motive să faci asta, majoritatea sistemelor sunt corupte. Cu toate acestea, nimic nu s-ar face vreodată dacă ar trebui să inventăm și reinventăm constant societatea doar pentru a ne găsi un loc în ea.

Compromisul este întotdeauna necesar dacă vrei să faci progrese.

Trucul pentru tine este să te asiguri că renunți la perfecționism, dar fără să trădezi inima idealurilor tale. Poate fi dificil, dar acest lucru te va conduce către succes.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Ești visător și intuitiv, dar și foarte atent și orientat spre detalii. Doar că pentru tine, detaliile tind să fie despre dramele interpersonale care se desfășoară în orice moment din viața ta, nu despre faptele concrete ale unei situații. Aceasta este latura întunecată a sensibilității tale.

Cu atât de mulți stimuli în jurul tău, îți este greu să vezi pădurea din cauza copacilor. Prin urmare, nu vei atinge succesul decât dacă vei reuși să vezi lucrurile în perspectivă.

Când chiar și cea mai mică schimbare de dispoziție se transformă într-una mare, peisajul va fi disproporționat și nu vei putea vedea oportunitățile din jur.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod