Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Există bărbați care nu își pot ascunde sentimentele și există bărbați care cu greu se lasă citiți. În cazul celor din urmă, există câteva indicii în astrologie care te vor ajuta să-ți dai seama dacă se lasă sau nu conduși de gelozie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Când un bărbat Berbec devine gelos, el se transformă în cu totul altă persoană față de cea pe care o știi. Sigur are emoții mari și o personalitate nu atât de subtilă, dar acest lucru este ceva nou și înfricoșător pentru amândoi.

Gelozia nu este un sentiment cu care Berbecul se confruntă des, dar atunci când se întâmplă, îi este greu să o țină sub control. Cu siguranță nu își va spune cum se simte imediat, dar îți vei da seama după cum se schimbă atitudinea lui.

Berbecul va începe să devină posesiv cu tine și, dacă ripostezi, el va deveni combativ și se va certa cu tine încercând să se apere. De asemenea, Berbecul devine dezordonat când este gelos, ceea ce nu-i stă în fire.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când un Taur nu este gelos, este afectuos și lipicios. Gândește-te numai la mesajele de bună dimineața și multe sărutări și îmbrățișări cu care te învăluie.

Dar, ceea ce îl face gelos pe un bărbat Taur are ca rezultat tentativa de a se închide în el și de a nu sufla o vorbă despre asta, deoarece nu își dorește să fie un astfel de iubit. Dar, există unele semne care îl dau oricum de gol.

În loc să fie drăguț ca de obicei, Taurul devine arogant și obositor odată ce se confruntă cu gelozia. În loc de mesaje de bună dimineața, așteaptă-te să-ți trimită mesaje în mod constant, întrebându-te ce faci și unde te afli la toate orele din zi.

De asemenea, va pune stăpânire pe tine, de parcă te deține și ar vrea ca toți bărbații din jurul tău să știe asta. 

Citește și: Adevăratul motiv pentru care soțul tău și-a scos verigheta de pe deget, în funcție de zodia lui

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din Gemeni nu are absolut nicio problemă în a se confrunta cu mici certuri și dezacorduri în relația sa. Tot ceea ce îi pasă este să rezolve lucrurile care vă deranjează pe amândoi, astfel încât să treceți peste și să fiți bine.

Dar, când este gelos în secret, el va ține gândurile doar pentru el de teama ca ele să nu devină realitate.

De asemenea, bărbatul vorbăreț de altădată a devenit acum complet încordat și abia va vorbi cu tine pentru că nu știe ce îi va ieși pe gură.

În mod evident, acest lucru va începe să te enerveze, iar dacă încerci să inițiezi o discuție despre asta, el va începe să glumească și să ridice din umeri. Este foarte greu să-l faci să recunoască că este gelos.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul simte foarte intens totul, dar atunci când are de-a face cu gelozia secretă, aceste sentimente devin și mai nebunești și mai greu de tratat.

El este ba apropiat, ba distant atunci când se confruntă cu gelozia, ceea ce poate fi suficient de confuz pentru tine și un coșmar absolut pentru el. Așteaptă-te să-ți spună că nu-i mai pasă dacă nu vrei să vă petreceți weekendul împreună, ca apoi să se răzgândească imediat și să-și dorească să vă faceți planuri împreună.

Racul va fi, de asemenea, incredibil de pasiv-agresiv, acesta fiind cel mai mare indiciu al geloziei sale. S-ar putea să acționeze supraprotector pentru a încerca să-ți arate că îi pare rău pentru comportamentul său, dar se va transforma în acel monstru pasiv-agresiv în momentul în care va simți că gelozia începe din nou să îl acapareze.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când un bărbat Leu este gelos, încearcă să se convingă că e gelos doar pentru că există un motiv real pentru care să fie. El este atât de încrezător în sentimentele sale încât crede că nu are cum să se înșele.

Când Leul este gelos în secret, vei observa că starea lui se va schimba de la optimist și iubitor la de-a dreptul nepoliticos.

Pe lângă faptul că este nepoliticos, Leul tinde să devină excesiv de dramatic. Asta înseamnă să-și bată joc și să-și dea ochii peste cap ori de câte ori persoana pe care este gelos apare într-o conversație, plângând și acuzându-te că nu-l iubești.

De asemenea, tinde să mintă și să-ți spună că este stresat la serviciu sau îngrijorat de altceva. Când e gelos, așteaptă-te să ai de-a face cu un Leu care se comportă ca și cum ar avea șase ani în loc de vârsta lui reală. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Pentru bărbatul Fecioară, gelozia este o emoție confuză și dură, una cu care nu vrea să aibă de-a face vreodată în relația sa. Încearcă să nu-i pese, dar Fecioarei îi pasă de tot.

Când acest nativ se simte gelos, reacția sa imediată este să ascundă acest lucru.

Un bărbat Fecioară gelos începe să devină distant sau tăcut, deoarece va dori să se retragă în gândurile sale și să încerce să-și dea seama singur ce se întâmplă cu adevărat. Nu este sănătos să se închidă în el în loc să rezolvați problema împreună, dar ai răbdare pentru că vrea să se organizeze bine înainte de a veni la tine.

Desigur, aceasta este reacția lui la aproape orice lucru negativ, așa că așteaptă-te să fie mai puțin atent și grijuliu față de tine și relație. Simte că trebuie să-și pună dragostea pe pauză până când descoperă ce se întâmplă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța folosește gelozia ca un truc pentru a te apropia de el. El crede că, dacă îți arată că e mai bun decât oricine altcineva de care ai putea fi interesată, vei înceta să mai faci lucruri prin care să-l faci gelos.

Acest lucru este destul de confuz, dar în mintea lui el crede că este vina ta că se simte gelos. De obicei nu se poartă atât de copilăresc, dar emoțiile negative precum gelozia îl transformă într-un copil.

Bărbatul Balanță va fi, de asemenea, mult mai afectuos cu tine la început. Asta pentru a încerca să te facă să fii mai afectuoasă cu el și mai puțin prietenoasă cu orice altă persoană pe care e gelos. Dacă acest lucru nu funcționează, Balanța va începe să flirteze cu toate femeile pe care le întâlnește, chiar dacă ești cu el.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu este niciun secret că Scorpionul este intens și pasional, iar când vine vorba de un Scorpion gelos, toate sentimentele sale capătă o dimensiune și mai mare. Chiar dacă îi spui că nu are niciun motiv să fie gelos, el va dori să se convingă singur.

La început se va enerva, așa că nu te aștepta să vorbească despre acest subiect, așteaptă-te să se enerveze destul de repede.

Până când se va lămuri singur că sentimentele sale de gelozie sunt nefondate, Scorpionul va face ceea ce fac toți iubiții geloși: devine paranoic. S-ar putea să creadă că trimiți mesaje altor tipi când tu nu o faci și probabil că se convinge că trebuie să te țină mai din scurt.

Este un comportament total nebunesc din partea lui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Unul dintre lucrurile pe care Săgetătorul îl urăște este să se simtă gelos. Este genul de persoană care nu vrea niciodată să fie captiv sau să se compromită, așa că atunci când devine gelos, el crede că se întâmplă din cauza faptului că este prea prins în relația lui.

La început, va fi în negare. Nu vrea ca nimic în viața lui să-l deranjeze, așa că acest nou sentiment este greu de acceptat pentru el. Odată ce acceptă că este gelos, va încerca să se poarte normal, să facă glume, să ridice din umeri și să pretindă că totul e doar în capul tău.

Desigur, pentru că Săgetătorul urăște să treacă singur prin emoții noi și înfricoșătoare, o să se sperie puțin. Se va întreba constant dacă chiar îți place de altcineva sau ce se va întâmpla dacă gelozia lui nu dispare și va ajunge să facă un mare caz din nimic.

Aceste gânduri obsesive îi trec prin cap și nu poate face nimic în această privință. Așteaptă-te să fie mai sensibil, fie sub formă de iritare sau depresie, până când se scutură și realizează că nu are niciun motiv să fie gelos.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă aduci în discuție gelozia unui Capricorn, șansele ca el să spună imediat ceva de genul: "Gelozia este un sentiment stupid. Nu aș fi niciodată gelos." sunt destul de mari.

Dar, Capricornul este un om ca noi toți și nu poate controla întotdeauna cum se simte. Și când inevitabil se va simți gelos, exteriorul său impenetrabil va începe să se prăbușească.

Un Capricorn gelos este cel care simte lucruri negative față de tot ce are de-a face cu dragostea. Probabil va mormăi și va reproșa mult, pentru că dacă este gelos, nimic nu mai contează.

El va deveni și mai suspicios față de tine și față de ceea ce faci atunci când el nu este în preajmă. Și, în timp ce e mult prea ocupat să fie suspicios și nervos, este, de asemenea, mai puțin grijuliu față de relația voastră și față de nevoile tale.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorului nu-i place să se simtă gelos pentru că este împotriva a tot ceea ce reprezintă el: iubire liberă și fericire.

Gelozia îl face să se simtă inconfortabil și sunt șanse ca el să se prefacă că nu are idee despre ce vorbești dacă îi aduci în discuție gelozia. De fapt, este atât de bun să ascundă că ceva nu-l deranjează, încât ai putea fi, de fapt, convinsă că nu este gelos.

Deși s-ar putea să nu recunoască nimic cu voce tare, creierul lui este invadat cu gânduri că te-ar putea pierde sau că își va ruina relația, totul pentru că este gelos. Are tendința să se gândească prea mult la lucruri, indiferent dacă vrea sau nu, așa că așteaptă-te să fie mai tăcut decât de obicei și puțin mai nervos.

Gelozia lui nu durează de obicei foarte mult, dar poate pune chiar și așa o presiunea asupra relației voastre.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Deși este adevărat că Peștii pot fi uneori sensibili și nesiguri, atunci când un bărbat din această zodie devine gelos, aceste sentimente sunt amplificate.

Dintr-o dată simte că trebuie să concureze cu altcineva pentru dragostea ta, chiar dacă asta nu ar putea fi mai departe de adevăr. Dar el crede că gelozia lui se datorează faptului că nu este un iubit atât de grozav.

De asemenea, devine mult mai retras când este în preajma ta. Acesta este modul lui de a te anunța că, dacă preferi să fii cu altcineva, el nu îți va sta în cale.

Ar putea fi enervant pentru tine să ai de-a face cu acest tip, genul care joacă întotdeauna rolul victimei, dar cu puțină dragoste și afecțiune din partea ta îi vei demonstra că nu vrei pe nimeni altcineva.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod