Horoscopul dragostei pentru săptămâna 15-21 noiembrie. Fecioara își pierde timpul cu persoana nepotrivită

14 Noiembrie 2021

Fecioara își pierde timpul cu persoana nepotrivită, de aceea trebuie să pună punct imediat.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă un prieten care locuiește în afara orașului te invită să vă petreceți weekendul împreună, nu ezita să accepți, în special dacă ești singur/ă.

Îți va face foarte bine să te îndepărtezi de mediul tău obișnuit și va fi minunat să te distrezi puțin.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, persoana de lângă tine simte că nu îi acorzi suficient timp. Încearcă să o tratezi cu puțin mai multă tandrețe și acordă-i mai multă atenție pentru a suplini lipsa ta.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru ca totul să meargă bine în dragoste, trebuie să îți controlezi irascibilitatea. Crezi că ai întotdeauna dreptate și nu îi asculți pe ceilalți.

Amintește-ți că armonia pe care o creezi în jurul tău este cea care te va face să evoluezi și care îți va oferi o mulțime de beneficii.

S-ar putea să apară complicații cu partenerul/a de viață, deoarece aveți viziuni diferite asupra vieții. Ar trebui să cedați un pic amândoi. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La nivel sentimental, te simți gelos/oasă pentru lucruri pe care ți le imaginezi, dar despre care nu ai reușit să afli dacă sunt adevărate. Și probabil că nu sunt.

Săptămâna aceasta încearcă să te controlezi. Într-un timp foarte scurt, un anumit eveniment va răspunde acestor lucruri care te îngrijorează.

Între timp, nu deschide discuții pe acest subiect sau vei strica lucrurile. Analizează în ce măsură problemele cu care te confrunți își au originea în tine și de ce simți neincredere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În ceea ce privește dragostea, dacă zilele acestea te simți copleșit/ă, gândește-te că mintea ta este cea care îți joacă feste.

Trebuie să vorbești sincer cu partenerul/a și să îmbunătățiți comunicarea dintre voi.

Orice mică problemă din afara relației tale creează aceste nesiguranțe pentru tine. Nu lăsa să se întâmple asta, relația ta are o bază solidă și ar fi păcat să se strice doar pentru că nu vorbești atât de mult pe cât ar trebui cu persoana iubită.

Leu(22 iulie - 22 august)

În aceste zile începe un ciclu în care carisma ta va fi sporită. Vei avea o mare putere de seducție și o vei folosi la maxium.

Totul va fi pozitiv dacă ești liber/ă sentimental, deoarece vei avea numeroase opțiuni din care să alegi.

Totuși, dacă ești implicat/ă într-o relație, vrei să te simți dorit/ă și acest lucru te poate face să arunci mingea în aer. Vei fi tentat/ă să sari în experiențe noi. Știi care este riscul.

Dacă nu faci astfel de greșeli, îți vei da seama că și alături de persoana iubită poți trăi nopți de pasiune intensă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În ceea ce privește dragostea, este timpul să-ți dai seama că te întâlnești cu cineva care vrea doar să se distreze.

Din păcate, intențiile tale sunt altele și dacă o să continui tot așa, riști să fii dezamăgită.

Pune punct imediat, pentru că acea persoană te face să pierzi oportunități cu adevărat grozave.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În domeniul sentimental, dacă ești singur/ă și inima ți-e liberă, ai putea fi surprins/ă de o declarație de dragoste de la cineva la care nu te aștepți. Cunoști de multă vreme acea persoană și o considerai doar un prieten. Vei constata că vă potriviți și în alt sens.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, astrele cer prudență. Trebuie să renunți la critică, la nemulțumiri și cereri, altfel partenerul/a de viață se va sătura. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În domeniul sentimental, zilele acestea vei întâlni pe cineva de care te vei simți puternic atras/ă. Nu vei rezista acestei atracții incredibile, dar , în același timp, vei avea și unele îndoieli cu privire la intențiile lui. Urmează-ți intuiția!

Nu căuta o relație serioasă, deoarece ai putea sfârși rănit/ă. Bucură-te chiar și de o poveste de dragoste scurtă, deoarece va fi intensă.

Persoana care te va face fericit/ă pentru tot restul vieții este încă pe drum.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, dacă te întâlnești cu cineva de ceva vreme și relația nu progresează, este timpul să afirmi că ai alte aspirații decât să rămâi un prieten special pe viață.

Dacă vezi că persoana respectivă nu este pentru tine, ar fi bine să o iei pe un alt drum.

S-ar putea să fii dezamăgit/ă, dar viitorul apropiat îți rezervă o surpriză plăcută pe acest plan.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește dragostea, poți avea parte de o surpriză frumoasă. Dacă ai cunoscut pe cineva care a dispărut brusc din viața ta și ai considerat deja subiectul încheiat, acum ar putea să reapară în peisaj pentru a-ți oferi explicații.

S-ar putea să-ți spună că a stat la distanță de tine pentru că a trebuit să închidă o altă poveste pentru a fi complet liber.

Acum nu opri această poveste din start te teamă că va dispărea din nou. Nu sta prea mult până să iei o decizie și asumă-ți riscul!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În domeniul sentimental, obosit/ă de relațiile furtunoase pe care le-ai avut în ultima vreme, acum tot ceea ce îți dorești este să găsești pe cineva care să-ți aducă liniște și armonie.

Cauți să ai o bună comunicare cu persoana de lângă tine și să împărtășiți același mod de a vedea viața. Poate că nu vine imediat, dar această persoană este pe drum.

Acum este o idee bună să ieși și să-ți distragi atenția, să-ți recâștigi buna dispoziție și să nu te mai gândești la lucrurile negative. Să te distrezi puțin te va face să te simți grozav. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În dragoste, trebuie să fii mai atent/ă, deoarece ești mult prea sensibil/ă și ai putea suferi.

Te simți nesigur/ă pe tine și asta te face să fii gelos/oasă pe partenerul/a de viață. Îți imaginezi lucruri și te comporți ca și cum ar fi reale.

Dacă ceea ce îți dorești este ca persoana iubită să stea alături de tine, temperează-te și convinge-te că originea problemelor tale este acea gelozie nefondată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod