Horoscopul banilor în săptămâna 22-28 iunie. Săgetătorii vor putea, în sfârșit, să facă o achiziție mult așteptată

Dacă ești născut în zodia Săgetător, un flux de numerar neașteptat îți va permite să faci o achiziție mult dorită. Iată previziunile săptămânale pentru toate zodiile!


Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Joci la loterie? Atât timp cât simți că norocul este prezent în viața ta, de ce să nu o faci!

Intuiția ta se află la cote maxime, iar acest lucru îți poate îmbunătăți situația financiară pe neașteptat. Veștile bune sunt prezente, așa că poți conta pe mai mult confort fără să depui prea multe eforturi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește banii, vei avea parte de o săptămână grozavă.

Portofelul tău devine din ce în ce mai plin. Acum îți poți permite multe lucruri la care doar visai nu demult. Fie că este vorba despre cumpărături sau de ieșiri cu prietenii, cert este că îți poți permite orice fără să ai în cap doar calcule și restricții.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situația ta financiară este una extrem de bună.

Conturile tale sunt într-o continuă creștere și te poți bucura de numeroase momente de răsfăț. Nu îți va lua prea mult să realizezi că această săptămână este săptămâna dorințelor împlinite. Cumpărăturile, mesele în oraș, nu vei refuza nimic! Astrele te sfătuiesc să iei în considerare investițiile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Banii sunt în centrul preocupărilor tale și vei aloca mare parte din energia ta pentru a da o direcție mai bună situației tale financiare.

Astrele îți încurajează inițiativa de a nu înceta niciodată să lupți pentru a-ți crește veniturile și îți aduc noi oportunități de avansare și schimbare profesională.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta vei reuși să îți pui mai mult în valoare abilitățile profesionale.

Stăpânești situația și tot ce atingi se transformă în aur. Afacerile și investițiile de orice fel sunt favorizate. Banii vin și este un moment bun pentru a-i fructifica. Ești pe drumul cel bun și la doar câțiva pași de stabilitatea financiară pe care ți-o dorești.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atmosfera este deprimantă în această săptămână în ceea ce privește banii.

Nu stai prea bine la acest capitol, drept urmare te-ai văzut nevoit/ă să strângi cureaua. Îndrăznește să îți faci unele mofturi în aceste zile, chiar dacă starea de bine va fi de scurtă durată. Deși nu se anunță vești bune, puțin răsfăț îți va readuce zâmbetul pe față.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână vei primi vești bune în ceea ce privește situația ta financiară.

Te poți bucura deja în avans! Îndoilele nu mai au ce căuta în gândurile tale, pentru că traversezi o perioadă minunată. Chiar înainte de finalul săptămânii, o nouă oportunitate apare în calea ta. Nu e necesar să te gândești prea mult înainte de a lua decizia de a o accepta. E o șansă incredibilă de a-ți crește veniturile pe termen lung, fără a depunde eforturi mari.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Situația financiară în care te afli este puțin restrictivă, dar se anunță vești bune în câteva zile.

Speranța va renaște pentru că vei scăpa de dificultăți. Vrei să faci unele investiții pentru a obține profit, însă o persoană apropiată își dă cu părerea și te întoarce din drum. Dacă decizi să îi implici pe cei dragi în planurile tale, trebuie să îți asumi consecințele.
 

Citește și: Singurul lucru pe care îl va face dacă este într-adevăr îndrăgostit de tine, în funcție de zodia lui

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu riști prea mult în această săptămână, ba chiar se poate spune că ești mai atent/ă ca oricând la cum îți gestionezi banii.

Un flux de numerar neașteptat îți va permite să faci o achiziție mult dorită. Ai noroc pe acest plan, dar nici eforturile tale din ultima perioadă nu sunt de ignorat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Stai bine la capitolul comunicare în această săptămână, iar acest lucru îți aduce noi oportunități profesionale și financiare.

Cercul tău de cunoștințe crește și, de asemenea, și veniturile. Dacă ai un proiect în derulare, găsești o cale avantajoasă de a scurta drumul spre succes. Banii nu mai sunt o problemă pentru tine, pentru că abilitățile tale încep să fie răsplătite.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cine a spus că nu ai noroc de bani?

Acum traversezi o perioadă norocoasă, cu oportunități grozave de îmbunătățire a situației financiare. Există mici bucurii pe care trebuie să le apreciezi la adevărata lor valoare. Faptul că vezi că lucrurile încep să se miște în favoarea ta te face să îți dorești mult mai mult!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Încearcă să îți consolidezi situația financiară în această săptămână.

Economisește și testează mai multe metode de a-ți gestiona cheltuielile. Conturile tale trebuie să devină stabile cât mai repede cu putință. Cere sfaturi dacă simți că ești depășit/ă de situație. Orice recomandare este binevenită.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod