Horoscopul dragostei în săptămâna 22-28 iunie. Taurii vor avea parte de momente de vis

Dacă te-ai născut în zodia Taur, bucură-te de tot ce trăiești în această săptămână, pentru că dragostea plutește în aer! Descoperă previziunile astrale pentru fiecare zodie!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Soarele răsare și pe strada ta în ceea ce privește viața sentimentală.

Așteptările sunt aproape de a deveni realitate. Comunicarea este favorizată. Dacă ești singur/ă, a sosit timpul să ieși mai mult și să întâlnești oameni. Fără îndoială, îți seduci interlocutorii, care sunt fascinați de vitalitatea, senzualitatea și farmecul tău devastator. Astrele veghează asupra iubirilor tale și sporesc oportunitățile de cucerire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bucură-te de tot ce trăiești în această săptămână, pentru că dragostea plutește în aer.

Astrele sunt de partea ta și te ajută să ai parte de momente de vis. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, reaprinde flacăra iubirii cu ajutorul mai multor interacțiuni pasionale, intime și romantice.
 

Citește și: Dragoste adevărată sau pasiune trecătoare? Află dacă te iubește sau ești doar un moft, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Traversezi o perioadă frumoasă în ceea ce privește viața ta sentimentală.

Dacă ești singur/ă, vei avea un interes crescut pentru ceea ce se întâmplă în jurul tău. Nu este niciodată prea târziu să iei inițiativa cu privire la persoana pe care o placi. Nu trebuie să te temi de refuz, pentru că acesta îți va perfecționa tehnicile de seducție.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană deosebit de șarmantă, iar acest lucru îți va aduce numai lucruri bune pe plan amoros în această săptămână.

Poți face o declarație de dragoste, norocul este de partea ta, profită de el și urmează-ți calea! Dacă ești implica/ă într-o relație serioasă, poți ajunge la un acord cu partenerul de viață. Ești mai deschis/ă spre dialog și mai dispus/ă de compromis.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei avea numeroase oportunități de a-ți condimenta viața sentimentală.

Trebuie doar să alegi pe cine vrei să cucerești. Dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată, profită de conjunctură penru a reaprinde flacăra iubirii și de a întări legătura cu jurăminte de iubire și momente romantice. Fără îndoială traversezi o perioadă bună.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragostea nu e ceva de care să te bucuri în această săptămână, iar singurătatea este destul de grea.

Cu siguranță de vină este faptul că ești un pic prea exigent/ă cu tine și cu cei din jurul tău. Există un decalaj între ceea ce îți dorești și ceea ce se întâmplă. Pentru a evita stresul, schimbă-ți modul de gândire și acțiune. Îndrăznește să îți confrunți temerile!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna acesta vei putea să îți exprimi sentimentele cu o mai mare ușurință.

Tu și partenerul tău vă veți asculta reciproc și veți construi o alianță solidă. Este momentul ideal de a lua noi inițiative și de a-ți atinge obiectivele. Acțiunile tale arată că ești mai receptiv/ă la nevoile celuilalt. Se poate spune că ești pe calea cea bună în ceea ce privește maturitatea emoțională.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să te lași purtat/ă de val, chiar dacă îți este dificil să simți că pierzi controlul.

Permite-ți să visezi! E necesar să fii flexibil/ă în ceea ce privește viața ta amoroasă pentru a susține o atmosferă relaxată în cuplu. Adaptează-te situațiilor imprevizibile fără să faci un caz din asta. E important să aduci puțină fantezie în viața ta de zi cu zi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ești irezistibilă/ă și îți folosești puterea de seducție pentru a cuceri persoana pe care o placi.

Vei primi răspunsul dorit fără doar și poate. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, o sclipire de moment te va ajuta să reaprinzi flacăra iubirii în cuplu. Nu rata aceste mari oportunități, bucură-te de plăcerile simple ale vieții fără să îți faci prea mari griji despre asta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta vrei să-ți reafirmi valorile și aspirațiile, însă trebuie să le spui celor care vor să le audă.

Norocul este de partea ta pentru a clarifica o situație confuză legată de partenerul de viață. Dacă ești singur/ă, vei avea ocazia să savurezi plăcerile vieții, fără complexe sau întrebări existențiale. Ai găsit metoda potrivită de a-ți simplifica viața și circumstanțele te ajută foarte mult.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Beneficiezi de protecția astrelor în această săptămână.

Reușești să îți înțelegi mai bine partenerul de viață și să îl accepți așa cum este. Nu ezita să faci mici compromisuri de dragul lui. Dacă ești singur/ă, o veche iubire poate reapărea în peisaj pe neașteptate. Ia o decizie rațională, pentru că inima te poate îndemna să faci unele greșeli.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În cazul în care relația ta are ceva probleme, poate fi necesar să iei în considerare soluții radicale.

Chiar dacă inițial ești dispus/ă să negociezi și să lași de la tine, atitudinea partenerului de viață te determină să îți schimbi poziția. Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o săptămână plină de emoții. Încerci să cucerești o persoană pe care o placi și îți este teamă de un eventual refuz. 
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod