Horoscopul banilor pentru săptămâna 19-25 septembrie. Cu sau fără susținere, Balanța va învinge

Cu sau fără susținere, Balanța va învinge în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca ideile tale să nu fie atât de grozave ca în mod obișnuit, dar nici nu e atât de grav precum pare. Acestea vor putea fi folosite în curând la locul de muncă. Până atunci, preocupările legate de casă îți domină mintea. S-ar putea să fie tentat/ă să cheltuie prea mult pentru renovări și redecorări. Totuși, nu ai nevoie de atâtea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ți se pot tăia aripile în ceea ce privește progresul profesional. Dacă ai avut o reacție nepotrivit/ă față de colegii de muncă sau cu clienții, e posibil să ai parte de o surpriză nedorită. Este karma. Dacă trebuie să îți ceri scuze, fă-o și revino la o relație productivă! Banii te vor urma dacă vei fi un jucător de echipă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ești pregătit/ă să-ți cheltuiești banii pe lucruri frumoase pentru a-ți face viața mai confortabilă și mai relaxată. Cu toate acestea, poate că nu ai nevoie de toate lucrurile inutile pe care le ai pe listă. Reducând cheltuielile, vei economis pentru proiecte de viitor, călătorii și activități care îți aprind cu adevărat focul. Prietenii tăi te pot ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți recapeți interesul pentru ceva demult uitat, așa că mare parte din energia ta se va duce în această direcție în această săptămână. Asigură-te că fluxul de numerar rămâne constant, distribuindu-l cu atenție.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta ai putea fi nevoit/ă să faci unele reparații costisitoare în casă sau poate fi vorba chiar de o mutare a locuinței, din cauza unor vecini zgomotoși. Oricare ar fi cazul, probabil vei fi nevoit/ă să te împrumuți la cineva apropiat pentru a acoperi chetuielile. Cu timpul îți vei reveni.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei dori să câștigi mai mulți bani, deoarece scopul tău este să ajungi la un adevăr. Cu toate acestea, atenția îți va fi distrasă de unele probleme mai vechi, cel mai probabil de sănătate, care te vor face să îți cheltuiești economiile. Dacă depui mai mult efort, vei reuși să obții câștiguri mai mari.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Deși cariera ta trece acum printr-o oarecare renaștere, cu noi șanse de a prelua frâiele și de a conduce, oamenii din jurul tău s-ar putea să nu te susțină atât de mult în noua ta direcție. Nu se pune problema că faci o treabă proastă, doar că unii dintre ei s-ar putea să nu știe să gestioneye toată noua ta putere. Pierderea lor, te vei îmbogăți cu sau fără ei!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Poate fi necesar să te pregătești pentru câteva vești proaste la muncă, în această săptămână. Deși ești încurajat/ă să te relaxezi mai mult, viața profesională și financiară va fi afectată de mai multe regili, reglementări și documente. Fii deschis/ă la sugestii și vei câștiga mai mult pe termen lung!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, asigură-te că tu și o persoană apropiată sunteți pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba de bani! Acest lucru este deosebit de important, deoarece consecințele sunt prea grave pentru a risca. Pentru familia și copiii tăi, merită să iei cele mai corecte decizii!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

S-ar putea să descoperi că ești mai dură cu tine însăți decât ar trebui să fii. În loc să te axezi pe dezamăgiri și autocritică inutilă, vezi mai bine a cui este cu adevărat vina! Te simți mai încrezătoare acum și asta te poate ajuta să faci următoarele mișcări. Mișcarea sigură poate fi obținerea sprijinului financiar al prietenilor, membrilor familiei și colegilor.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pe plan profesional, oamenii vor să audă ceea ce ai de spus, în special ideile tale despre cum să economisești banii companiei. Vei fi un spriin de nădejde pentru cei pentru lucrezi, iar tu vei primi la schimb, acea mărire salarială mult dorită.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Aspectele astrale din această săptămână, îți încetinesc capacitatea de a câștiga banii cu care te-ai obișnuit, și îți cer să devii mai responsabil/ă cu privire la modul în care îi cheltuiești. Stabilește limite astfel încât să poți economisi pentru diverse obiective. Dacă întâmpini probleme legate de motivație, gândește-te la beneficiile pe care le poți obține pentru familia ta în viitor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod