Reese Witherspoon, de nerecunoscut pe coperta unei reviste: „Este retușată oribil. Am crezut că e fiica ei”

Publicația InStyle este aspru criticată pentru că a photoshopat intens o fotografie cu actrița Reese Witherspoon, publicată pe coperta numărului din decembrie/ianuarie 2022.
Cititorii au reacționat imediat după ce publicația a postat pe rețelele de socializare imagini cu noua ediție, spunând că actrița în vârstă 45 de ani este „de nerecunoscut”. 

În fotografie, Witherspoon pozează purtând un body negru Dolce & Gabbana și pantaloni scurți, având o coafură voluminoasă și un machiaj în stil smokey eye. Vedeta pare mult mai tânără în imaginea de pe copertă, iar fanii s-au întrebat dacă a fost de acord cu această modificare radicală în Photoshop.


„Ea a fost de acord cu această editare? Nu seamănă deloc cu ea”, a comentat un user la postarea de pe Instagram a revistei de modă.

„Serios? De parcă ar avea nevoie de retușări! Trebuie doar să faceți o poză frumoasă!”, a scris o altă persoană.

„De nerecunoscut.
Ce i-ați făcut acestei femei frumoase?”, a adăugat un alt internaut.

„Este o retușare oribilă! Am crezut că este fiica ei”, a comentat un fan.

„Sincer, este dureros de privit. Este superbă în realitate. Lăsați-i fața în pace. Este ceva greșit și transmite mesaje greșite”, a criticat un alt user.

Comentariile negative au fost atât de multe încât redactorul-șef al revistei a fost nevoit să intervină în secțiunea de comentarii.


„Pentru cei care comentează despre retușare, conceptul a fost unul foarte sexy, cu machiaj intens al ochilor și păr voluminos.
O vedem rar pe Reese astfel și tocmai asta era ideea”, a scris Laura Brown.

Ea a postat apoi unui video realizat în timpul ședinței foto pentru a demonstra că actrița arată la fel ca pe copertă.

Vedeta nu a fost afectată de criticile primite și a postat la rândul său coperta pe pagina sa Instagram.

„@instylemagazine, mulțumesc că m-ai pus pe coperta din această lună! Multe mulțumiri echipei creative care m-a făcut să mă simt precum o adevărată femeie de afaceri dură și puternică”, a scris Reese pe Instagram.

Foto: Hepta; Instagram/instylemagazine

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
10 Noiembrie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod