Herbalife Nutrition recunoscută ca Angajator ‘Elite 8’ în cadrul Premiilor Achievers 50 Most Engaged Workplaces®

Herbalife Nutrition, companie globală în domeniul nutriției, a anunțat că a fost recunoscută drept una dintre companiile ‘Elite 8’ în cadrul Galei Achievers 50 Most Engaged Workplaces®, care celebrează angajatorii de top care pun accent pe implicare, aliniere și recunoaștere atunci când vine vorba de experiența angajaților. Compania a fost apreciată pentru programele sale globale care susțin responsabilizarea managerilor.
“Crearea de oportunități pentru dezvoltarea profesională a angajaților noștri și exploatarea potențialului face parte din cultura noastră și este integrată în principiul conform căruia împreună construim mai bine, inclusiv cultura noastră organizațională”, a declarat Everton Harris, Director Resurse Umane în cadrul Herbalife Nutrition. “Acest premiu este un omagiu adus angajaților noștri care sunt dedicați obiectivului de a face din acest mediu de lucru, unul minunat.”

Pentru a împuternici managerii în acest context fără precedent și pentru a ajuta angajații să se adapteze la noi modalități de lucru, compania a lansat trei inițiative.
 

E-Learning

Compania a lansat platforme de e-learning la nivel global, oferind peste 16.000 de cursuri online pentru a-i ajuta pe manageri să conducă echipele la distanță și pentru a-i ajuta pe angajați să stăpânească instrumentele tehnice, care devin o componentă a telemuncii.

Continuous Connections

Compania a lansat un nou instrument de dezvoltare și coaching care este utilizat de angajați și managerii lor în timpul sesiunilor de coaching individual. Instrumentul a reprezentat un factor catalizator pentru discuții continue și frecvente care au creat cadrul necesar pentru a-i ajuta pe manageri să rămână conectați și să împărtășească feedback valoros privind performanța în timp real.


Global Mentorship

Compania a lansat programul pilot de mentorat la nivel global RISE, care a creat o legătură între liderii de top și managerii de nivel junior, în funcție de punctele forte ale liderului și domeniile de dezvoltare ale managerului. Au fost create peste 100 de perechi de mentorat timp de șase luni, care au avut oportunitatea de a se concentra pe dezvoltarea personală, împărtășirea bunelor practici și dezbateri pe marginea diferitelor provocări profesionale cu care s-au confruntat.

Mult râvnita recunoaștere Elite 8 este acordată companiilor care exemplifică cel mai bine unul dintre cele opt elemente de implicare a angajaților (Achievers’ Eight Elements of Employee Engagement®) utilizate pentru a evalua mediile de lucru cu cel mai înalt nivel de implicare: responsabilitate și performanță, apartenență, egalitate și incluziune, alinierea la cultura organizațională, responsabilizarea managerilor, dezvoltarea profesională și personală, obiective și leadership, recunoaștere și recompense, bunăstare.

“În contextul actual în care forța de muncă este afectată de demisii și deficit, este mai important ca niciodată ca toate companiile să-și asume îmbunătățirea experienței angajaților”, a declarat Jeff Cates, CEO și președinte al Achievers.
“Numărul de propuneri pe care le-am primit pentru Premiile Achievers 50 Most Engaged Workplaces® dovedesc faptul că angajatorii înțeleg această nevoie și dorința lor de a trata angajații cu prioritate în timpul unei crize. Companiile Elite 8 au exemplificat cum arată o companie care pune angajații pe primul loc și doresc să îi felicit atât pentru premiul binemeritat cât și pentru dedicarea lor față de proprii angajați”.

Câștigătorii Elite 8 și ai premiilor Achievers 50 Most Engaged Workplaces® au fost recunoscuți oficial în cadrul galei anuale de premiere care a avut loc în mediul virtual, la finalul lunii octombrie.

Lista completă a câștigătorilor 2021 Elite 8 este următoarea:

  • Air Canada pentru Obiective & Leadership
  • Cadillac Fairview Corporation pentru Apartenență, egalitate și incluziune
  • Discover pentru Dezvoltare profesională și personală
  • Herbalife Nutrition pentru Responsabilizarea managerilor
  • Insight Enterprises pentru Responsabilizare și performanță
  • Lloyds Banking Group pentru Bunăstare
  • Meijer pentru Recunoaștere și recompense
  • WPS Health Solutions pentru Alinierea la cultura organizațională

Informații suplimentare despre Premiile Achievers 50 Most Engaged Workplaces®, sunt disponibile pe achievers.com/engaged, conversații pe Twitter la @Achievers sau folosind hashtag-ul #Achievers50.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod