Tom Hanks păstrează tradiția: Actorul s-a fotografiat din nou alături de o mireasă

Tom Hanks și-a făcut un obicei din a le surprinde plăcut pe miresele care îi ies în cale. Actorul american în vârstă de 65 de ani a ținut să felicite o mireasă din Pittsburgh și să participe la ședința foto de nuntă.

Starul american, deținător al unui premiu Oscar, s-a alăturat unui grup de prietene care făceau fotografii în fața Hotelului Fairmont din Pittsburgh. Mireasa, pe nume Grace Gwaltney, a dezvăluit că a fost șocată să-l vadă pe celebrul actor lângă ea.

Citește și: Fosta mână dreaptă a lui Gwyneth Paltrow critică obsesia pentru detoxifiere promovată de Goop: „Refuz să mă pedepsesc prin mâncare”


„A spus 'Salut! Sunt Tom Hanks. Mi-ar plăcea să fac o fotografie cu voi'. Eu am înghețat imediat și mă uitam în jur. Nu știam ce să fac”, a dezvăluit mireasa, potrivit People.


Fotograful de nuntă Rachel Rowland a declarat pentru publicația Post-Gazette că grupul de prietene „a început să țipe și erau absolut șocate” după întâlnirea cu starul de la Hollywood.

„Toate ne-am pierdut cu firea! Domnișoarele de onoare au coborât rapid din limuzină, iar el a stat la câteva fotografii, a felicitat pe toată lumea, iar pe cât de repede a apărut, la fel de rapid a plecat.
A fost foarte drăguț și distractiv”, a spus Rowland.

Mireasa a dezvăluit că a fost sigură că îl are în față pe Tom Hanks atunci când acesta a început să vorbească.

„L-am văzut, apoi a început să vorbească și mi-a spus 'Arăți minunat. Sunt foarte fericit pentru tine'. Vorbea cu mine și m-am gândit imediat la Toy Story”, a declarat Gwaltney. Hanks este cel care a dat voce celebrului personaj Woody din seria de animație „Toy Story.”


Grace a fost atât de încântată de întâlnirea cu faimosul actor încât a așteptat cu nerăbdare să-i spună și soțului său, înainte de ceremonie. „Am avut câteva momente înainte de ceremonie în care ne-am rugat și ne-am ținut de mână, stând spate în spate ca să nu ne vedem. I-am spus 'Luke, tocmai l-am întâlnit pe Tom Hanks!'”, a dezvăluit mireasa.

Gwaltney spune că a fost o coincidență bizară, pentru că înainte de nuntă a vorbit cu sora ei despre noul film al lui Hanks, „A Man Called Otto”, pe care acesta îl filmează în Pittsburgh.

„Lucrează la noul lui film, iar eu și sora mea tocmai vorbeam despre cât de mult ne place cartea pe care este bazată filmul.
Sincer, a fost o nebunie pentru că tocmai vorbeam despre el!”, a mai spus mireasa.

Nu este pentru prima dată când actorul american devine „invitat” surpriză la o nuntă. În luna octombrie a anului trecut Hanks s-a fotografiat alături de un cuplu care își oficia nunta pe o plajă din Santa Monica, California.


Diciembre și Tashia Farries au fost încântate să se fotografieze alături de starul de la Hollywood, care s-a oferit să participe la ședința foto. Invitații au început să râdă atunci când Hanks a cerut să facă o poză cu mirele și mireasa, după ce și-a făcut accidental apariția în timpul ceremoniei. Actorul a realizat apoi că este o nuntă între persoane de același sex.

„Toată lumea spunea 'Uite-l pe Tom Hanks!'”, a declarat Tashia într-un interviu, adăugând că ea și partenera sa au au fost șocate să-l vadă pe faimosul actor.
Potrivit lui Tashia, Tom a observat ceremonia de la distanță și a fost atât de emoționat încât a decis să se apropie de cuplu la final.


În anul 2016, actorul a surprins un cuplu de tineri proaspăt căsătoriți care făceau ședința foto de nuntă în Central Park din New York. El alerga în parc când a observat ședința foto și a decis să intre în cadru alături de mire și mireasă, Ryan și Elisabeth.

„Tradiția” starului american de a se fotografia alături de mirese a început în anul 1993, când filma „Forrest Gump” în Beaufort, Carolina de Sud. Actorul i s-a prezentat miresei Mary Dunning Chapman în timp ce aceasta se pregătea să meargă spre altar.


„Mi-a spus 'Bună, sunt Tom Hanks și am vrut doar să-ți zic mult noroc!' M-a îmbrățișat și m-a sărutat pe obraz! Am fost șocată, dar am reușit să-l fac pe fotograf să surprindă acel moment.
Restul nunții este cam în ceață”, a declarat Chapman, potrivit Daily Mail.

Tom Hanks este căsătorit din anul 1988 cu actrița Rita Wilson, cei doi formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
24 Martie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod