Horoscopul lunii ianuarie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna ianuarie!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Îţi va fi destul de greu luna aceasta să faci faţă atât serviciului, cât şi vieţii tale personale.

Chiar dacă ai energie, ai mult prea multe lucruri de pus la punct şi e posibil ca la un moment dat să clachezi. Dacă eşti nemulţumită de jobul tău, atunci nu irosi şansele care ţi se oferă pe plan profesional sau chiar caută tu să le găseşti! Pe plan amoros e cazul să porţi discuţii deschise şi sincere cu partenerul tău de viaţă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna ianuarie vine cu veşti bune pentru tine pe plan profesional, însă mai ales financiar.

Se anunţă o mărire de salariu sau un bonus la care nu te aşteptai încă de la începutul acestei luni. Cu toate acestea, e indicat să fii foarte organizată în ceea ce priveşte banii. Pe plan sentimental ai grijă cu gelozia şi cu scenariile nerealiste cu privire la partenerul tău de viaţă!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta eşti pusă pe cuceriri şi nici nu se putea un moment mai bun ca acesta.

Ai şarm, aşa că foloseşte-l complet pentru a obţine ce îţi doreşti. Nu sunt excluse relaţiile amoroase în mediul profesional atât timp cât cei pe care pui ochii sunt disponibili pentru o aventură. Eşti mai libertină ca oricând şi acest lucru se vede şi din cheltuielile şi mofturile pe care ţi le faci!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să spui da unui bărbat care îţi face curte de mult timp.

Din păcate, situaţia nu este una tocmai uşoară şi vei decide să ţii totul ascuns până se clarifică treburile. Fie că e vorba de un bărbat deja cu angajamente sau de un simplu coleg, relaţia voastră ar putea fi mai complicată decât crezi. Nu lua decizii care îţi pot schimba sau afecta serviciul şi situaţia materială!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine atât pe plan profesional, cât şi amoros în această lună.

Nici zăpada din zilele acestea nu te surprinde la fel de mult ca veştile bune pe care le primeşti. Dacă vrei să îţi schimbi domeniul de activitate, nu o face înainte de a-ţi regla conturile cu cei cu care ai lucrat până acum. Relaţiile bune cu aceştia te pot ajuta pe viitor sau poate chiar puteţi începe un parteneriat de afaceri.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Treci de la o extremă la alta în această perioadă şi cel mai probabil vei fi destul de tristă şi morocănoasă din această cauză.

Dacă te gândeşti doar la job, viaţa ta de familie va intra pe o pantă descendentă, ceea ce îţi poate cauza ulterior un dezechilibru total. Încearcă să te aduni şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare pe fiecare plan al vieţii tale, asta dacă nu vrei să pierzi tot!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă nu ai o viaţă sentimentală satisfăcătoare, acum e timpul să schimbi ceva!

Problemele din relaţia actuală nu vor cunoaşte nicio rezolvare în cazul în care ai încercat până acum tot ce ai putut pentru a o salva. În caz contrar, poate ar fi bine să mergeţi la terapie de cuplu sau pur şi simplu să renunţi la partenerul tău de viaţă. Nu mai pierde niciun minut stând nefericită. Luna aceasta va fi o perioadă de clarificare!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu începi această lună prea bine pe plan sentimental, însă acesta este doar rezultatul deciziilor tale.

Te axezi prea mult pe muncă şi ţi-ai ignorat familia, ceea ce nu poate fi prea bine nici pentru tine, nici pentru ei. De la jumătatea acestei luni ai face bine să îţi dai seama de ceea ce provoci şi să te echilibrezi. În caz contrar, va fi prea târziu să realizezi că nu banii sau faima fac totul!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Simţi că te-ai liniştit pe toate planurile, însă asta nu înseamnă că ai scăpat de temerile care te caracterizează.

Tocmai faptul că toate merg aşa cum trebuie pe toate planurile te face să te îngrijorezi mai tare şi să fii sceptică cu privire la ceea ce va urma. Sfatul astrelor pentru tine pentru luna ianuarie este să te bucuri de fiecare moment la intensitate maximă şi să nu te mai gândeşti atât la viitor!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nefericirea celor din jur te afectează fără să îţi dai seama în această lună, dar asta nu înseamnă că trebuie să le porţi lor crucea.

Este foarte important să te axezi pe tine şi pe familia ta, altfel vei primi reproşuri din partea celor dragi. Fixarea problemelor tale nu vine prin încercarea de a-i ajuta pe fraţii sau prietenii tăi să iasă din încurcături, aşa ar trebui să îi laşi să îşi vadă de viaţa lor aşa cum ştiu ei mai bine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în dragoste, mai ales dacă statutul tău este de celibatar.

Vei avea parte de multe ocazii de a te angaja într-o relaţie, însă trebuie să cântăreşti bine lucrurile şi să ştii ce vrei de la viaţă înainte de a lua o decizie. Dacă eşti pusă pe aventură, atunci trăieşte clipa şi nu te gândi la ce spun cei din jur. Pe plan profesional nu se anunţă schimbări majore, la fel cum nici pe plan financiar nu vei câştiga sau vei pierde bani.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna ianuarie vine cu împăcări neaşteptate, mai ales în cazul în care au existat certuri între tine şi câteva rude apropiate.

Pe plan financiar se anunţă creşteri ale bugetului tău, ceea ce înseamnă mai multe şanse de distracţie sau evoluţie personală. Dacă eşti angajată într-o relaţie seriosă, nu risca ca micile discuţii să se transforme în adevărate probleme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod