Horoscopul săptămânii 15-21 noiembrie. O persoană nouă schimbă viața Gemenilor

O persoană nouă schimbă viața Gemenilor, binecuvântându-i cu sfaturi extrem de utile.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Dacă un prieten care locuiește în afara orașului te invită să vă petreceți weekendul împreună, nu ezita să accepți, în special dacă ești singur/ă.

Îți va face foarte bine să te îndepărtezi de mediul tău obișnuit și va fi minunat să te distrezi puțin.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, persoana de lângă tine simte că nu îi acorzi suficient timp. Încearcă să o tratezi cu puțin mai multă tandrețe și acordă-i mai multă atenție pentru a suplini lipsa ta.

Bani

Pregătește-te pentru o săptămână importantă. Acum te simți complet/ă, plin/ă de energie și astrele îți dau puterea necesară de a o canaliza unde trebuie.

Dacă lucrezi pentru altcineva, vei avea câteva zile grozave. Ești inclus/ă într-un nou proiect al companiei și acest lucru te va entuziasma prin prisma posibililor bani câștigați.

Ai puțină răbdare totuși, pentru ca va dura ceva până îți vor spune vestea. Continuă să muncești cât de bine poți dacă nu vrei ca șefii tăi să se răzgândească.

Dacă ai propria afacere sau ești implicat/ă într-una, te afli într-un stadiu stabil, dar acum este momentul să-ți asumi riscuri pentru a continua să evoluezi. Stangnarea nu este o opțiune.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Pentru ca totul să meargă bine în dragoste, trebuie să îți controlezi irascibilitatea. Crezi că ai întotdeauna dreptate și nu îi asculți pe ceilalți.

Amintește-ți că armonia pe care o creezi în jurul tău este cea care te va face să evoluezi și care îți va oferi o mulțime de beneficii.

S-ar putea să apară complicații cu partenerul/a de viață, deoarece aveți viziuni diferite asupra vieții. Ar trebui să cedați un pic amândoi.

Bani

Trebuie să-ți schimbi puțin perspectiva și atitudinea dacă vrei să avansezi în domeniul profesional și financiar. Nu ești mulțumit și o manifești constant.

Încearcă să fii mai pozitiv/ă și să înțelegi că sunt lucruri care necesită timp și că ele nu se întâmplă întotdeauna când vrei tu.

Totuși, dacă lucrezi în comerț, poți primi vești bune la care nu te așteptai atât de repede.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

La nivel sentimental, te simți gelos/oasă pentru lucruri pe care ți le imaginezi, dar despre care nu ai reușit să afli dacă sunt adevărate. Și probabil că nu sunt.

Săptămâna aceasta încearcă să te controlezi. Într-un timp foarte scurt, un anumit eveniment va răspunde acestor lucruri care te îngrijorează.

Între timp, nu deschide discuții pe acest subiect sau vei strica lucrurile. Analizează în ce măsură problemele cu care te confrunți își au originea în tine și de ce simți neincredere.

Bani

Săptămâna aceasta îți vei putea exprima sentimentele și ideile cu o claritate grozavă. Dacă în jurul tău sunt oameni care nu sunt de acord cu tine, folosește persuasiunea și vei obține rezultate bune. Să-ți impui acum criteriile nu ți-ar fi de folos.

La locul de muncă, vei începe să comunici cu cineva care îți va deveni aliat și care te va ajuta să avansezi profesional.

Acest lucru îți va aduce beneficii și în domeniul financiar, unde ai intrat deja într-un ciclu de prosperitate, deși poate fi încă insesizabil. 

Citește și: Cum să-ți dai seama că un bărbat este gelos, în funcție de zodia lui

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, dacă zilele acestea te simți copleșit/ă, gândește-te că mintea ta este cea care îți joacă feste.

Trebuie să vorbești sincer cu partenerul/a și să îmbunătățiți comunicarea dintre voi.

Orice mică problemă din afara relației tale creează aceste nesiguranțe pentru tine. Nu lăsa să se întâmple asta, relația ta are o bază solidă și ar fi păcat să se strice doar pentru că nu vorbești atât de mult pe cât ar trebui cu persoana iubită.

Bani

Ai o vitalitate debordantă, iar asta te ajută să pui capăt unor probleme care ți-au opus rezistență până acum.

Dacă în aceste zile ți se propune să îți schimbi locul de muncă sau postul și eziți să accepți pentru că salariul nu corespunde noilor responsabilități, gândește-te de două ori înainte de a refuza.

În scurt timp, anumite schimbări din ierarhia companiei îi vor face pe superiorii tăi să-ți revizuiască situația și să echilibreze și aspectul financiar.

Este o propunere bună, deși beneficiile vor întârzia puțin.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În aceste zile începe un ciclu în care carisma ta va fi sporită. Vei avea o mare putere de seducție și o vei folosi la maxium.

Totul va fi pozitiv dacă ești liber/ă sentimental, deoarece vei avea numeroase opțiuni din care să alegi.

Totuși, dacă ești implicat/ă într-o relație, vrei să te simți dorit/ă și acest lucru te poate face să arunci mingea în aer. Vei fi tentat/ă să sari în experiențe noi. Știi care este riscul.

Dacă nu faci astfel de greșeli, îți vei da seama că și alături de persoana iubită poți trăi nopți de pasiune intensă.

Bani


O nouă etapă de mare creativitate începe în aceste zile și trebuie să profiți de ea pentru a obține numeroase beneficii profesionale și financiare.

O poți face dacă ai mai multă încredere în tine. Ai tot ce îți trebuie pentru a reuși. Este un moment crucial la locul de muncă, deoarece ai putea face o descoperire.

Pe de altă parte, în domeniul afacerilor, trebuie să fii prudent/ă și să nu te lași condus/ă de ambiția excesivă.

Ești destul de atent/ă de obicei, dar acum trebuie să fii și mai precaut/ă, deoarece riști să pierzi bani sau să îți faci datorii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, este timpul să-ți dai seama că te întâlnești cu cineva care vrea doar să se distreze.

Din păcate, intențiile tale sunt altele și dacă o să continui tot așa, riști să fii dezamăgită.

Pune punct imediat, pentru că acea persoană te face să pierzi oportunități cu adevărat grozave.

Bani

Un fapt aparent neimportant poate aprinde o discuție la locul de muncă. Controlează-ți reacțiile în aceste zile, deoarece pot fi exagerate și nepotrivite.

Un comentariu al unei persoane de la serviciu ar putea crea îndoieli cu privire la abilitățile tale pentru funcția pe care o ocupi. Acest lucru ar putea stârni multă agresivitate verbală în tine. Nu e o idee bună să îi răspunzi prin cuvinte, mai bine demonstrează-i prin fapte că greșește.

În ceea ce privește banii, vei vorbi în această săptămână cu o persoană care te va ajuta să vezi modul ideal de a-ți organiza bugetul. Vei putea să îți stabilizezi imediat situația financiară.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, dacă ești singur/ă și inima ți-e liberă, ai putea fi surprins/ă de o declarație de dragoste de la cineva la care nu te aștepți. Cunoști de multă vreme acea persoană și o considerai doar un prieten. Vei constata că vă potriviți și în alt sens.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă sau ești căsătorit/ă, astrele cer prudență. Trebuie să renunți la critică, la nemulțumiri și cereri, altfel partenerul/a de viață se va sătura.

Bani

Trebuie să faci tot ce poți pentru a-ți recupera energia, deoarece ai nevoie de ea pentru ca ți se vor prezenta oportunități de care trebuie să profiți.

În aceste zile vei întâlni pe cineva care este contactul perfect pentru a obține un loc de muncă la care aspiri.

În ceea ce privește banii, astrele te vor favoriza. Vei putea negocia cu succes orice contract și sunt zile bune pentru achiziționarea unei locuințe.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

În domeniul sentimental, zilele acestea vei întâlni pe cineva de care te vei simți puternic atras/ă. Nu vei rezista acestei atracții incredibile, dar , în același timp, vei avea și unele îndoieli cu privire la intențiile lui. Urmează-ți intuiția!

Nu căuta o relație serioasă, deoarece ai putea sfârși rănit/ă. Bucură-te chiar și de o poveste de dragoste scurtă, deoarece va fi intensă.

Persoana care te va face fericit/ă pentru tot restul vieții este încă pe drum.

Bani

Zilele aceastea îți vor oferi mai multă claritate mentală. Acest lucru îți va permite să reflectezi asupra unor probleme de ordin financiar care te afectează.    

Vei vedea, de asemenea, că trebuie să asculți mai mult oamenii din jurul tău. Toată lumea crede că ești detașat/ă, deși nu este deloc așa. Doar că îți este foarte greu să comunici. Încearcă să te schimbi, deoarece pierzi oportunități grozave. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În dragoste, dacă te întâlnești cu cineva de ceva vreme și relația nu progresează, este timpul să afirmi că ai alte aspirații decât să rămâi un prieten special pe viață.

Dacă vezi că persoana respectivă nu este pentru tine, ar fi bine să o iei pe un alt drum.

S-ar putea să fii dezamăgit/ă, dar viitorul apropiat îți rezervă o surpriză plăcută pe acest plan.

Bani

Cariera ta ar funcționa mai bine dacă nu ai fi atât de suspicios/oasă. Ți se întâmplă acest lucru față de toți colegii și șefii tăi, iar unii dintre ei nu merită asta.

Schimbă-ți atitudinea pentru că îți distrugi reputația și munca ta de atâția ani se poate duce pe apa sâmbetei.

Dacă alții te vorbesc te rău, avansarea în carieră îți poate fi afectată.

Pe de altă parte, te lași condus/ă de oameni care te manipulează cu adevărat și care ți-ar putea face foarte mult rău din punct de vedere financiar.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea, poți avea parte de o surpriză frumoasă. Dacă ai cunoscut pe cineva care a dispărut brusc din viața ta și ai considerat deja subiectul încheiat, acum ar putea să reapară în peisaj pentru a-ți oferi explicații.

S-ar putea să-ți spună că a stat la distanță de tine pentru că a trebuit să închidă o altă poveste pentru a fi complet liber.

Acum nu opri această poveste din start te teamă că va dispărea din nou. Nu sta prea mult până să iei o decizie și asumă-ți riscul!

Bani

Profită de această săptămână pentru a face mici schimbări la locul de muncă. Poate acestea te vor ajuta să îmbunătățești modul în care lucrezi sau relaționezi cu colegii și șefii tăi.

Dacă te-ai gândit să ceri o mărire de salariu sau o schimbare de poziție, acestea este un moment bun.

Dacă în aceste zile ți se propune să participi la un proiect care pare promițător din punct de vedere financiar, nu te lăsa orbit/ă de orgoliu. Exte ceva care poate da rezultate bune, dar trebuie să fii prudent/ă și obiectiv/ă atunci când te decizi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

În domeniul sentimental, obosit/ă de relațiile furtunoase pe care le-ai avut în ultima vreme, acum tot ceea ce îți dorești este să găsești pe cineva care să-ți aducă liniște și armonie.

Cauți să ai o bună comunicare cu persoana de lângă tine și să împărtășiți același mod de a vedea viața. Poate că nu vine imediat, dar această persoană este pe drum.

Acum este o idee bună să ieși și să-ți distragi atenția, să-ți recâștigi buna dispoziție și să nu te mai gândești la lucrurile negative. Să te distrezi puțin te va face să te simți grozav.

Bani

Dă-te puțin jos de pe piedestal, pentru că dintr-o mândrie neînțeleasă ai putea să nu accepți ajutorul cuiva care ți-ar putea fi de mare folos. Această persoană te apreciază și vrea să te ajute să progresezi și să scapi de problemele financiare destul de vizibile.

Nu disprețui mână care ți se întinde, pentru că vei regreta.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În dragoste, trebuie să fii mai atent/ă, deoarece ești mult prea sensibil/ă și ai putea suferi.

Te simți nesigur/ă pe tine și asta te face să fii gelos/oasă pe partenerul/a de viață. Îți imaginezi lucruri și te comporți ca și cum ar fi reale.

Dacă ceea ce îți dorești este ca persoana iubită să stea alături de tine, temperează-te și convinge-te că originea problemelor tale este acea gelozie nefondată.

Bani

O săptămână excelentă te așteaptă la locul de muncă, dar închide urechile la anumite bârfe și comentarii răuvoitoare.

Situația economică va fi și ea pozitivă, pentru că ai intrat într-un ciclu în care vei obține o mai mare stabilitate și vei putea să nu mai suferi din cauza greutăților care te-au afectat în ultima vreme. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod