Degeaba ești miliardar, dacă nu ești Leonardo DiCaprio: Iubita lui Jeff Bezos, surprinsă în timp ce îl soarbe din priviri pe actor

„Regula numărul 1: Nu îl prezenta niciodată pe Leonardo DiCaprio iubitei tale”
O filmare în care iubita lui Jeff Bezos, fondatorul Amazon, îl privește cu multă admirație pe Leonardo DiCaprio la o petrecere a devenit virală pe rețelele de socializare.

Citește și: Reuniune de familie. Pamela Anderson și fostul său soț, Tommy Lee, alături de fiul lor la un eveniment


Lauren Sanchez este surprinsă în timp ce pare complet absorbită de starul din „Titanic” la petrecerea LACMA Art+Film Gala care a avut loc la Los Angeles.


Omul de afaceri miliardar a făcut haz de necaz și a postat o imagine amuzantă în care îl tachinează pe DiCaprio.

„Leo, vino până aici, vreau să-ți arăt ceva...”, a scris Bezos luni pe Twitter, adăugând o fotografie în care stă sprijinit pe un semn pe care scrie „Pericol! Stâncă abruptă, cădere fatală”.
Răspunsul miliardarului vine după ce Barstool Sports a publicat un video în care el și iubita sa, Lauren Sanchez, vorbesc cu Leonardo DiCaprio la Gala LACMA Art+Film desfășurată duminică în Los Angeles.

În video, Sanchez pare să nu-și poată lua ochii de la DiCaprio în timp ce acesta vorbește cu ea și cu partenerul său, care este al doilea cel mai bogat om din lume.



Reacțiile amuzante nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. „Leo este 'Domul Îți Fur Iubita'”, au scris cei de la Barstool în dreptul filmulețului postat inițial de Variety.

Userii de pe Twitter nu s-au putut abține să nu se amuze pe seama omului de afaceri american, care are o avere estimată la 202 miliarde de dolari.

„Bezos arată de parcă Leo urmează să-l trimită la bar să aducă băuturi pentru el și pentru iubita lui”, a scris comedianul The Kid Mero.

„Regula numărul 1: Nu îl prezenta niciodată pe Leonardo DiCaprio iubitei tale”, a scris un user.


„Cel mai bogat bărbat din lume și iubita ta tot visează la altul”, a scris o altă persoană.

„Bezos a ridicat degeaba toate greutățile alea”, a adăugat un alt user, făcând referire la faptul că miliardarul și-a îmbunătățit condiția fizică în ultimii ani.

„Găsește-ți pe cineva care să te privească așa cum îl privește iubita lui Jeff Bezos pe Leo DiCaprio”, s-a amuzat un alt internaut.

Bezos și Sanchez, care este realizatoare TV și pilot de elicopter, și-au făcut relația publică în ianuarie 2019, la scurt timp după ce omul de afaceri a anunțat că divorțează de soția sa, MacKenzie Scott, cu care a fost căsătorit 25 de ani.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
9 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod