Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 septembrie. O situație aparent înfricoșătoare va fi în avantajul Scorpionului

O situație aparent înfricoșătoare va fi în avantajul Scorpionului în această săptămână.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai nevoie de un mic impuls pentru a ieși din zona de confort din când în când. Vei avea parte de el în această săptămână. S-ar putea să întâlnești pe cineva atât de entuziasmat încât îți este imposibil să spui nu. Acea persoană este foarte atrasă de tine și nu va accepta un NU ca răspuns. Fie fugi, fie rămâi și vezi ce se întâmplă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil să te simți constrâns/ă să faci ceva despre care nu ești sigur/ă și nu te bucuri deloc de acest lucru. Ai toate șansele să ieși la o întâlnire minunată în această săptămână, dar tu preferi să fii cât mai rațional/ă, pe când cealaltă persoană vrea să treacă direct la subiect. Este posibil să ai unele nelămuriri, așa că discutați despre acestea. Totuși, trebuie să te mai relaxezi și să te lași dusă de val din când în când.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Fiind o persoană destul de blândă și sufletistă, s-ar putea ca în această săptămână să îți lipsească curajul. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să inițiezi o conversație cu cineva care te fascinează de ceva vreme. Deși s-ar putea să nu fie dragoste la prima vedere, veți descoperi că aveți atât de multe în comun, încât veți simți că vă cunoașteți dintotdeauna.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta există o oportunitate rară de a avea parte de un moment unic cu persoana iubită, un moment care are legătură cu o nouă experiență. Fie că este vorba de o excursie în mediul rural, într-un mediu complet diferit, sau poate de un curs on-line care vă ajută să vă redescoperiți, se va dovedi atât provocator, cât și iluminator.

Leu(22 iulie - 22 august)

Va avea loc un eveniment fericit legat de relația ta în această săptămână, care îți poate aduce un zâmbet larg pe buze. Partenerul tău se simte puțin mai îndrăzneț decât de obicei și poate chiar să își facă curajul să te întrebe ceva de o importanță majoră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei avea șansa să îți dezvălui sentimentele față de cineva de care crezi că îți pasă. Problema e că nu ești sigur/ă ce simți cu adevărat, sau care va fi reacția lui/ei. Există o singură modalitate de a afla, și anume să sari și să profiți de șansă. Abia atunci vei ști cu adevărat unde te afli.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să descoperi că unii oameni din jurul tău sunt puțin cam insistenți în această săptămână. Cu toate acestea, îți va fi de folos. Poate exista cineva de care te simți destul de atras, dar cu care nu ai avut până acum curajul să vorbești. Sfatul astrelor este să spui DA unei conversații. Cu cât începe mai devreme, cu atât mai bine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În lumea înfricoșătoare a romantismului și a întâlnirilor, există atât de multe incertitudini pe care le vei întâlni. În această săptămână, ai toate șansele ca o întâlnire deosebit de înfricoșătoare să funcționeze în avantajul tău. Noul tău partener/ă te va adora imediat și te vei întreba de ce ți-ai făcut vreodată atâtea griji.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta, ai toată energia necesară pentru a începe procesul de cucerire a acelei persoane speciale pe care o admiri de ceva vreme. Actul curajos de a te prezenta în fața ei, va fi răsplătit mai mult decât sperai.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Va exista multă pasiune în aer în această săptămână. Cu toate acestea, nu se va întâmpla din prima și va trebui să muncești puțin pentru ea. Dar, cum te simți foarte curajos, nu va fi nicio problemă în a-l zgândăra pe partenerul/partenera tău/ta. Va fi foarte bucuros/bucuroasă că ai făcut acest pas.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Poți profita de șansa care ți se oferă în această săptămână. Persoana iubită se simte foarte bine. Ea va dori să te ducă departe de agitația vieții de zi cu zi, și să îți sugereze să mergeți împreună într-un loc liniștit și pașnic. Această este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți relația în toate privințele. Fii recunoscător/oare pentru micile minuni!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta, ai un plan ingenios pentru a încerca să atragi atenția acelei persoane. Te simți deosebit de îndrăzneț/îndrăzneață. Ai vrea să crezi că este romantic/ă, dar nu ești complet sigur/ă, deoarece este posibil să îți spună exact ceea ce simte. Nu fii prea șocată! Pe de altă parte, ar putea cea mai bună conversație pe care ai avut-o în ultima perioadă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod