Regina balului: Kate Middleton a purtat o rochie verde smarald, inspirată de Prințesa Diana, la un dineu din Jamaica

Kate Middleton a atras toate privirile la un dineu oficial din Jamaica. Ducesa de Cambridge a purtat o rochie de tip bal, de culoare verde smarald, asemănătoare cu una dintre rochiile preferate ale Prințesei Diana.

Kate, care se află într-un turneu oficial în Caraibe alături de soțul său, Prințul William, a purtat o rochie verde creată de designerul britanic Jenny Packman, la un dineu organizat de autoritățile din Jamaica.

Citește și: Tom Hanks păstrează tradiția. Actorul s-a fotografiat din nou alături de o mireasă

 

Ducesa de Cambridge, în vârstă de 40 de ani, a asociat rochia din tulle decorată cu aplicațiii strălucitoare cu o pereche de cercei cu diamante care îi aparțin Reginei Elisabeta. Ea a purtat în piept medalia Ordinul Familiei Regale, precum și Steaua Ordinului Regal Victorian.


Rochia spectaculoasă, cu umerii goi, este o reinterpretare a creației numite 'Wonder Glitter Tulle Gown', ce îi aparține designerului Jenny Packham, unul dintre creatorii de modă preferați ai lui Kate.
Rochia de bal, dar în variantă neagră, are prețul de 3791 de lire pe site-ul brandului de modă.


Nu este prima dată când Ducesa de Cambridge poartă o creație a designerului britanic, printre ai cărei fani se numără nume mari de la Hollywood, precum Angelina Jolie sau Taylor Swift. În luna septembrie a anului trecut Kate a atras toate privirile la premiera filmului „No Time to Die”, din seria „James Bond”, într-o rochie aurie cu paiete creată de același designer.



La acea vreme, Daniel Craig, care interpretează rolul celebrului spion James Bond, a fost vizibil impresionat de ținuta spectaculoasă purtată de Ducesă la premiera filmului său.
Acesta a fost surprins admirând-o fără rețineri pe viitoarea regină a Angliei.

Specialiștii consideră că prin rochia din tulle de culoare verde smarald, purtată la dineul din Jamaica, Kate i-a adus un omagiu Prințesei Diana. Ținuta pare inspirată de una dintre rochiile preferate ale Prințesei Diana, pe care aceasta a purtat-o la evenimente oficiale de cel puțin trei ori.


Rochia Ducesei de Cambridge amintește de rochia Nettie Vogues a Dianei, creată de designerul Graham Wren.

Ambele rochii au aceeași nuanță de verde smarald, însă cea purtată de Diana prezintă mânecile bufante, elemente specifice anilor '80, în timp ce rochia lui Kate are umerii goi.

Prințesa de Wales a purtat pentru prima dată rochia verde din tafta în timpul ședinței foto pentru portretele oficiale de logodnă, care a fost realizată în mai 1981.

Ea a ales din nou aceeași piesă în octombrie 1981, cu ocazia unei gale desfășurate în Swansea.
La rândul său, Kate a purtat de numeroase ori ținute de culoare verde smarald, una dintre culorile favorite ale Prințesei Diana, potrivit Daily Mail.

Ducesa de Cambridge demonstrează că nu se teme să facă alegeri vestimentare statement. Ea a purtat zilele trecute o rochie roz intens strălucitoare în timpul vizitei din Belize, prima destinație din cadrul turului regal din Caraibe.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod