Cum să alegi adidași fete și adidași băieți pentru copii activi

Pentru copiii activi, încălțămintea este și mai importantă, deoarece va fi multă utilizare intensă. Și asta înseamnă mai multă uzură. Copiii activi au nevoie de adidași fete sau adidași băieți care să reziste alergării, loviturilor etc. Există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți încălțările pentru un copil activ.
Vrei adidași fete sau adidași băieți pe care să te bazezi. Așadar, iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți perechea potrivită. Rețineți întotdeauna zonele de căutat atunci când alegeți încălțări pentru copii activi:

  • Tălpi: flexibilitatea, durabilitatea, tracțiunea și aderența tălpii este foarte importantă pentru copiii activi.
  • Respirabilitate: un material ușor și respirabil este cheia pentru a minimiza mirosurile neplăcute ale picioarelor copiilor și pentru a îmbunătăți reglarea temperaturii.
  • Mărimea: este important să alegeți mărimea potrivită pentru a asigura confort, dar și pentru a menține sănătatea piciorului.
  • Confort: confortul este cheia, elementele de închidere reglabile și materialele de calitate contribuie la un adidas confortabil.
  • Protecție și susținere: adidașii cu suport suplimentar reprezintă un bonus suplimentar, acesta ar putea fi un vârf întărit sau un exterior rezistent.

TĂLPI


Cea mai mare diferență atunci când vine vorba de alegerea unor adidași pentru fete sau adidași baieti este talpa. Asigurați-vă că talpa adidașilor este durabilă și flexibilă. De ani de zile, s-a crezut că tălpile rigide ajută la susținerea copiilor în creștere. Dar acest lucru a fost respins de atunci. Orice copil activ are nevoie de tălpi moi, flexibile, care se îndoaie suficient când cei mici aleargă, se joacă, se cațără și se târăsc. Acest lucru încurajează mersul pe jos mai natural și o mai bună dezvoltare a picioarelor.

DURABILITATE


Nu este vorba doar de flexibilitate, ci și de durabilitate. O talpă subțire se poate uza în câteva luni mai ales dacă ai un copil activ. Este vorba despre încălțări din materiale premium care rezistă timpului. Investiția în încălțăminte de calitate pentru copii mici va însemna că economisiți pe termen lung, iar picioarele copiilor sunt protejate corespunzător. Când pantofii ieftini pentru copii, de calitate scăzută, se uzează, picioarele lor sunt expuse la intemperii și nu sunt susținute corespunzător. Durabilitatea este importantă atunci când căutați pantofi pentru copii. Cu toate acestea, tălpile groase nu sunt doar pentru longevitate. Acestea ajută la protejarea piciorului copilului dumneavoastră de răni. Totuși, tălpile super rigide nu le vor oferi copiilor tăi libertatea de mișcare de care au nevoie la vârsta lor fragedă.

ADERENȚĂ


A fi durabil și construit pentru a dura este un lucru, dar a avea tracțiune fiabilă este altul. Unii adidași fete sau adidași băieți își pierd orice aderență pe tălpi. Tălpile ar trebui să aibă modele speciale, pentru aderență, și să fie făcute din cauciuc natural premium.
Cautati adidasi Jordan copii, ii gasiti pe Emag!

RESPIRABILITATE


Cu toții am avut de-a face cu picioarele mirositoare ale copiilor. Transpirația este singurul efect secundar al activității non-stop. Copiii nu vor renunța niciodată la a fi activi și a alerga peste tot, așa că încălțările cu materiale respirabile sau tehnologii speciale sunt un bonus masiv. Țesăturile de calitate precum pielea și tricotajele merinos/nailon cu două fețe elimină transpirația. Acestea mențin acele picioare și degete mai uscate, reducând disconfortul și unele dintre mirosurile neplăcute.

MĂRIMEA


Acest lucru este universal, dar și mai important dacă copiii tăi sunt activi. Nu putem sublinia suficient acest lucru. Alege mereu mărimea potrivită pentru încălțări. Măsurați întotdeauna picioarele copilului și lăsați spațiu de mișcare de aproximativ un deget la sfârșit. Este suficient pentru ca picioarele să respire fără a fi prea înghesuite.

CONFORT


Cumpără adidași fete sau adidași băieți ușor de încălțat și de scos. Puteți realiza acest lucru căutând mecanisme elastice, precum Velcro. Alegeți pantofi ușori, cu tehnologii speciale pentru a te asigura că sunt confortabili pentru
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod