zodii de femei norocoase

Zodii de femei norocoase. Nativa din Taur are noroc în dragoste, cea din Scorpion la bani

Fiecare zodie este norocoasă în felul ei. Află pe ce plan al vieții tale ai noroc, în funcție de zodia ta!

Fiecare dintre noi știe măcar o persoană căreia pare că îi merge totul perfect, întotdeauna! Găsește bani pe jos, câștigă la loto și mereu obține ceea ce își dorește. Ei bine, te-ai gândit vreodată că norocul ei poate avea legătură cu zodia în care s-a născut?

Uneori poate simți că tot universul este împotriva ta, dar te concentrezi doar pe un anumit aspect al vieții tale și le ignori pe celelalte. Uiți să privești și să apreciezi binecuvântările din jurul acelui singur lucru care nu îți merge bine.

Succes în carieră, o viață sentimentală perfectă, bani cu carul... unii le au pe toate, alții mai puțin. Cert este că toți suntem norocoși într-o anumită privință. Care este aceea?

  • Zodii de femei norocoase. Pe ce plan le merge bine?

 

Berbec - Noroc în carieră

Ai noroc atât în viața personală, dar mai ales în cea profesională. Ușile se deschid în continuu pentru tine și întotdeauna vei spune da oricărei provocări care îți iese în cale.

Cu toate acestea, pentru a fi complet fericită, trebuie să te asiguri că găsești un echilibru între dragoste și muncă.

Taur - Noroc în dragoste

Norocul te urmărește atât în ceea ce privește banii, dar mai ales în dragoste. Nu ai și nici nu vei avea vreodată probleme cu adevărat grave și presante în viața ta sentimentală. Relațiile tale sunt stabile și bine echilibrate.

Citește și: Dragoste adevărată sau pasiune trecătoare? Află dacă te iubește sau ești doar un moft, în funcție de zodia lui

 

Gemeni - Noroc în prietenie

Ai mult noroc atunci când vine vorba de tovarăși adevărați. Ai în jurul tău numai persoane pe care te poți baza. Cu toate acestea, meritul este și al tău, pentru că ești foarte sociabilă și intuitivă.

Rac - Noroc în familie

Relațiile tale familiale sunt extraordinare. Nu ar trebui să ignori această binecuvântare, deoarece familia e cel mai de preț lucru.

Chiar dacă ai vrea să ai mai mult noroc la bani, nu uita: Banii nu cumpără fericirea, dar familia o poate face cu siguranță.

Leu - Noroc în relații

Cunoști fericirea prin relațiile tale. Pasiunea și intensitatea sunt prezente în toate relațiile tale. Atât partenerul de viață, cât și prietenii și colegii tăi nu vor pune la îndoială niciodată loialitatea ta și, de asemenea, nici tu pe a lor.

Fecioară - Noroc în educație

Norocul este de partea ta atunci când vine vorba despre studiu. Efortul și implicarea ta sunt răsplătite pe măsură, poate chiar mai mult decât ar trebui. Poți avea numeroase scăpări, totuși vei obține ceea ce ți-ai propus.

Balanță - Noroc în dragoste

Norocul este de partea ta atunci când vine vorba de iubire. Datorită tendinței tale de echilibru și a seriozității cu care îți tratezi relația, nu vei întâmpina niciodată probleme serioase pe plan sentimental.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Scorpion - Noroc la bani

Datorită intuiției tale legendare, norocul este de partea ta pe plan financiar. Inteligența și perspicacitatea ta te protejează aproape întotdeauna de investiții proaste. În cazul în care situația îți poate scăpa de sub control, intuiția te salvează întotdeauna.  

Săgetător - Noroc la jocurile de noroc

Ești extrem de norocoasă atunci când vine vorba de câștiguri obținute cu eforturi minime. Ești genul de persoană care câștigă întotdeauna la loto, chiar dacă e vorba de o sumă modică.

Capricorn - Noroc la locul de muncă

Ai noroc în carieră, iar acest lucru îți oferă încredere pentru a face mișcări din ce în ce mai îndrăznețe la locul de muncă, evoluând încet, dar sigur. Chiar dacă doza de noroc nu se va epuiza niciodată pentru tine, oportunitățile pot deveni mai dificil de remarcat în timp.

Vărsător - Noroc pe toate planurile

Norocul este alături de tine fie că este vorba despre bani, dragoste, carieră sau sănătate. Asumă-ți cât mai multe riscuri, deoarece schimbarea îți aduce adesea îmbunătățiri în viața ta.

Pești - Noroc la cuceriri

În cazul tău, norocul se rezumă la numărul de întâlniri și cuceriri pe care îl obții. Spre deosebire de celelalte zodii, joci un rol activ în crearea propriului noroc. Viața îți va oferi o mulțime de oportunități, depinde doar de tine să nu le ratezi.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod