Paul Rudd râde de faptul ca a fost numit cel mai sexy bărbat din lume: „O să-mi fac cărți de vizită”

Actorul Paul Rudd, în vârstă de 52 de ani, a fost numit de revista People cel mai sexy bărbat al anului 2021.
Starul din „Ant-Man”, recunoscut pentru simțul său al umorului, a spus că prietenii săi vor fi „îndurerați” de această numire.

„O să mă bazez mult pe asta. Îmi voi asuma acest rol. Nu voi încerca să fiu modest. Îmi fac cărți de vizită. Dar toți prietenii mei mă vor distruge pentru asta, așa cum mă și aștept să o facă. De asta sunt prietenii mei”, a declarat actorul.



Starul din „Clueless” are planuri mari acum că a primit acest titlu, inclusiv evenimente private alături de alți bărbați faimoși care au fost onorați cu aceeași distincție.

Citește și: 
Degeaba ești miliardar, dacă nu ești Leonardo DiCaprio. Iubita lui Jeff Bezos, surprinsă în timp ce îl soarbe din priviri pe actor



„Sper că acum voi fi, în sfârșit, invitat la unele dintre acele petreceri sexy cu Clooney, Pitt și B Jordan”, a glumit actorul.

„Și mă gândesc că o să fiu pe multe iahturi. Sunt nerăbdător să-mi extind experiența de iahting”, a mai spus Rudd.

El a declarat pentru People că singura persoană căreia i-a spus în avans că va fi numit cel mai sexy bărbat este soția sa, Julie Yaeger, cu care este căsătorit de 20 de ani.

„A fost șocată.
Dar a fost și foarte drăguță. După ce a râs și a trecut peste șoc, mi-a zis 'Au dreptate'. Ceea ce a fost foarte drăguț. Probabil că nu spunea adevărul, dar ce era să zică?”, a declarat Paul.

El și Julie au împreună doi copii - un fiu pe nume Jack, de 17 ani, și o fiică, Darby, de 12 ani. Actorul a dezvăluit că se consideră un familist, înainte de toate.

„Când mă gândesc la mine, mă gândesc la mine în calitate de soț și tată, asta mă definește. Petrec timp cu familia când nu lucrez.
Iar acest lucru îmi place cel mai mult”, a declarat starul.

Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat i-a fost acordat actorului Michael B. Jordan, cunoscut pentru rolul din „Creed”.

Paul a apărut într-o scenetă amuzantă filmată pentru The Late Show în care a făcut anunțul în stilul său caracteristic.

Stephen Colbert, gazda emisiunii, a interpretat rolul șefului „Institutului pentru Cercetarea Sexoșeniei” și l-a evaluat într-un interviu pe Rudd, în calitatea acestuia de candidat la titlu.

În prima parte a scenetei, Paul a trebuit să demonstreze că are mentalitatea necesară pentru a fi numit cel mai sexy bărbat, iar în partea a doua a fost supus unor teste fizice.



Foto: Hepta; Instagram/People
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod