Descoperă cele mai bune oferte de BLACK FRIDAY la Fashion Days

Black Friday este, fără îndoială, cel mai așteptat eveniment de shopping al anului. La Fashion Days, Black Friday începe miercuri dimineață, 10 noiembrie, și vine cu cele mai mari reduceri din an la peste 600 de branduri de top.

Iubește-te de Black Friday! 


Dacă ai tot amânat să te pui pe primul loc, acum ai ocazia să faci o schimbare.
Black Friday la Fashion Days este momentul perfect să te gândești mai întâi la tine și să îți cumperi tot ce n-ai îndrăznit să porți până acum.
Startul celui mai important eveniment de shopping al anului se dă în zorii zilei de miercuri, 10 noiembrie, atât în aplicația mobilă, cât și pe www.fashiondays.ro. Îți recomandăm să ai cea mai nouă aplicație instalată pe telefon și să activezi notificările, ca să fii pe fază fix când începe. Doar așa vei fi printre primii care află despre cele mai bune deal-uri și oferte exclusive de Black Friday.

De ce să nu ratezi acest Black Friday la Fashion Days


Cel mai mare SALE al anului vine cu oferte exclusive pe măsură: jachete pentru femei începând de la 119 lei, jachete și veste pentru bărbați începând de la 159 de lei, încălțăminte pentru copii începând de la 79 de lei, pantofi sport pentru femei începând de la 99 de lei, ceasuri începând cu 99 de lei, pantofi sport pentru bărbați începând de la 139 de lei sau ghete și botine din piele începând de la 199 de lei.

Geac? Esprit
 
Lumina reflectoarelor va fi, și de această dată, pe anumite produse cu reduceri semnificative, așa că, dacă ești în căutarea celor mai bune deal-uri, ai de unde alege.  

Produse cu discounturi wow

Brandurile cu cele mai mari reduceri de Black Friday

Cizme scurte UGG 


Printre brandurile cu cele mai mari discounturi de Black Friday se vor regăsi: Nike (până la -55%), UGG (până la -45%), GAP (până la -75%), Tommy Hilfiger (până la -60%), Liu Jo (până la -65%), Guess (până la -70%), Love Moschino (până la -75%), Karl Lagerfeld (până la -65%), Pepe Jeans London (până la -70%), Diesel (până la -75%), Geographical Norway (până la -80%), Fossil (până la -60%), Levi’s (până la -65%), Ted Baker (până la -60%), Puma (până la -70%), Under Armour (până la 65%), Timberland (până la -65%), Furla (până la -55%) și Michael Kors (până la -45%).

Tips & tricks pentru un BLACK FRIDAY așa cum ți-l dorești


Febra Black Friday începe deja să-și facă simțită prezența, astfel că e important să te pregătești pas cu pas pentru cele mai mari reduceri din an. În primul rând, descarcă aplicația Fashion Days, apoi salvează-ți produsele preferate în secțiunea FAVORITE, activează notificările și fii gata să-ți iei tot ce te face fericit.

Și încă un tip: dacă vrei să plasezi rapid comanda ta de Black Friday, e important să salvezi datele cardului și adresa de livrare în contul tău și vei finaliza plata în fix 3 secunde, în siguranță. Iar dacă plătești cu un card Mastercard, poți câștiga una dintre cele zece ținute, fiecare în valoare de 3000 de lei.

În final, pentru ca experiența ta de shopping să fie perfectă până la capăt, te poți bucura de livrare rapidă și gratuită în easybox sau prin curier și retur gratuit.

Spor la cumpărături și nu uita: iubește-te de Black Friday căci e o singură dată pe an!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod