Horoscopul săptămânii 22-28 iunie. Scorpionii vor avea noroc în dragoste doar dacă se lasă purtați de val

Scorpionii vor reuși să obțină lucruri incredibile dacă se lasă ghidați mai mult de inimă și mai puțin de rațiune! Descoperă previziunile săptămânale pentru fiecare zodie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Soarele răsare și pe strada ta în ceea ce privește viața sentimentală. Așteptările sunt aproape de a deveni realitate. Comunicarea este favorizată. Dacă ești singur/ă, a sosit timpul să ieși mai mult și să întâlnești oameni. Fără îndoială, îți seduci interlocutorii, care sunt fascinați de vitalitatea, senzualitatea și farmecul tău devastator. Astrele veghează asupra iubirilor tale și sporesc oportunitățile de cucerire.

Joci la loterie? Atât timp cât simți că norocul este prezent în viața ta, de ce să nu o faci! Intuiția ta se află la cote maxime, iar acest lucru îți poate îmbunătăți situația financiară pe neașteptat. Veștile bune sunt prezente, așa că poți conta pe mai mult confort fără să depui prea multe eforturi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bucură-te de tot ce trăiești în această săptămână, pentru că dragostea plutește în aer. Astrele sunt de partea ta și te ajută să ai parte de momente de vis. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, reaprinde flacăra iubirii cu ajutorul mai multor interacțiuni pasionale, intime și romantice.

În ceea ce privește banii, vei avea parte de o săptămână grozavă. Portofelul tău devine din ce în ce mai plin. Acum îți poți permite multe lucruri la care doar visai nu demult. Fie că este vorba despre cumpărături sau de ieșiri cu prietenii, cert este că îți poți permite orice fără să ai în cap doar calcule și restricții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioadă frumoasă în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă ești singur/ă, vei avea un interes crescut pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea târziu să iei inițiativa cu privire la persoana pe care o placi. Nu trebuie să te temi de refuz, pentru că acesta îți va perfecționa tehnicile de seducție.

Situația ta financiară este una extrem de bună. Conturile tale sunt într-o continuă creștere și te poți bucura de numeroase momente de răsfăț. Nu îți va lua prea mult să realizezi că această săptămână este săptămâna dorințelor împlinite. Cumpărăturile, mesele în oraș, nu vei refuza nimic! Astrele te sfătuiesc să iei în considerare investițiile.

Citește și: Dragoste adevărată sau pasiune trecătoare? Află dacă te iubește sau ești doar un moft, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană deosebit de șarmantă, iar acest lucru îți va aduce numai lucruri bune pe plan amoros în această săptămână. Poți face o declarație de dragoste, norocul este de partea ta, profită de el și urmează-ți calea! Dacă ești implica/ă într-o relație serioasă, poți ajunge la un acord cu partenerul de viață. Ești mai deschis/ă spre dialog și mai dispus/ă de compromis.

Banii sunt în centrul preocupărilor tale și vei aloca mare parte din energia ta pentru a da o direcție mai bună situației tale financiare. Astrele îți încurajează inițiativa de a nu înceta niciodată să lupți pentru a-ți crește veniturile și îți aduc noi oportunități de avansare și schimbare profesională.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea numeroase oportunități de a-ți condimenta viața sentimentală. Trebuie doar să alegi pe cine vrei să cucerești. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, profită de conjunctură penru a reaprinde flacăra iubirii și de a întări legătura cu jurăminte de iubire și momente romantice. Fără îndoială traversezi o perioadă bună.

Săptămâna aceasta vei reuși să îți pui mai mult în valoare abilitățile profesionale. Stăpânești situația și tot ce atingi se transformă în aur. Afacerile și investițiile de orice fel sunt favorizate. Banii vin și este un moment bun pentru a-i fructifica. Ești pe drumul cel bun și la doar câțiva pași de stabilitatea financiară pe care ți-o dorești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea nu e ceva de care să te bucuri în această săptămână, iar singurătatea este destul de grea. Cu siguranță de vină este faptul că ești un pic prea exigent/ă cu tine și cu cei din jurul tău. Există un decalaj între ceea ce îți dorești și ceea ce se întâmplă. Pentru a evita stresul, schimbă-ți modul de gândire și acțiune. Îndrăznește să îți confrunți temerile!

Atmosfera este deprimantă în această săptămână în ceea ce privește banii. Nu stai prea bine la acest capitol, drept urmare te-ai văzut nevoit/ă să strângi cureaua. Îndrăznește să îți faci unele mofturi în aceste zile, chiar dacă starea de bine va fi de scurtă durată. Deși nu se anunță vești bune, puțin răsfăț îți va readuce zâmbetul pe față.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna acesta vei putea să îți exprimi sentimentele cu o mai mare ușurință. Tu și partenerul tău vă veți asculta reciproc și veți construi o alianță solidă. Este momentul ideal de a lua noi inițiative și de a-ți atinge obiectivele. Acțiunile tale arată că ești mai receptiv/ă la nevoile celuilalt. Se poate spune că ești pe calea cea bună în ceea ce privește maturitatea emoțională.

În această săptămână vei primi vești bune în ceea ce privește situația ta financiară. Te poți bucura deja în avans! Îndoilele nu mai au ce căuta în gândurile tale, pentru că traversezi o perioadă minunată. Chiar înainte de finalul săptămânii, o nouă oportunitate apare în calea ta. Nu e necesar să te gândești prea mult înainte de a lua decizia de a o accepta. E o șansă incredibilă de a-ți crește veniturile pe termen lung, fără a depunde eforturi mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să te lași purtat/ă de val, chiar dacă îți este dificil să simți că pierzi controlul. Permite-ți să visezi! E necesar să fii flexibil/ă în ceea ce privește viața ta amoroasă pentru a susține o atmosferă relaxată în cuplu. Adaptează-te situațiilor imprevizibile fără să faci un caz din asta. E important să aduci puțină fantezie în viața ta de zi cu zi.

Situația financiară în care te afli este puțin restrictivă, dar se anunță vești bune în câteva zile. Speranța va renaște pentru că vei scăpa de dificultăți. Vrei să faci unele investiții pentru a obține profit, însă o persoană apropiată își dă cu părerea și te întoarce din drum. Dacă decizi să îi implici pe cei dragi în planurile tale, trebuie să îți asumi consecințele.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezistibilă/ă și îți folosești puterea de seducție pentru a cuceri persoana pe care o placi. Vei primi răspunsul dorit fără doar și poate. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, o sclipire de moment te va ajuta să reaprinzi flacăra iubirii în cuplu. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții fără să îți faci prea mari griji despre asta.

Nu riști prea mult în această săptămână, ba chiar se poate spune că ești mai atent/ă ca oricând la cum îți gestionezi banii. Un flux de numerar neașteptat îți va permite să faci o achiziție mult dorită. Ai noroc pe acest plan, dar nici eforturile tale din ultima perioadă nu sunt de ignorat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vrei să-ți reafirmi valorile și aspirațiile, însă trebuie să le spui celor care vor să le audă. Norocul este de partea ta pentru a clarifica o situație confuză legată de partenerul de viață. Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să savurezi plăcerile vieții, fără complexe sau întrebări existențiale. Ai găsit metoda potrivită de a-ți simplifica viața și circumstanțele te ajută foarte mult.

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, iar acest lucru îți aduce noi oportunități profesionale și financiare. Cercul tău de cunoștințe crește și, de asemenea, și veniturile. Dacă ai un proiect în derulare, găsești o cale avantajoasă de a scurta drumul spre succes. Banii nu mai sunt o problemă pentru tine, pentru că abilitățile tale încep să fie răsplătite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Beneficiezi de protecția astrelor în această săptămână. Reușești să îți înțelegi mai bine partenerul de viață și să îl accepți așa cum este. Nu ezita să faci mici compromisuri de dragul lui. Dacă ești singur/ă, o veche iubire poate reapărea în peisaj pe neașteptate. Ia o decizie rațională, pentru că inima te poate îndemna să faci unele greșeli.

Cine a spus că nu ai noroc de bani? Acum traversezi o perioadă norocoasă, cu oportunități grozave de îmbunătățire a situației financiare. Există mici bucurii pe care trebuie să le apreciezi la adevărata lor valoare. Faptul că vezi că lucrurile încep să se miște în favoarea ta te face să îți dorești mult mai mult!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În cazul în care relația ta are ceva probleme, poate fi necesar să iei în considerare soluții radicale. Chiar dacă inițial ești dispus/ă să negociezi și să lași de la tine, atitudinea partenerului de viață te determină să îți schimbi poziția. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o săptămână plină de emoții. Încerci să cucerești o persoană pe care o placi și îți este teamă de un eventual refuz.  

Încearcă să îți consolidezi situația financiară în această săptămână. Economisește și testează mai multe metode de a-ți gestiona cheltuielile. Conturile tale trebuie să devină stabile cât mai repede cu putință. Cere sfaturi dacă simți că ești depășit/ă de situație. Orice recomandare este binevenită.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod