Horoscopul săptămânii 19-25 septembrie. Vărsătorul va avea o șansă unică

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Ai nevoie de un mic impuls pentru a ieși din zona de confort din când în când. Vei avea parte de el în această săptămână. S-ar putea să întâlnești pe cineva atât de entuziasmat încât îți este imposibil să spui nu. Acea persoană este foarte atrasă de tine și nu va accepta un NU ca răspuns. Fie fugi, fie rămâi și vezi ce se întâmplă.

Bani

E posibil ca ideile tale să nu fie atât de grozave ca în mod obișnuit, dar nici nu e atât de grav precum pare. Acestea vor putea fi folosite în curând la locul de muncă. Până atunci, preocupările legate de casă îți domină mintea. S-ar putea să fie tentat/ă să cheltuie prea mult pentru renovări și redecorări. Totuși, nu ai nevoie de atâtea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

E posibil să te simți constrâns/ă să faci ceva despre care nu ești sigur/ă și nu te bucuri deloc de acest lucru. Ai toate șansele să ieși la o întâlnire minunată în această săptămână, dar tu preferi să fii cât mai rațional/ă, pe când cealaltă persoană vrea să treacă direct la subiect. Este posibil să ai unele nelămuriri, așa că discutați despre acestea. Totuși, trebuie să te mai relaxezi și să te lași dusă de val din când în când.

Bani

Săptămâna aceasta ți se pot tăia aripile în ceea ce privește progresul profesional. Dacă ai avut o reacție nepotrivit/ă față de colegii de muncă sau cu clienții, e posibil să ai parte de o surpriză nedorită. Este karma. Dacă trebuie să îți ceri scuze, fă-o și revino la o relație productivă! Banii te vor urma dacă vei fi un jucător de echipă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Fiind o persoană destul de blândă și sufletistă, s-ar putea ca în această săptămână să îți lipsească curajul. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să inițiezi o conversație cu cineva care te fascinează de ceva vreme. Deși s-ar putea să nu fie dragoste la prima vedere, veți descoperi că aveți atât de multe în comun, încât veți simți că vă cunoașteți dintotdeauna.

Bani

Ești pregătit/ă să-ți cheltuiești banii pe lucruri frumoase pentru a-ți face viața mai confortabilă și mai relaxată. Cu toate acestea, poate că nu ai nevoie de toate lucrurile inutile pe care le ai pe listă. Reducând cheltuielile, vei economis pentru proiecte de viitor, călătorii și activități care îți aprind cu adevărat focul. Prietenii tăi te pot ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Săptămâna aceasta există o oportunitate rară de a avea parte de un moment unic cu persoana iubită, un moment care are legătură cu o nouă experiență. Fie că este vorba de o excursie în mediul rural, într-un mediu complet diferit, sau poate de un curs on-line care vă ajută să vă redescoperiți, se va dovedi atât provocator, cât și iluminator.

Bani

Îți recapeți interesul pentru ceva demult uitat, așa că mare parte din energia ta se va duce în această direcție în această săptămână. Asigură-te că fluxul de numerar rămâne constant, distribuindu-l cu atenție.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Va avea loc un eveniment fericit legat de relația ta în această săptămână, care îți poate aduce un zâmbet larg pe buze. Partenerul tău se simte puțin mai îndrăzneț decât de obicei și poate chiar să își facă curajul să te întrebe ceva de o importanță majoră.

Bani

Săptămâna aceasta ai putea fi nevoit/ă să faci unele reparații costisitoare în casă sau poate fi vorba chiar de o mutare a locuinței, din cauza unor vecini zgomotoși. Oricare ar fi cazul, probabil vei fi nevoit/ă să te împrumuți la cineva apropiat pentru a acoperi chetuielile. Cu timpul îți vei reveni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea șansa să îți dezvălui sentimentele față de cineva de care crezi că îți pasă. Problema e că nu ești sigur/ă ce simți cu adevărat, sau care va fi reacția lui/ei. Există o singură modalitate de a afla, și anume să sari și să profiți de șansă. Abia atunci vei ști cu adevărat unde te afli.

Bani

Săptămâna aceasta vei dori să câștigi mai mulți bani, deoarece scopul tău este să ajungi la un adevăr. Cu toate acestea, atenția îți va fi distrasă de unele probleme mai vechi, cel mai probabil de sănătate, care te vor face să îți cheltuiești economiile. Dacă depui mai mult efort, vei reuși să obții câștiguri mai mari.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

S-ar putea să descoperi că unii oameni din jurul tău sunt puțin cam insistenți în această săptămână. Cu toate acestea, îți va fi de folos. Poate exista cineva de care te simți destul de atras, dar cu care nu ai avut până acum curajul să vorbești. Sfatul astrelor este să spui DA unei conversații. Cu cât începe mai devreme, cu atât mai bine.

Bani

Deși cariera ta trece acum printr-o oarecare renaștere, cu noi șanse de a prelua frâiele și de a conduce, oamenii din jurul tău s-ar putea să nu te susțină atât de mult în noua ta direcție. Nu se pune problema că faci o treabă proastă, doar că unii dintre ei s-ar putea să nu știe să gestioneye toată noua ta putere. Pierderea lor, te vei îmbogăți cu sau fără ei!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În lumea înfricoșătoare a romantismului și a întâlnirilor, există atât de multe incertitudini pe care le vei întâlni. În această săptămână, ai toate șansele ca o întâlnire deosebit de înfricoșătoare să funcționeze în avantajul tău. Noul tău partener/ă te va adora imediat și te vei întreba de ce ți-ai făcut vreodată atâtea griji.

Bani

Poate fi necesar să te pregătești pentru câteva vești proaste la muncă, în această săptămână. Deși ești încurajat/ă să te relaxezi mai mult, viața profesională și financiară va fi afectată de mai multe regili, reglementări și documente. Fii deschis/ă la sugestii și vei câștiga mai mult pe termen lung!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, ai toată energia necesară pentru a începe procesul de cucerire a acelei persoane speciale pe care o admiri de ceva vreme. Actul curajos de a te prezenta în fața ei, va fi răsplătit mai mult decât sperai.

Bani

Săptămâna aceasta, asigură-te că tu și o persoană apropiată sunteți pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de bani! Acest lucru este deosebit de important, deoarece consecințele sunt prea grave pentru a risca. Pentru familia și copiii tăi, merită să iei cele mai corecte decizii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Va exista multă pasiune în aer în această săptămână. Cu toate acestea, nu se va întâmpla din prima și va trebui să muncești puțin pentru ea. Dar, cum te simți foarte curajos, nu va fi nicio problemă în a-l zgândăra pe partenerul/partenera tău/ta. Va fi foarte bucuros/bucuroasă că ai făcut acest pas.

Bani

S-ar putea să descoperi că ești mai dură cu tine însăți decât ar trebui să fii. În loc să te axezi pe dezamăgiri și autocritică inutilă, vezi mai bine a cui este cu adevărat vina! Te simți mai încrezătoare acum și asta te poate ajuta să faci următoarele mișcări. Mișcarea sigură poate fi obținerea sprijinului financiar al prietenilor, membrilor familiei și colegilor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Poți profita de șansa care ți se oferă în această săptămână. Persoana iubită se simte foarte bine. Ea va dori să te ducă departe de agitația vieții de zi cu zi, și să îți sugereze să mergeți împreună într-un loc liniștit și pașnic. Această este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți relația în toate privințele. Fii recunoscător/oare pentru micile minuni!

Bani

Pe plan profesional, oamenii vor să audă ceea ce ai de spus, în special ideile tale despre cum să economisești banii companiei. Vei fi un spriin de nădejde pentru cei pentru lucrezi, iar tu vei primi la schimb, acea mărire salarială mult dorită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, ai un plan ingenios pentru a încerca să atragi atenția acelei persoane. Te simți deosebit de îndrăzneț/îndrăzneață. Ai vrea să crezi că este romantic/ă, dar nu ești complet sigur/ă, deoarece este posibil să îți spună exact ceea ce simte. Nu fii prea șocată! Pe de altă parte, ar putea cea mai bună conversație pe care ai avut-o în ultima perioadă.

Bani

Aspectele astrale din această săptămână, îți încetinesc capacitatea de a câștiga banii cu care te-ai obișnuit, și îți cer să devii mai responsabil/ă cu privire la modul în care îi cheltuiești. Stabilește limite astfel încât să poți economisi pentru diverse obiective. Dacă întâmpini probleme legate de motivație, gândește-te la beneficiile pe care le poți obține pentru familia ta în viitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod