Cum fac față zodiile suferinței provocate de moartea cuiva drag

Moartea este greu de înfruntat, indiferent pe cine ai pierdut sau cât de aproape ai fost când a avut loc pierderea. Dacă ți-ai pierdut cel mai bun prieten sau un membru apropiat al familiei, s-ar putea să te simți pierdută... complet pierdută.

 

Iată cum fac față zodiile suferinței provocate de moartea cuiva drag!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este o persoană curajoasă în general, iar când vine vorba de a face față morții, nu face excepție. Moartea e ceva groaznic, dar el nu va nega niciodată realitatea și adevărul.

Este foarte rațional în privința acestui lucru, indiferent dacă vorbește despre asta cu alții sau face pace cu el însuși. Poate fi supărat la început și va încearca să-și exprime sentimentele într-un mod nu prea sănătos, cum ar fi să arunce lucruri prin cameră, dar această furie nu va dura mult.

Berbecul este dur și acest lucru nu va trece neobservat de prietenii și familia sa. Poate avea lacrimi în ochi atunci când vorbește despre pierderea suferită, dar nu va fugi de nimic!

Citește și: Cum se poartă zodiile atunci când sunt îndrăgostite

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul poate părea uneori că nu poate face față lucrurilor importante, dar, în realitate, este mult mai calm decât o persoană obișnuită atunci când vine vorba de a face față morții.

Este puternic și colectat, chiar și atunci când alții se destramă în jurul lui, deoarece știe că în cele din urmă va trebui să le fie un sprijin. Dacă poate fi umărul pe care alții plâng, el va simți că a ajutat într-un fel.

El nu e deloc lipsit de sentimente, doar vrea ca prietenii și familia lui să știe că se poate descurca cu stăpânirea de sine și cu grație oricărui lucru pe care viața i l-ar scoate în cale.

El se va întrista la un moment dat, dar în primele etape ale durerii și pierderii, Taurul își va ține bărbia sus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii știu cât de important este să-ți fie recunoscute sentimentele atunci când faci față unor situații tragice. Nu există nimic care să le displacă mai mult decât atunci când cineva nu îi crede că au nevoie de o îmbrățișare sau de o mână pe care să o țină strâns atunci când sunt triști. Așadar, încearcă să fie alături de toți cei afectați atunci când trec printr-o pierdere.

Ei înceracă adesea să încurajeze interacțiunea cu cei dragi, de obicei împărtășind amintirile lor preferate despre persoana pe care au pierdut-o.

Gemenii vor face tot posibilul să rămână pozitivi atunci când fac față morții cuiva drag, dar nu prea vor reuși.

Ei sunt profund afectați atunci când se confruntă cu moartea, fie că a fost un prieten apropiat sau un membru al familiei pe care îl vedea doar o dată pe an. Așteaptă-te la o mulțime de gesturi sincere din partea lor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este o persoană sensibilă din fire, așa că este de la sine înțeles că ar fi foarte sensibil și atunci când se confruntă cu moartea sau pierderea cuiva. Evident, va deveni foarte emoțional și va plânge și are nevoie de interacțiune umană pentru a putea trece peste această perioadă grea.

Desigur, nu te aștepta să vrea să vorbească despre asta până când nu spune că e pregătit, deoarece Racul poate deveni foarte introvertit și se poate îndepărta până când se vindecă de la sine.

Când Racul este gata să vorbească cu alții, devine foarte sentimental. El crede că îl ajută să se împace cu ideea dacă poate vorbi despre persoana pe care a pierdut-o.

El tinde să facă acest lucru cu cei mai apropiați prieteni și cu familia, așa că va organiza o masă sau o întâlnire în care toată lumea își poate împărtăși poveștile preferate și să lase totul să iasă afară.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu se ferește să arate ceea ce simte și, atunci când este cu adevărat supărat, nu își va reține lacrimile. Când vine vorba de a se confrunta cu moartea, el tinde să-și reducă puțin emoțiile până își va da seama cum să facă față situației.

Nu este ceva neobișnuit ca Leul să-și suprime sentimentele pentru o vreme și să devină de fapt destul de rezervat după moartea cuiva drag.

Chiar dacă Leul nu va plânge prea curând, asta nu înseamnă că nu se confruntă cu pierderea și durerea în alte moduri. El este cunoscut de mulți ca fiind o persoană generoasă, așa că atunci când dă piept cu moartea cuiva drag, folosește adesea această generozitatea acolo unde poate.

Indiferent dacă asta înseamnă să se ofere să cumpere flori pentru slujbă sau să se ofere voluntar pentru a găti pentru familie, Leul vrea să fie util în tot acest timp. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

După o pierdere imensă, Fecioara are nevoie constant de asigurarea că totul va fi în regulă și că lumea va reveni la normal pentru că, altfel, se va rupe imediat în bucăți.

Ea zăbovește atât de mult asupra veștii pierderii unei persoane dragi încât se transformă într-o gândire excesivă, într-o obsesie care o face să rămână blocată într-o buclă de gânduri negative. În primul rând, Fecioara se simte descurajată atunci când se confruntă cu moartea cuiva apropiat. Ea o ia personal și poate deveni de neconsolat pentru o lungă perioadă de timp.

S-ar putea să se liniștească după câteva zile de depresie profundă, dar când este întrebată despre pierderea prin care a trece sau când trebuie să meargă la înmormântare, suferința apăsătoare va reporni inevitabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanței este tristă mult timp după ce se confruntă cu moartea cuiva drag. Acest lucru nu înseamnă că nu poate fi deloc consolată sau că se află într-o depresie profundă care durează luni de zile, dar ea ia lucrurile pe zi ce trece și știe că videcarea este un proces lent.

Ea își menține capul pe umeri mult mai bine decât majoritatea zodiilor și este probabil semnul zodical la care ar trebui să mergi dacă nu poți face față de unul singur necazurilor.

Când Balanța se confruntă cu moartea, ea devine și mai rațională decât este de obicei. Ea știe că moartea este doar o parte a vieții și că nu poate fi oprită, așa că nu își face griji pentru trecut la fel de mult ca și alții.

Ea preia adesea conducerea și rămâne obiectivă, știind că există un proces care trebuie să se întâmple după moartea unei persoane dragi. Ea va fi cea care se va ocupa de aranjamente și chiar de discursul de după slujbă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Când Scorpionul are de-a face cu moartea, el o ia foarte în serios. La urma urmei, acea persoană era foarte apropiată de el și a pierdut-o. De asemenea, simte această pierdere foarte intens și își va exprima tristețea prin plâns, împărtășind amintiri și multă afecțiune prietenilor și familiei suferinde.

Pentru că trece prin pierderea cuiva apropiat, vrea să-i aducă și mai aproape de el pe toți cei care sunt în viață. Dar, în timp ce poate plânge intens, el este incredibil de rezistent și cu o voință puternică. El își poate reveni din tragedie și moarte mai bine decât majoritatea altor zodii.

Nu e ca și cum se poate scutura de tot de parcă nu ar conta după câteva zile, daar el crede că viața merită trăită și că, într-un fel, oamenii pe care i-a pierdut trăiesc prin el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru unele zodii, modul Săgetătorul de a înfrunta moartea cuiva drag poate părea mai puțin emoțional, dar este important să ne amintim că fiecare se confruntă cu o astfel de pierdere în felul său. De fapt, Săgetătorul este uneori doar persoana de care ai nevoie atunci când este timpul să lași lucrurile în urmă.

El încearcă să fie cât se poate de optimist, dar nu lipsit de respect. În schimb, încearcă să aducă pozitivitate și fericire într-o perioadă sumbră.

Săgetătorul este liniștitor și reconfortant atunci când se confruntă cu pierderea unei persoane dragi, deoarece știe că nu este singurul care trece printr-o perioadă grea.

El înțelege sentimentele celorlalți și crede că faptul că familia și prietenii trec prin aceeași experiență îl ajută, de fapt, să facă față mai bine, lucru care, la rândul rău, îl poate folosi pentru a-i ajuta pe alții să facă față.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul încearcă să fie matur în ceea ce privește modul în care tratează veștile serioase, mai ales când se confruntă cu moartea unei persoane dragi. Dar, asta nu înseamnă că nu suferă. De fapt, fiind un semn de Pământ, el poate deveni, de fapt, una dintre cele mai melancolice zodii.

Când se confruntă cu moartea și pierderea cuiva drag, Capricornul pune enorm la suflet și chiar are de-a face cu o întristare enormă.

Când Capricornul pierde pe cineva apropiat, el este de neconsolat. Este o lovitură profundă, emoțională pentru el și nu este ceva neobișnuit să se îndepărteze de prieteni și familie pe tot parcusul acestui proces.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru mulți oameni, Vărsătorul pare să fie destul de distant din punct de vedere emoțional în perioadele de doliu și pierdere, chiar și atunci când are de-a face cu moartea. Dar, în realitate, el se confruntă cu moartea în felul lui.

El știe că a se izola de toți din jurul lui după ce a pierdut pe cineva drag nu e o soluție și nu îi va ajuta inima să se vindece. În schimb, încearcă să ajute acolo unde este nevoie.

Vărsătorul va avea nevoie de timp pentru a i se vindeca rănile, dar știe că îi poate sprijini pe ceilalți în tot acest timp.

El acționează ca un prieten, ajutând la aranjamente și ușurând munca prietenilor și familiei îndurerate.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Pierderea unei persoane dragi este o perioadă de mare importanță pentru Pești. De regulă, nativul din Pești este o persoană sensibilă și, atunci când se confruntă cu moartea unei persoane dragi, perioada de doliu este prioritară pentru el.

Vrea să arate că îi poate ajuta și pe alții, dar îi este incredibil de greu să piardă pe cineva apropiat.

În funcție de cât de trist este, acest nativ recurge adesea la plâns și se închide în el. Când simte că e un pic mai bine, devine plin de compasiune și încearcă să îi ajute cum poate pe cei care, de asemenea, suferă la rândul lor.

Pentru acest semn zodiacal, introspecția și metodele de autovindecare sunt la fel de importante ca și vindecarea celor dragi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod