Horoscopul banilor pentru săptămâna 15-21 noiembrie. Leul intră într-o nouă etapă

Leul intră într-o nouă etapă, una plină de creativitate și prosperitate atât pe plan economic, cât și profesional.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pregătește-te pentru o săptămână importantă. Acum te simți complet/ă, plin/ă de energie și astrele îți dau puterea necesară de a o canaliza unde trebuie.

Dacă lucrezi pentru altcineva, vei avea câteva zile grozave. Ești inclus/ă într-un nou proiect al companiei și acest lucru te va entuziasma prin prisma posibililor bani câștigați.

Ai puțină răbdare totuși, pentru ca va dura ceva până îți vor spune vestea. Continuă să muncești cât de bine poți dacă nu vrei ca șefii tăi să se răzgândească.

Dacă ai propria afacere sau ești implicat/ă într-una, te afli într-un stadiu stabil, dar acum este momentul să-ți asumi riscuri pentru a continua să evoluezi. Stangnarea nu este o opțiune. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Trebuie să-ți schimbi puțin perspectiva și atitudinea dacă vrei să avansezi în domeniul profesional și financiar. Nu ești mulțumit și o manifești constant.

Încearcă să fii mai pozitiv/ă și să înțelegi că sunt lucruri care necesită timp și că ele nu se întâmplă întotdeauna când vrei tu.

Totuși, dacă lucrezi în comerț, poți primi vești bune la care nu te așteptai atât de repede.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta îți vei putea exprima sentimentele și ideile cu o claritate grozavă. Dacă în jurul tău sunt oameni care nu sunt de acord cu tine, folosește persuasiunea și vei obține rezultate bune. Să-ți impui acum criteriile nu ți-ar fi de folos.

La locul de muncă, vei începe să comunici cu cineva care îți va deveni aliat și care te va ajuta să avansezi profesional.

Acest lucru îți va aduce beneficii și în domeniul financiar, unde ai intrat deja într-un ciclu de prosperitate, deși poate fi încă insesizabil.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ai o vitalitate debordantă, iar asta te ajută să pui capăt unor probleme care ți-au opus rezistență până acum.

Dacă în aceste zile ți se propune să îți schimbi locul de muncă sau postul și eziți să accepți pentru că salariul nu corespunde noilor responsabilități, gândește-te de două ori înainte de a refuza.

În scurt timp, anumite schimbări din ierarhia companiei îi vor face pe superiorii tăi să-ți revizuiască situația și să echilibreze și aspectul financiar.

Este o propunere bună, deși beneficiile vor întârzia puțin.

Leu(22 iulie - 22 august)

O nouă etapă de mare creativitate începe în aceste zile și trebuie să profiți de ea pentru a obține numeroase beneficii profesionale și financiare.

O poți face dacă ai mai multă încredere în tine. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși. Este un moment crucial la locul de muncă, deoarece ai putea face o descoperire.

Pe de altă parte, în domeniul afacerilor, trebuie să fii prudent/ă și să nu te lași condus/ă de ambiția excesivă.

Ești destul de atent/ă de obicei, dar acum trebuie să fii și mai precaut/ă, deoarece riști să pierzi bani sau să îți faci datorii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Un fapt aparent neimportant poate aprinde o discuție la locul de muncă. Controlează-ți reacțiile în aceste zile, deoarece pot fi exagerate și nepotrivite.

Un comentariu al unei persoane de la serviciu ar putea crea îndoieli cu privire la abilitățile tale pentru funcția pe care o ocupi. Acest lucru ar putea stârni multă agresivitate verbală în tine. Nu e o idee bună să îi răspunzi prin cuvinte, mai bine demonstrează-i prin fapte că greșește.

În ceea ce privește banii, vei vorbi în această săptămână cu o persoană care te va ajuta să vezi modul ideal de a-ți organiza bugetul. Vei putea să îți stabilizezi imediat situația financiară. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Trebuie să faci tot ce poți pentru a-ți recupera energia, deoarece ai nevoie de ea pentru ca ți se vor prezenta oportunități de care trebuie să profiți.

În aceste zile vei întâlni pe cineva care este contactul perfect pentru a obține un loc de muncă la care aspiri.

În ceea ce privește banii, astrele te vor favoriza. Vei putea negocia cu succes orice contract și sunt zile bune pentru achiziționarea unei locuințe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Zilele aceastea îți vor oferi mai multă claritate mentală. Acest lucru îți va permite să reflectezi asupra unor probleme de ordin financiar care te afectează.     

Vei vedea, de asemenea, că trebuie să asculți mai mult oamenii din jurul tău. Toată lumea crede că ești detașat/ă, deși nu este deloc așa. Doar că îți este foarte greu să comunici. Încearcă să te schimbi, deoarece pierzi oportunități grozave.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cariera ta ar funcționa mai bine dacă nu ai fi atât de suspicios/oasă. Ți se întâmplă acest lucru față de toți colegii și șefii tăi, iar unii dintre ei nu merită asta.

Schimbă-ți atitudinea pentru că îți distrugi reputația și munca ta de atâția ani se poate duce pe apa sâmbetei.

Dacă alții te vorbesc te rău, avansarea în carieră îți poate fi afectată.

Pe de altă parte, te lași condus/ă de oameni care te manipulează cu adevărat și care ți-ar putea face foarte mult rău din punct de vedere financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Profită de această săptămână pentru a face mici schimbări la locul de muncă. Poate acestea te vor ajuta să îmbunătățești modul în care lucrezi sau relaționezi cu colegii și șefii tăi.

Dacă te-ai gândit să ceri o mărire de salariu sau o schimbare de poziție, acestea este un moment bun.

Dacă în aceste zile ți se propune să participi la un proiect care pare promițător din punct de vedere financiar, nu te lăsa orbit/ă de orgoliu. Exte ceva care poate da rezultate bune, dar trebuie să fii prudent/ă și obiectiv/ă atunci când te decizi. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dă-te puțin jos de pe piedestal, pentru că dintr-o mândrie neînțeleasă ai putea să nu accepți ajutorul cuiva care ți-ar putea fi de mare folos. Această persoană te apreciază și vrea să te ajute să progresezi și să scapi de problemele financiare destul de vizibile.

Nu disprețui mână care ți se întinde, pentru că vei regreta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

O săptămână excelentă te așteaptă la locul de muncă, dar închide urechile la anumite bârfe și comentarii răuvoitoare.

Situația economică va fi și ea pozitivă, pentru că ai intrat într-un ciclu în care vei obține o mai mare stabilitate și vei putea să nu mai suferi din cauza greutăților care te-au afectat în ultima vreme.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod